21 Temmuz 2011 Perşembe

FERYAL GULMAN X EMMA STONE X MARGARETH

Tek omuz elbiselerle cok farkli bir hava yakalayan Feryal Gulman kiyafetle uyumlu Yunan mitolojisini andiran sac modeliyle cok hos gorunuyor. Genelde vitrinde gordugunu aynen uygulayan bir isim oldugu icin kiyafetlerine cok yorum yapmaya firsat kalmiyor. Ama spring 2011 sezonundan pembe-kirmizi Lanvin elbisesini defileden farkli bir kemerle tamamlayarak acikcasi beni sasirtti. Daha kalin bir kemer tercih eden Feryal Gulman'in canta secimini ise begenmedim, bu elbise icin fazla spor ve buyuk bir tercih olmus.
Subat ayinda Bafta Odul Toreni'ne katilan Emma Stone'da ayni elbiseyi tercih etmis. Ama elbisenin rengiyle ten rengi hic uyumlu olmamis. Altin rengi YSL clutchi ile altin rengi bilezik uyumu yakalayarak  sıkıcı bir goruntu yaratmis.
Nar cicegi, turuncu, kirmizi ve pudra tonlari kesinlikle yanik tenlerde cok daha gosterisli ve cekici duruyor.
Hem sac hemde ten rengine cok yakisan bir renk ve kendisine cok yakisan bir kesim tercih eden Feryal Gulman elbiseyi en iyi tasiyan isim.. 


Feryal Gulman sezonun en hit parcalarini herzaman alir ve herkesden once giyer. Bu gelenegi yine bozmamis model Margareth'den once spring 2011 sezonundan beyaz diz boyu dantel Dolce&Gabbana elbiseyi giymis. 
Feryal Gulman beyaz elbisesini Bougainville Birkin'i ve ayni renk Louboutin'leri ile tamamlayarak yazlik bir goruntu elde etmis. Keske uzun inci kupeleri hic takmasaydi, gozluk olarak da daha modern kucuk yuvarlak bir gozluk tercih etseydi..
Margareth ise beyaz dantel elbisesini , Dolce&Gabbana dantel stillettolari ile tamamlayarak defile goruntusunu aynen uygulamis. Benim en sevmedigim sey bir kiyafeti defiledekiyle birebir ayni giymek..

Hiç yorum yok:

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...