21 Temmuz 2011 Perşembe

DYLAN LAUREN..

Ralph Lauren'in kizi ve en buyuk seker dukkani Dylan's Candy Bar'in sahibi 1974 dogumlu Dylan Lauren gectigimiz hafta uzun suredir birlikte oldugu yonetici Paul Arrouet ile evlendi. 
Basina kapali gerceklestirilen dugunden once "Bridal Shower", bekarliga veda partsi duzenlendi. Dylan lauren bekarliga veda partisi icin seker konsepti tercih etmisti. Sizi bilmem ama ben masal gibi hazirlanan bu partiyi cok begendim hersey hem cocuksu hem eglenceli hemde cok sik.. 
Cok sik sunumlar ve ilginc fikirlerin yer aldigi bu partiden cok ozel goruntuleri sizinle paylasiyorum..

Mark Joseph tasarimi pasta "D&P" detayiyla cok sade ve sik olmus.
Parti davetiyeleri ise Mary&Matt tasarimi cikolatalardan yapilmisti..

"Guest Book" olarak degisik bir fikir tercih etmisler. Konuklar hatira yazilarini seker seklindeki post-it lere yazip buyuk vazonun icine atmislar. Kursun kalemlerin uzerindeki Dylan&Paul yazisini farkettiniz mi?
Ortadaki resimlerde ise gecenin konseptine uygun konuklara dagitilan hediyeler var. Mucevher kutusundaki sekerden yapilmis kolye oldukca sempatik bir fikir..
Sagdaki resimde ise Dylan annesi Ricky Lauren ile birlikte..

Giriste konuklari karsilayan mosaic tablo ise sakizlardan olusmus. Cicek buketi de tabiki sekerden yapilmis konseptin disina cikmamis..
Sagdaki resimde Dylan en yakin arkadasi ve ayni zamanda partinin "Guest of Honor" i ile birlikte..

Seker dukkanlariyla dunyaya acilan bir isim olarak bekarliga vedasinin konseptinin seker olmasina sasirmamali.. Durum boyle olunca sekerle yapilabilecek hersey yapilmis. Sekerden tac, kolye, yuzukler hatta merdivende kullanilan suslemeler bile..

Bir acik bufe hayal edin ama sadece sekerlerin oldugu.. Iste tam da burada Dylan ve Paul'un bas harflerinin yer aldigi bu acik bufede konuklar minik torbalara sectikleri sekerleri dolduruyorlar.. 

Vee iste beklenen sunumlar.. Peter Callahan'in catering yaptigi geceden solda patates kizartmalari ve mini hamburgerler sik sunumlariyla goz dolduruyor. Ortadaki yuzuk formundaki krakerlerin uzerine havyar koyarak bence gecenin en yaratici aperatifini hazirlamislar. Alttaki resimde ise mini "mac and cheese" zarif bir sekilde karsimizda..

Vanilyali vodka, kavun ve muz likorleri karistirlarak hazirlanan "Bubble-Gum Martini" yaz icin cok guzel bir secim olmus.
Shot bardaginda servis edilen mini milk shakeler yanlarindaki cookieler ile istah acici duruyor..
Limonlu cocktailler jelibonlardan olusan bir tepsi ile servis edilmis.
"Baked by Melissa" tarafindan hazirlanan mini cupcakelerin uzerinde beyaz cikolatadan yapilmis disketlerde Dylan ve Paul'un resimleri olmasida cok sirin bir detay.
Kulah formundaki krepler de sunumlariyla dikkat cekiyor.

Ve babasi Ralph Lauren tarafindan tasarlanan cok ozel gelinligiyle Dylan Lauren agustos ayinda Amerikan Vogue dergisine poz verdi..

Hiç yorum yok:

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...