24 Temmuz 2011 Pazar

YANLIS SECIMLER

Ayni dugunde bukadar sik giyinenlerin yani sira yanlis tercih yapanlarda olmus. 

 Diana Sahenk ise Gucci'nin gecen sene one cikan bu modelini tercih etmekle hata etmis. Gecmis senelere ait bir tasarim secebilir ama bukadar belirgin ve sezonluk bir modeli secmemeliydi. 

Orta yas grubunun bile bukadar renkli giyindigi bir gecede 20li yaslarda guzel bir genc kiz olarak Melisa Eliyesil yaz dugununde siyah saten bir elbise giymemeliydi. Tuylu clutch tercihine ise anlam veremedim.

Romina Hakko da guzel bir genc kiz olmasina ragmen bu elbise tercihi ile kendisini cirkinlestirmis. Elbisenin rengi ten ve sacina uyumlu gorunmuyor.

Can Koseoglu'nun kiz arkadasi Zeynep Uluc'un elbisesinin rengi cok hos ama guzel bir tasarim degil.. Guzel bir genc kiz olarak kendisini oldugundan kilolu ve kisa gostermis.

Serra Tokar ten rengi kisa bir elbise tercih etmis. Spagetti askili elbisesinin gogus kismini hic begenmedim, kendisini oldugundan kotu gosterdigi icin yanlis bir secim yapmis.

Dalia Garih de ten rengi bir elbise tercih etmis. Hem ten rengi olmasi hemde elbisenin straplez olmasi butun fazlaliklarini ortaya cikarmis.

Banu Ipekel'in ucuk pembe elbisesi hic tek omuz bir elbise gibi durmuyor, sanki elbisenin tek kolunu kendisi kesmis gibi bir havasi var.  Bu elbiseyle taktigi kocaman kelebekli kolyeside cok kotu bir secim..

Emine Kamisli'nin koyu kirmizi Elif Cigizoglu elbisesi tek basina guzel ve modern ama aksesuar secimleriyle cok tezat bir goruntu yaratmis.. Kol ve yaka kismi hareketli bir elbise ile kolye yerine bilezik ve kupe tercih etseydi cok daha sik olurdu.

Hiç yorum yok:

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...