4 Şubat 2012 Cumartesi

MARNI FOR H&M REKLAMI VE KAMERA ARKASI

Sofia Coppola'nın gerçekleştirdiği Marni for H&M koleksiyonun tanıtım videosu sonunda yayınlandı..
Reklam tam olarak Marni markasıyla bağdaşmış.. Marakeş gibi doğal ortamlarda yapılan çekimlerde Marni'nin sade ve güzel desenleri ön plana çıkarılmış.. Ben bu koleksiyonun oldukça başarılı olacağına inanıyorum,en azından Versace gibi gereksiz abartılı parçalar olmayacağı kesin!

3 yorum:

fazılhan dedi ki...

Ama zaten Versace'nin olayı o değil mi? Ben de beğenmemiştim pek ama. Marni for H&m çok daha güzel fakat ben reklam filmini beğenmedim :/ yani Sofia'dan daha iyisini beklerdim her ne kadar kamera arkası biraz daha sevdirse de genel olarak hayır bence :/

Cansu Cakir dedi ki...

Fazılhan;
bence Versace'nin olayı gunumuze pek uymuyor, kesinlikle abartıdan uzaklasarak cizgisini modernlestirmesi lazım.. H&M icin yaptıgı tasarımlarda fazlasıyla arabesk bir hava vardı malesef.. Ama bence Marnı for H&M koleksiyonu bence guzel gorunuyor, Sofıa Coppola ismini duyunca beklentiler yukseliyor tabi:)) ama reklam filmi tam Marni'nin tarzına uygun olmamıs mı?

fazılhan dedi ki...

Evet :) ama Donatella biraz daha modernleştirdi sanki yani hala çok beğenmiyorum ama beğendiğim parçalar çıkıyor içinden.. Ama onun reklam filmi daha güzeldi ;) Ama asıl katıldığım konu Sofia'nın adı duyulunca öyle oluyor ve tema konusunda da haksız değilsin :)

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...