23 Eylül 2011 Cuma

LOUIS VUITTON MILANO DAVETI

Her zaman söylerim! Türkler birçok ülkeye göre modayı çok yakından takip ediyor ve uyguluyor.. Bu haberde buna en iyi örnek!! Louis Vuitton'un Milano davetinde tek tek bütün misafirleri inceledim ve en şık iki kişinin de Türk olması beni hiç şaşırtmadı!
Istanbul Fashion Week'de giydikleriyle kendine hayran bırakan Tuba Unsal ve daima şıklığıyla ve yaptığı yenilikçi seçimlerle dikkat çeken Feryal Gulman gecenin en şık iki ismi!
Feryal Gülman ise FNO'da giydiği kırmızı elbisesi ile Prabal Gurung'u Türkiye'den ilk tercih eden isimdi.. Bu giydiği ikinci elbisesini daha önce Prabal Gurung'un en çok reklamını yapan isim diyebileceğimiz  Sarah Jessica Parker'da giymişti..
Kırmızı VBH clutch ve siyah stilettolarla kıyafetini tamamlayan Feryal Gulman Turkleri Milano'da çok güzel temsil etmiş ;)
Tuba Unsal Louis Vuitton kadını olmak için yaratılmış..
Kimsenin giyemeyeceği LV Fetish koleksiyonuna ait zor parcaları IFW'de ustalıkla tasımıstı..
Bu gecede LV elbisesi ve aksesuarlarıyla kusursuz!!

     Margherita ve Teresa Missoni                 Carine Roitfeld                           Isabeli Fontana

       Anna Dello Ruso-Bianca Brandolini D'adda                     Bianca-Coco Brandolini
(Coco Brandolini'nin bu Miu Miu kıyafetini daha önce Charlotte Casiraghi Paris FNO'da giymişti)

14 yorum:

nihan dedi ki...

Çok gururlandım helal olsun türk kadınlarına işte türk kadınları asilliğini gösterdi hep övdüğümüz şu avrupa kadınlarını solda sıfır bıraktılar.Artık bizde hanımlarımızın kıymetini bilelim bırakalım yabancı hayranlığını:))Sarah jessica parkerda kimmiş!!Pehh!!Feryal Gülman'ın asilliği şıklığı milanoya ders olur:)Nasıl yakışmış üstüne şu elbise ne güzelliktir bu!Yok yok daha şık olamaz bundan ötesine çıkamaz derken her seferinde ağzımı açık bırakıyor:)Tuba ünsal'ı pek beğenmezdim fazla çocuksu bulurdum yüzünü tarzını hiç büyümeyen bir kız çocuğu gibi ama ne derler annelik yaramış,kadın olmuş dişileşmiş üstündeki elbise sade zarif bir elbise inanılmaz taşımış ve çok yakışmış:)Duruşunu beğendim daha da güzelleşmiş:)İki hanımıda tebrik ederim ve böyle hanımlar artsın isterim cansucum yine eline sağlık hayatım:)

Trendydolap dedi ki...

Doğrusu ben bizimkileri cok beğenmedim...

Benim favorim Missoni kardeşler

BLOGUMDAKI HEDIYE CEKILISINE BEKLERIMMM

http://trendydolap.blogspot.com/2011/09/my-first-giveaway-trendydolap-hediye.html

Adsız dedi ki...

Harika olmus feryal gulman tek kelimeyle y-i-k-i-l-i-y-o-r

nihan dedi ki...

Adsız arkadaş önce burda aylin tahincioğlu var burda feryal gülman var sonra karşı blogta var kaç benzer haberi önce burası yaptı ayıptır ayıp takip etmesem bilmeyip inanıcam yaaa!!!

Cansu Cakir dedi ki...

Nihancim adsiz kisinin yorumunu kaldirdim, bukadar ucuz usluplara blogumda yer vermeye utanirim acikcasi.. Cook tesekkur ederim canim sana.. iyi geceler:)) xxx

Adsız dedi ki...

Cansu ne kadar basarili bir yoldasin!! Ve vazgecmeden devam ediyorsun,helal olsun sana baksana ne kadar hazimsiz ve kiskanc insanlar varmis ?? Resmen kendini turk haberleri yapmanin yada turk sosyetesinin elcisi olarak atamis!!! Hahahhahah diye guluyorum kendini ne saniyor ne biliyor ne giyiyor ??? Bence boyle modayla ilgili ahkamlari ancak senin gibi iyi giyinen biri kesmeli!!! Oturdugu yerden atmak tutmak kolay !sana sabir diliyorum ve herzaman devam et canim bu blogu yazmaya. Sen bu sekilde gunden gune yayiliyorsun duyuluyorsun o ise yaptigi amator kolajlarla kendini birsey sanmaya devam etsin

Adsız dedi ki...

NEDEN TAKIP EDIYORSUNUZ ETMEYIN!!! TAKLITCI MADEM YORUM YAZMAYIN!!! GIRMEYIN KIZIN BLOGUNA!!!!! KENDINIZE BAKIN'' FASHIONOZGE ''MIDIR NEDIR SEN NE ANLIYORSUN BLOG YAPMAKTAN MERAK EDIP GIRDIM O NE SENIN ZEVKINE GUVENILIR NEDE YORUMLARINA KENDI KIYAFETLERINDEN BELLIKI MODAYLA PEK BIR ALAKAN YOK

melıke83 dedi ki...

fashionozge sen bence git kendi blogunu geliştir başkasına yorum yapana kadar o kıyafetler nedir öyle ??? modayla uzaktan yakından alakan yok madem bide yorum yazma

Zehra Aksoy dedi ki...

ne ayıp yorumlar bunlar
ben her iki bloguda takip ediyorum ikisinide beğeniyorum , çeşitlilik her zaman güzeldir farklı bakış açıları insanları geliştirir .. böyle yorumlar yazarak hiç bir yere varamaz kimse

Adsız dedi ki...

Allah aşkınıza birbirinizi yemeyin.Bırakın kim ne isterse onu yapsın.Ne çirkin, ne gereksiz tartışmalar, hakaretler bunlar.Bunları senin yayınlamanı da anlayamıyorum Cansu.Susturmak senin elinde hepsini.

Selin.

Cansu Cakir dedi ki...

Nihancim kusura bakma butun gun disardaydim suan yorumlardan bazilarini kaldirmak zorundayim, onaysiz yorum yayinliyordum ama sana hakaret etmeleri kabul edebilecegim birsey degil, lutfen kusura bakma hepsini tek tek okuyup hakaret icerenleri kaldiricam.

BENIM BLOGUMA BEGENMEYENLER YORUM YAPMASIN< KIMIN BLOGUNU BEGENIYORSANIZ ONU TAKIP EDIN VE ORAYA YORUM YAPIN.. BLOGUMDA UCUZ KONUSMALAR YAPMANIZI ISTEMIYORUM BUTUN GUN DISARIDA OLDUGUM ICIN YORUMLARI SUAN GORDUM. ONAYSIZ YAYINLANIYOR YORUMLAR DIYE INSANLAR KENDI KALITESINI ORTAYA KOYMUS. COK YAZIK!!!

nihan dedi ki...

Canım cansucum çok teşekkür ederim herkes kendi kalitesini gösteriyor canım:))Seni bilen biliyor böyleri de bilmesin zaten:)Çok teşekkür ederim tekrar tekrar:))

Cansu Cakir dedi ki...

İyi ve kötü yorumlar için herkese teşekkür ederim,,
yapılan bir işi,haberi veya beni herkesin beğenmesini beklemiyorum..
Evet bugün ne giydim haberlerini yapıp kıyafetlerimi göstermekte bir sakınca görmüyorum çünkü moda benim en büyük tutkularımdan biri aynı zamanda mesleğim ..
Kıyafetlerimin marka olduğunu eleştirip beni görgüsüzlükle suçlayanları ise inanın hiç önemsemiyorum çünkü dünyada böyle birçok blog var ve istatistiklere göre yaptığım haberlerin en çok tıklananı bugun ne giydim oluyor..
Giyimimi beğenmeyebilirsiniz eleştirilerinizi yazabilirsiniz..
Kimseyide taklit etmiyorum sadece Türklerle ilgili haber yapmaktan keyif alıyorum..

Adsız dedi ki...

insanin ilerlemesi icin rekabet sart Her iste rekabet yokmu?Zaten olmasi guzel. Herkes kendi yapabildiginin en iyisini yapmaya calismali .İnsanlarda kimi isterse onu takip eder. Ama saygi ve terbiye cercevesi icinde.Size yaptiginiz calismalarda basarilar
Bu arada Turk kadinlari Milanoda cook hos gorunuyorlar Cok begendim.

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...