7 Temmuz 2011 Perşembe

YILIN DUGUNUNUN KONUKLARI

Yilin en dikkat ceken dugunlerinden biri olan Prens Albert ve Prenses Charlene'in Monaco'da duzenlenen dugunune katilan cok ozel konuklar..

Grace Kelly'nin torunu ve Prenses Caroline'in kizi olan Charlotte Casiraghi gecenin en sik isimlerinden biriydi. Spring 2011 sezonundan pembe Chanel elbisesi ve siyah YSL sandaletleri ile cok zarif ve yasina uygun olmus.

Grace Kelly'nin kucuk kizi Prenses Stephanie, kardesi Prens Albert'in dugunune 1992 dogumlu oglu Louis, 1994 dogumlu kizi Pauline ve 1998 dogumlu kizi Camille ile birlikte katilmis. 17 yasindaki kizi Camille spring 2011 sezonundan mavi Chanel tweed bir elbise giyerek yasindan cok buyuk gorunmus.
Prenses Caroline ve kucuk kizi Prenses Alexandra geceye pastel tonlardaki elbiseleriyle katilmislar.

Geceye katilan unlu isimlere gelirsek,  oyuncu ve sarkici olan Victoria Silvstedt dugune ten rengi diz  boyu elbisesi, ten rengi stilettolari ve yine ayni tonlarda Dior clutchi ile katilmis.
Naomi Campbell fall 2009 sezonundan Givenchy elbisesi ile aksamki dugun yemegine katilmis. Gunduz dugune ise tek omuzlu Alexander Mcqueen bir elbise tercih eden Naomi Campbell elbisesini Alexander Mcqueen clutchi ile kombinlemis.
Karolina Kurkova fall 2009 sezonuna ait lacivert Chanel Couture elbisesi ile muhtesem gorunuyor.

Dugun yemegine Charlotte Casiraghi erkek kardesi Pierre Casiraghi ve abisi Prens Andrea Casiraghi ile birlikte katilmis. Ucuk mavi Giambattista Valli elbisesi ile zarif bir siklik icinde olan Charlotte Casiraghi'nin siki topuzunu ve hafif makyajinida cok begendim.
Prenses Caroline dugun yemeginde giydigi fall 2010 sezonundan Chanel lacivert dantelli bilek boyundaki elbisesi ve taciyla bir prensese yakisir guzellikte..
Danimarka Prensesi Mary dugune yesil bir elbise ile katilmis. Ten rengi gul detayli sapkasi da kiyafetine siklik katmis.

Hiç yorum yok:

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...