4 Şubat 2012 Cumartesi

BLAKE LIVELY ELLE MART SAYISINDA

Elle dergisinin Mart ayı kapağını Blake Lively süslüyor..
Ben Blake'i koşulsuz beğenenlerdenim.. En kötü haliyle bile ona iyi tarafından bakmaya çalışırım :)
Şimdi bu çekimlerde neler giymiş omlara göz atalım;

Blake Lively'nin kapakta yer alan fotoğrafta giydiği beyaz elbise Victoria Beckham SS 2012 koleksiyonuna ait.. Saçları ve duruşu ve bakışlarıyla bu elbiseyi Blake'den iyi taşıyana rastlamayız heralde..


Bu resimdeki fileli bluz Isabel Marant'ın 2012 yaz koleksiyonundan..

Alexander Wang Cut-Out tayt ve Gucci Spring-Summer 2012 koleksiyonundan kazak gibi iki alakasız parça bu kadar güzel durabilir birarada..

 Sanırım kısa bir süre sonra Michael Kors kırmızısı diye bir renk öğreneceğiz çünkü ben bu mayoyu kırmızısının tonundan Michael Kors olduğunu anladım :)
Uzerindeki ceket Blumarine,sandaletleri ise Pierre Hardy.. 

8 yorum:

fazılhan dedi ki...

Bense koşulsuz Leightoncıyım. Blake'den çok haz etmem ama yani severim öyle :D Neyse benim bu çekimlerde en beğendiğim (yani bu fotoğraflardan önce de beğendiğim) şey VB elbise onun dışında Gucci'nin bu koleksiyonunu çok beğenmedim ama güzel parçalar var ve bu kazak onlardan biri değil :D ama cut-out ile güzel durmuş :) IM başaralı bi koleksiyona sahip benim tarzım değil ama herkesten farklı bi konu üstünden tutan bi koleksiyon çıkarmış. MK'lu fotoğraf çok hoş normalde dikatimi çekmemişlerdi ama çok goş olmuş :)

fn_kn dedi ki...

Her zaman ki gibi harika blakeciğim :) benim bu kıza karşı zaafım var nerde görsem ağzımın sularını akıtıyor muhteşem bir havası var daha çok film çekmesini istiyorum :)

fashiononboard dedi ki...

Aşmış! Bayıldım tek kelimeyle.

Trendsum dedi ki...

Asla böyle bir fiziğe sahip olamıyacağım anırım evet tek düşündüğüm bu :/

http://trendsum.blogspot.com/

Cansu Cakir dedi ki...

Fazılhan;
Ben tam tersi Blake Lively'i daha cok begeniyorum, bence giydiklerini daha iyi tasıyor. Bence cekimler oldukca guzel olmus, VB elbiseyi cok guzel tasımıs gercekten:)

Cansu Cakir dedi ki...

fn_kn;
Gercekten Blake'in cok farklı bir havası ve kendine has bir guzelligi var. Bende dergilerde daha cok cekimlerini gormek istiyorum:)

Cansu Cakir dedi ki...

FashionOnBoard;
Begenilmeyecek gibi degil:))

Cansu Cakir dedi ki...

Trendsum;
karamsarlıga kapılma bence.. Hayat seklin az yemek ve cok spor olursa neden olmasın;)

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...