31 Temmuz 2011 Pazar

AGUSTOS 2011 KAPAK KIZLARI

Agustos ayinda cikan dergilerin kapaklarinda yeni sezonun birbirinden guzel kiyafetleri ve son donemlerin en populer isimleri var.
Kate Moss, Katie Holmes, Sarah Jessica Parker, Megan Fox, Selena Gomez, Mia Wasikowska, Miranda Kerr, Olivia Palermo, Lilly Allen ve Mila Kunis..
Bukadar dikkat cekici isimlerin kapak olduklari agustos ayinda hangi dergiyi ilk alacagima karar vermem de zor olucak..

Gectigimiz haftalarda evlenen Kate Moss agustos ayinda Vogue UK dergisinde mercan rengi cicekli Miu Miu elbisesi ile karsimizda.. Hem sac modeli hemde kapaga uygulanan sisli goruntu retro bir hava yaratmis. Sallantili Marni kupeler ve Diane Von Furstenberg altin rengi cuff'lar ile goruntu hareketlenmis. Buarada kirmizi rujun yarattigi canlilik da inkar edilemez.

 Katie Holmes ise Vogue Ispanya ile karsimizda.. Siyah uzun kollu bogazli dantel Lanvin elbisesini siyah kasket ile tamamlayarak feminen goruntuye maskulen bir hava katmislar.

Sarah Jesssica Parker ise Vogue US'in ozel sayisinda beyaz Burberry Prorsum paltosu ile karsimizda..

Megan Fox ise Elle China icin poz vermis. Siyah tek omuz Emporio Armani tulumu defile goruntusunden cok daha iyi tasiyan Megan Fox cok guzel gorunuyor.

Son gunlerin en populer genc isimlerinden Selena Gomez Elle Mexico'nun kapaginda.. Gece mavisi Altuzarra bluz ve pantalonu Gucci'nin bronz rengi puskullu kalin kemeriyle tamamlayarak defile goruntusunden cok daha guzel bir kombin yapmislar. Dalgali saclari ile taktigi Scala Pronto sapkasi ise cok olgun ve hos bir hava yaratmis.  

Harper's Bazaar Mexico'nun kapaginda ise Alice Harikalar Diyarinda filmiyle unlenen Mia Wasikowska var. Siyah beyaz renklerdeki Louis Vuitton elbisesi ile vintage bir gorunum yakalamis. Defile goruntusu ise cok bogucu ve ic karartici gorunuyor.

7 ay once dogum yapan Miranda Kerr eski formuna hemen donmus ve Cosmopolitan Australia ile karsimizda.. V yakali fermuarli mor rengi Herve Leger elbisesi ile tek kelimeyle muhtesem gorunuyor. Arka plan olarak turkuaz secilmesi de dinamik bir goruntu katmis.

Lily Allen agustos ayinda Elle UK icin poz vermis. Ingiliz sarkici 2011 kisinin en guzel koleksiyonlarindan Dolce&Gabbana'dan bir elbise tercih etmis. Yildiz baskili elbisesinin aralardaki dantelli kisimlarida cok guzel gorunuyor.

Stiliyle en begendigim isimlerden biri olan Olivia Palermo ise Shop Till You Drop icin poz vermis. Bence Agustos 2011'in en dikkat cekici kapagi olmus. Sass&Bide elbisesi muhtesem gorunmuyor mu? Kat kat kesilmis sonbahar renklerinden olusan bu elbisenin defile goruntusude cok guzel..

Son gunlerin en cok konusulan isimlerinden Mila Kunis ise Flare Canada karsimizda.. Somon rengi Lanvin elbisesini kolyesiz giyerek cok daha guzel bir goruntu elde etmis. 

Hiç yorum yok:

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...