22 Eylül 2011 Perşembe

ZARA'NIN ORJINAL AYAKKABI TASARIMLARI !!

Fast Fashion dendiginde ilk akla gelen marka hic suphesiz Zara'dir. O kadar hizli bir sekilde tasarimcilarin hit parcalarini kendi modellerine uyguluyor ki moda olan herseyi Zara'da bulmak mumkun oluyor. Bu sezon gozume carpan Zara'nin birebir kopyaladigi modelleri sizlerle paylasiyorum.. Sol resimdekiler Zara'nin uyarlamalari:) Sagdakiler ise orjinal tasarimlar..

Zara - Charlotte Olympia
 Zara - YSL

 Zara - Christian Louboutin
Zara - Isabel Marant

 Zara - Balmain

Zara - Chanel

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Ressmen birebir kopyalamislar ama bence boyle pahali markalarin ucuz taklitleri olmaliki herkes uulassabilsin

Adsız dedi ki...

zarayı bu yüzden seviyorum!: )

nihan dedi ki...

herkes ulaşsın tamamda adamların emeği ne olucak o kadar uğraşılıyo bir tasarım için hazıra konmak ne kolay oh bana da olsa!!Zarayı hiç sevmiyorum ben madem yapıcaksın adam gibi yap yapmıcaksan hiç yapma.Elbette bende maddi olanağım doğrultusunda bu kadar pahalı şeyler alamıyorum bunların çakmalarını yapan yerler var oralardan bakabiliyorum öreneğin louis vuitton çantalar ortalıkta birebir benzerleri var ama yapan adamda bu çakması diye satıyor üstüne başka etiket koymuyor LV'a koyulmaz zaten yanlış örnek vermiyim ama birçok markanın taklitleri bu çakmasıdır diye ucuza satılıyor üstüne etiket koymadan.Onu anlarım herkesin maddi olanağı iyi değil ki çok az kesim gerçek marka kullanabiliyor.Ama aynı birebir taklit edip üstüne bu bir zara dır demek emek hırsızlığı ayıptır.Esinlenme bile değil aynı tıpatıp pes bunun kabul edilecek bir tarafı yok!!

Adsız dedi ki...

bende zarayı cok sevıyorum her zaman uygun fıyata trendlerı yakalayabılıyoruz ve kesınlıkle hm gıbı ucuz durmuyor her carsıya cıktıgımda zaraya ugrarım

Cansu Cakir dedi ki...

Nihancim sana katiliyorum, esinlenebilir ama bu esinlenmek degil.. Birebir kopyalamak bence Zara'ya hic yakismiyor. Uygun fiyatlara sezonun trendlerine uygun tasarimlar yapmasini tercih ederim. Ben Zara'dan duz pantalon ve bluzlar aliyorum. Ama boyle tasarimcilarin modellerini birebir kopyalamasi cok cirkin..

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz; bence birebir taklitleri olmamali.. bu sezon burnu farkli renk ayakkabilar cok populer YSl, Givenchy, Guiseppe Zanotti gibi markalar da bu model stilettolar yapmis. Mesela Zara'da burnu farkli renk stiletto yapabilirdi farkli renk ve materyal kullanarak.. Birebir YSL modeli yapmasi cok manasiz geldi bana..

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz; H&M' den daha kaliteli duruyor ama birebir kopyalamasi bnce cok kalitesiz bir hareket..

nihan dedi ki...

Canım seninle aynı fikirde olmak güzel:)

Adsız dedi ki...

Bence emege saygisizlik gunlerce belki aylarca uzrinde calisilan tasarimlari markanin gucuyle bu kadar birebir kopyalamak. Evet elbette benzerlikler olabilir bunada kardi degilim ama resmen birebir kopyalamislar yahu!!!???

aysen dedi ki...

Cansucum cok guzel bir blog yapiyorsun ve gitgide yayiliyor blogunun adi,kendi cevremdende bloguna giripte begenmedim diyen birine rastlamadim gerek moda bilgin gerekse kendi secimlerin,haber konularin dort dortluk sana sadece ufak bir tavsiyem var yabanci bloglarda surekli goruyorum birkac parcayi birlestirip kombinasyon yapiyorlar ornegin bir pazar gunu kiyafeti haberi yapip internetten sectigin bluz pantolon etek ayakkabi canta gibi bastan asagi bir kombinasyon ornegi verebilirsin..)YArarli olacagini dusunuyorum seni hergun takip ediyorum ve oneriyorum blogunu canim iyi geceler sevgiler. Aysen

Adsız dedi ki...

Ben de siteyi çok sevdim ama lütfen arka plan rengi açık renk olsun, gözüm acıdı :)

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...