8 Temmuz 2011 Cuma

WHITE FAIRY TALE LOVE BALL SIKLIGI

Dun gece Paris'de Valentino'nun ev sahipliginde Chateau de Wideville'de duzenlenen "White Fairy Tale Love Ball" a katilan konuklarin bircogu gecenin rengi olan beyazi tercih etmisler. 
Birbirinden sik isimlerin katildigi geceye beyaz giymeyen birkac isimde vardi..

Stella Tennant geceye siyah beyaz Chanel bir elbise ile katilmis, romantik havadaki elbisesi ile giydigi duz sandaletleri hic bagdastiramadim. Sac ve makyajiyla maskulen bir tarza sahip biri olarak tarzina uygun olmayan bir elbise secmis.
Ingiltere'nin unlu stilistlerinden Caroline Sieber ise geceye Louis Vuitton tasarimi sort ve gomlegiyle katilarak yine farkli olmayi basarmis.
Unlu yazar Danielle Steel'in giyimiyle dikkat ceken model kizi Vanessa Traina, Louis Vuitton tasarimi deri elbisesi ile karsimizda.. Elbisesini cok begenmeme ragmen ayakkabilari icin ayni seyi soyleyemeyecegim.

Fransiz Vogue'un efsanevi eski editoru Carine Roitfeld fall 2011 sezonundan Givenchy Haute Couture beyaz elbisesi ile herzaman ki gibi mukemmel olmus.
Gecede en cok tercih edilen renk hic suphesiz beyazdi. 2006 sezonundan Valentino Haute Couture elbisesi ile cok zarif bir goruntu sergileyen Anne Hathaway'in sacindaki detayi pek begenmedim. Yunan mitolojisini andiran sac ve makyaj yerine daha farkli bir secim yapabilirdi. 

Tommy Hilfiger ve esi Dee Ocleppo uyumlu bir siklik sergiliyor. Gecenin konseptine uygun beyaz elbisesi ile Dee Ocleppo cok zarif gorunuyor.
Bianca Brandolini d'Adda beyaz firfirli Valentino Haute Couture elbisesi ve orgu saciyla masum bir siklik icinde..
Dunya'nin en cok konusulan Vogue editorlerinden Carine Roitfeld'in kizi Julia Restoin Roitfeld duzgun fizigine cok yakisan beyaz sade bir elbise secmis. 
Margherita Missoni beyaz Missoni elbisesini gumus rengi kemer ve kolye ile hareketlendirmis. Yok denecek kadar az makyaji ve dogal toplanmis saclari ile yasina cok uygun ve sik olmus.

Elena Perminova da gecenin konseptine uygun beyaz firfir ve dantel detayli bir elbise ile katilmis. Sirt detayi ve siyah kemeri ile cok sik olan bu elbisenin yaka kismini ise hic begenmedim.
Vogue editorlerinden Anna Dello Russo'nun gelinligi andiran beyaz Roberto Cavalli elbisesi kendisine cok yakismis. Ama sacindaki tac seklindeki guller biraz gereksiz olmus.

Stiliyle en begendigim isimlerden biri olan Olivia Palermo ise nerdeyse herkesin beyaz giydigi geceye gri Valentino bir elbise giyerek cok guzel olmus. Dogal saclari, sade makyaji ve gosterisli kolyesiyle cok guzel denge yakalayan Olivia Palermo gecenin en siklarindan olmus.
Eva Herzigova cok sade pilise siyah bir elbise tercih etmis, sacina siyah tuylu bir aksesuar takarak kiyafetini hareketlendirmis. 
Miroslova Duma'dan sonra Rusya'nin en cok konusulan stil ikonlarindan Uliana Sergeenko siyah beyaz bir siklik icinde.. Zumrut kolyesi ile kiyafetini renklendirerek tarz bir goruntu yakalamis.

Hiç yorum yok:

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...