15 Aralık 2011 Perşembe

HIT OR MISS?


Nasil Satin Alabilirim: 
            Givenchy Stiletto (790 usd)

18 yorum:

nihan dedi ki...

Beğenmemek ne demek bayıldım cansucum bin kere evet:)))Bu hit or miss olayına bayıldım süper olmuş cansu başka elbiseleride beklerim senden hemen bir iki fikir vereyim ht kulupten aynı deavetten siren ertan aylin tahincioğlu'nun pembe elbisesi var sen o elbiseyi sanırım anladın ışıl reçber'in giydiği bir elbise var film galasında ht kulup davetlerden bulursun bu elbiselerde bu bölüme çok yakışır naçizane fikrim feryal gülmanın bir sürü elbisesi bu bölüme tat verir zaten bende hayaranı olarak mest olurum eline sağlık cansucum:)))))

zeynep dedi ki...

Cok begendim. Yesil daha cok sarisinlara yakisir sanirdim. Oysa esmerlerede yakisiyormus. Cok hos bir model. Saci ve makyaji butunuyle guzel

Serap dedi ki...

Ben begendim aslinda zor bir model.Ama guzel tasimis. Kendine yakisani biliyor dogru secimler yapiyor diye dusunuyorum

Adsız dedi ki...

Harika gorunuyor elbise cok sade ve hos super diyebileceim kadar begendimm

Adsız dedi ki...

Cogunlugun aksine ben elbiseyi hic begenmedim. Alelade bir elbisenin ustune attigi bir salla da ayni sonucu elde edebilirdi. Elbisenin boyu sanki FG'nin boyunu da kesmis
Flaslarin azizligi, ic camasiri kotu gorunuyor.
Cok sıkıcı bir elbise:(

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Modelde dizüstüyken Feryal Gülman'da dizaltı olması elbiseyi biraz sıradanlaştırmış. Bir de vücudunu çirkin göstermiş bence. Ama tabi elbisenin bir günahı yok bunda. Renk ve model gayet başarılı.

air wick dedi ki...

bu memlekette Feryal Gulmandan baska kimse yok mu? biktim bu kadini gormekten.hem burda hem de baska bloglarda.iiki varmis yoksa sizler ne konu yapcakmissiniz acaba cok merak ediyorum???

Esra dedi ki...

Biktiysaniz bakmayin ve boyle negatif cumleler kurmayin hic hios degil. Feryal Gulmani izlemekten hoslanan ve onu takip eden pekcok kisi var bazen elestirir bazen hayran oluruz. Ama ounun giyiminin hakkini veririz. Sizde giyimini elestirebilirsimiz Ama bu cumleler boyle bir blogda dolsan bir insana zaten hic yakismiyor. Onun icin siz izlemeyin yorumda yazmayin daha iyi

Adsız dedi ki...

Bende Hic beğenmedim boyu kısa olduğu icin bayanın kol detayı Cok kaba durmus.Tek kelime ile nooooooooo.....Bence birazda fiziğine göre giyinmeli...Hersey herkeste olmaz

selin dedi ki...

yanlış bilgiler veriyorsun biraz daha dikkat ve özen lütfen.bunlar givenchy değil christian louboutin miş.emin değilsen hiç yazma daha doğru olur.

Cansu Cakir dedi ki...

Selin, yazdigim ayakkabi cok cok benzer bir model, 'yanlis yazmissin duzelt'diyecegine haber yapma diyemessin,ayrica ayakkabiyi siparis mi ettin benim yaptigim habere bakip,lutfen komik olmayalim sanki cok alakasiz bir sey koymusum gibi!

Cansu Cakir dedi ki...

Nihan
cok tesekkurler onerilerin icin,yorumun ıcın canım
bencede farklı farklı ısımlerı gormek cok guzel olur bu postlarda dedıgın isimlerede baktım birtek Isıl Recber'ın kırmızı elbısesı hosuma gıttı..

Cansu Cakir dedi ki...

Zeyneo,Serap ve Adsız
yorumlarınıza katılıyorum bende cok begendım :)

Cansu Cakir dedi ki...

Begenmegen Adsız
tabi herkesin zevki farklı ankettede oldugu gıbı begenmegen kadar begenende var :)
aslında elbısenın uzerındekı kumas detayı resımlerde ıyı cıkmamıs bence,yakından emınım daha guzeldır
ıc camasırı cok kotu cıkmıs o konuda hemfıkırım :)

Cansu Cakir dedi ki...

Alısveri Danısmanı
detaylı ve guzel yorumun icin tesekkur ederım
bencede bıraz daha kısa olsa daha modern olabılırdı ama feryal gulman genelde dızaltı gıyıyor :)

Cansu Cakir dedi ki...

Air Wick
Begenmıyorsan bakma,ben Ferya Gulman'ı begenıyorum ve haberlerımde yer verıyorum,
Feryal Gulman gibi giyinen birçok baska kısıyede yer verıyorum
Neden boyle olumsuz yazıyorsunuz HIIIC ANLAMIYORUM

Cansu Cakir dedi ki...

Esra
Cok tesekkur ederım
benım dusuncelerıme tercuman olmussun canım :)

Buse dedi ki...

Nihan gibi bende Isil Recber postu istiyorum ltfen.veeee diger blog yazarinin kesinlikle Isil recberle bir sikintisi oldugunu dusunuyorum.Hattaaa Peline Isil Recberle ilgili yazdigimiz olumlu yorumlari yayinlamiyor bundan dollayi cok kizginim ve artik hicbirseyini takip etmiyorum!!

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...