11 Eylül 2011 Pazar

FASHION NIGHT OUT PARIS'DEN KARELER

Anja Rubik 'Balmain' etegi ,Natasha Poly 'Givenchy' bluz -eteği, Isabeli Fontana 'Emilio Pucci' elbisesiyle Paris Gucci Magazasinda.. Bu birbirinden guzel ve şık bayanlara Emmanuelle Alt eslik ediyor..Resimler adeta bir çekim tadında.. Tek beğenmediğim bir parça yada gördüğüm bir kusur dahi yok..

Charlotte Casiraghi Paris Balmain Magazasindan cikarken.. Uzun kollu Miu Miu elbisesi biraz yaşına göre ağır bir seçim olmuş..Böyle bir gece için daha yaşına uygun trendy bir elbise giyebilirdi..
Casiraghi'ye eşlik eden Emmanuelle Alt siyah kısa paçalı jeani,pullu ceketi ve dantelli bootieleri ile her zaman alışık olduğumuz tarzında..
Charlotte Casiraghi'nin Miu Miu elbisesini satin almak isteyenler: Net-a-porter 4.105 $

4 yorum:

Ulku Pamukcu dedi ki...

gercek gıbı degıller yaw sankı muhtesem gorunuyorlar
emanuel sanırım 365 gunun yarısı sıyah kot gıyor charlotte a gelınce ben ozellıkle tarzını ızlıyorum yasına gore hep agır gıınıyor hatlarsan sarah jesıcanın gıydıı kırmızı elbıseyıde daha agır bı sekılde gıymıstı

Adsız dedi ki...

hiiic 4000 dolar veremem bu elbiseye gerci yok ma olsada veremem :)

melıke83 dedi ki...

ınanamıyorum sanırım benım gıyım ıcın oyle bır butcm yok dıye dusunuyorum bu kadar sıradan elbıselere 4000 dolar nasıl verırler cozemıyorum ama boyle paralar verecek olsamda boyle modeller secmezdım

Cansu Cakir dedi ki...

Ulku Pamukcu; Emmanuelle Ant'in maskulen bir tarzi var genelde dediginiz gibi siyah pantalon ve iddiali ceketler tercih ediyor.. Charlotte Casiraghi agir giyiniyor kesinlikle genc bir tarzi yok ama konumunu dusununce hak veriyorum:)

Adsiz; evet biraz pahali:)

Melike83; kiyafetlere verdigi paralari cok yadirgamiyorum Kraliyet ailesi mensubu oldugu icin:)) Bence elbise cok yakismis ama biraz agir olmus..

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...