23 Temmuz 2011 Cumartesi

DOGRU VE YANLIS SECIMLER..

Acikhava Tiyatrosu'nda duzenlenen Roberto Bolle'nin bale gosterisine katilim oldukca fazlaydi. Acik Kapi Dernegi ve Bir Dilek Tut Dernegi'nin birlikte organize ettigi yardim gecesinin ev sahipligini ise Nevbahar Koc, Carol Hakko ve Burcak Sayilgan ustlenmisti.

Gecede dikkatimi ceken en ilginc detay gelen konuklarin uyumsuz kiyafetleriydi. Kimisi baloya, kimisi dugune, kimisi konsere, kimisi yemege, kimisi de gunduz gezmesine cikmis gibiydi. Durum boyle olunca geceye uygun giyinmeyip rukus olanlar ve geceye uygun giyinerek sik olanlar ortaya cikti.

Dogru secimler..
 Burcu Hanif kibar ve sade tarziyla cok begendigim isimlerden biri, bu gece de yine kendi tarzina ve ortama uygun Azzedine Alaia bir elbise secmis.
Demet Sabanci diz boyu Roland Mouret elbisesi ile cok dogru bir secim yaparak zarif ve sik olmus.
Nereye ne giyecegini en iyi bilen isimlerden Ender Mermerci ise Missoni elbisesinin altina dolgu topuk bir terlik tercih etmis. Yasina ve ortama uygun giyinerek terlikle bile sik olmanin mumkun oldugunu gostermis.
Vogue editorlerinden Ece Sukan ise mavi orgu Mark Fast elbisesini pembe stilettolari ile tamamlayarak guzel bir renk uyumu yakalamis. 

 Siren Ertan pembe maxi etegini ve beyaz bluzunu gumus rengi aksesuarlar ile hareketlendirmis.
Elif Durust ise beyaz Balmain bustiyeri, beyaz kisa pacali pantalonu ve gumus rengi Louboutin stilettolari ile cok sik..
Betina Machler'in etegi yasina pek uygun olmamis ama kiyafetin genel goruntusunu begendim, daha genc biri tercih etseydi ortama uygun sik bir secim diyebilirdim.
Heves Ekinci'nin aksine kiz Ducem Trigano herzaman sik ve yasina uygun giyinmeyi basariyor. Nil yesili sortu, beyaz gomlegi, ten rengi Chanel'i ve ten rengi sandaletleri ile cok guzel gorunuyor.

Maya Portakal ve Melisa Eliyesil gittikleri ortama uygun bir secim yapmamislar. Ama yinede her ikiside okadar guzelki yanlis secimlerine ragmen hos gorunuyorlar.
Bilgun Sazak ve kizi Emine Boyner maxi elbise tercih etmis. Siradan bir goruntu icindeler..
2wins markasinin kurucularindan Hande Gulsen geceye kendi markasina ait maxi bir elbise ile katilmis. Elbisesindeki nar cicegi taslarla ayni renk clutchi guzel bir secim olmus.

Ve yanlis secimler..
Feryal Gulman elbise secimiyle farkli bir davete katilmis gibi.. Acikhava Tiyatrosu'nda duzenlenen bir yardim gecesine nisana gider gibi katilmasi beni cok sasirtti. 
Alara Kocibey siyah dantel D&G elbisesi ile yasina uygun bir secim yapmamis. Hem agir elbisesi hemde  topuzuyla yasindan cok buyuk bir goruntu sergilemis. Ayakkabi secimi bile cok klasik olmus, yaz gunu bukadar siyah giymesine de hic gerek yok..
Heves Ekinci duzgun fizigine guvenerek yirtik skinny bir kot ve dapdar bir atlet giymis. Dar pacali kotun altina topuklu giyerek yasina tezat bir goruntu yaratmis. Fizigi uygun bile olsa her yasin bir giyimi var bunu unutmamali..
Nevbahar Koc'a cok sasiriyorum.. Suana kadar katildigi hicbir davette sik olmayi basaramamasina anlam veremiyorum. Guzel bir yuzu ve duzgun bir fizigi olmasina ragmen hep kendini cirkinlestirmeyi basariyor. Kiyafet secimlerinde keske yardim alsa..

Hiç yorum yok:

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...