11 Eylül 2011 Pazar

FASHION NIGHT OUT NEWYORK'DAN KARELER


 Rachel Bilson en şık bulduğum isimlerden.. Vanessa Bruno maxi eteği, siyah blazer ceketi ve asker yeşili 3.1 Philip Lim çantasıyla çok güzel..
Chanel Iman ,  Gucci Fall 2011 etek ve bluzuyla Gucci magazasinda..Yılan derisi bir eteği ve deri bir gömlegi birarada güzel duracağını tahmin edemezdim.. Ama yinede kendimi böyle bir kıyafetin içinde görmek istemem :)

Heidi Klum'un ilk resimdeki gömlek-pantolon kombinasyonu ve her iki resimde de gördüğümüz bilezikleri oldukça zarif ve şık. Ikinci resimdeki elbisesinin kumasini fazla göz yorucu buldum belki elbisenin boğazı olmasa bu kadar rahatsız etmezdi beni diye düşünüyorum..Heidi Klum'un saçını,makyajını hiç bir zaman kötü görmedim bu resimlerindede beni şaşırtmadı..

Missoni ailesi bayanları ev sahipliğini yaptığı Target Davetinde tamamen farklı tarzlarda Missoni kıyafetlerle karşımızdalar.. Angela Missoni ve annesi yaşlarına uygun seçimler yapmışlar fakat Angela Missoni siyah beyaz uzun elbisesiyle biraz dağınık bir görüntüde.. 
Jennifer Missoni'nin pantolonuna bayıldım.. Açık saçları ve üzerine giydiği kısa bej rengi bluzuyla tam bir genç kız..
Margherita Missoni siyah uzun eteği,boğazlı kazağı,kemeri ve birde üzerine taktığı kalın kolye ile oldukça kapalı ama her zamanki gibi yine farklı yine tarz..

 Doutzen Kroes ,  Stella McCartney Fall 2011 elbisesiyle Missoni For Target magazasinda..Elbise oldukça iddialı bir kesim aynı zamandada alışılmışın dışında bir puantiye elbise diyebiliriz.. Bu elbise için en gerekli olan şey ise Kroes gibi kusursuz bir vücut!
Göz alıcı duruşu,bakışları ve güzelliğiyle beni büyüledi.. Bu elbiseyi sanırım bir daha kimsenin üzerinde beğenemem..
Rachel Zoe ise Target  etkinliğine uygun bir seçim yaparak Missoni giymiş..
Elbise zaten dümdüz bir kesim,saçlarınıda bu şekilde dağınık bırakması bence sıradan olmasındaki neden olmuş.. Hermes Clutch'da bu elbise için fazlasıyla ağır bir seçim olmuş.. Boynundaki kolyeyide üzerindeki hiçbir şeyle bağdaştıramadım..

Allessandra Ambrosio ,  Missoni For Target elbisesiyle Target Magazasinda.. Renkler çok güzel,elbisenin boyu tamda bitmesi gereken yerde.. Bu pastel tonlardaki elbisesini tamamladığı farklı bir desendeki Missoni clutch'ı bile uyum sağlamış..
Elizabeth Olsen sanırım kızkardeşlerine biraz danışması gerekiyor..Elbisesi güzel fakat ayakkabıları,kolyesi ve saçları oldukça kötü..
Camilla Belle'nin Missoni Target elbisesinin renklerini çok beğendim..Stilettolarıda uyumlu fakat kullandığı çanta,topuz yaptığı saçları ve halka küpeleri bu triko elbisenin tarzına uygun değil..
Camila Alves'in de elbisesi için diyebilecek pek fazla birşey yok ..Düz kesimli bir Missoni elbise ama dolgu topuklu sandaletler giyerek bu kadar giymesi kolay bir elbisenin ne kadar kötü bir hale getirilebileceğinin kanıtı..

Karolina Kurkova ve Anna Dello Ruso adını ilk defa bugün duyduğum tasarımcı Fausto Puglisi'ye ait ayni elbiselerle oldukca dikkat cekiciler..Elbise ilk bakışta bana Temperley'i hatırlattı..
Kurkova muhteşem fiziğiyle pembe elbiseyi oldukça iyi taşımış fakat kolye ve ayakkabı seçimini beğenmedim.. Anna Dello Ruso'ya ise önden bakmazsak arkadan tam bir genç kız gibi gözüküyor taktığı iri taşlı yeşil kolye ve ayakkabıları lavanta rengi elbisesiyle ahenk içinde..

 Tatiana ve Lauren Santo Domingo , Dolce&Gabbana Newyork Magazasinda Dolce&Gabbana elbiseleriyle..
Tatiana'nın dar kesimli elbisesini cok beğendim çünkü ben yıldız deseninin dar modellerde daha güzel durduğunu düşünüyorum.. Lauren'in elbisesi ise zaten daha öncede övgüyle bahsettiğim yaz sezonunun en flaş dantel elbiseydi..Elbisesini tamamladığı DG çantada güzel ama o ayakkabılar bütün görüntüyü bozmuş..
Julia Restoin Roitfeld bu sezon belki yüzlerce kez daha göreceğimiz yıldızlı elbisesiyle karşımızda belki biraz farklı olmak adına beline kalın deri bir kemer takmış ama bence hiçde güzel durmamış.. Açıkcası Rotfield'den daha iddialı ve tarz bir seçim beklerdim..
Rose McGowan puantiye'yi çok güzel kullanmış.. Hiç olmazsa alışılmışın dışında..
Yüksek belli pantolonunun kalıbı,kumaşı giydiği büstiyerle beraber vurucu bir görüntü ortaya çıkarmış..

Brooklyn Decker'ın elbisesini hiç beğenmedim..Gerek kesimi gerek üzerindeki duruşuyla hoşuma gitmeyen birçok şey var.. Bu kadar desen yoğunluğu olan elbiselerin altına birde yılan derisi sandaletler hiç mi hiç olmamış..
Anna Wintour ayagından hiç çıkarmadığı nude sandaletleri ve prenses kesim,desenli diz boyu elbisesiyle kendine göre iddialı bir seçim yapmış..
Karen Elson'ın kıyafeti oldukça hoş fakat ten ve saç rengiyle bir araya gelince olmamış.. Kıyafet seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken ilk şey bence kıyafetin renginin ten ve saçla uyumudur..
Bee Shaffer daha öncede Leigton Meester'ın Gossip Girl'de giydiği Louis Vuitton bir elbise giymiş.. Sandaletleri,saçları ve makyajı elbisesiyle uyum içinde..


Gelelim Victoria's Secret modellerine Alessandra Ambrosio aralarında tek beğendiğim isim..Erin Heatherton, Adriana Lima ve Lily Aldridge'in elbiseleri oldukça sıradan.. Tamam hepsinin vücudu kusursuz ama hiçbiri Ambrosio gibi klas bir görüntü ortaya çıkaramamış..

Leighton Meester ,  Carven Resort 2012 elbisesiyle Newyork Tiffany&Co magazasinda..Meester'ın acil bir şekilde saç şeklini değiştirmesi gerekiyor..
Eğer bu resimde saçı ve makyajı güzel olsaydı eminim Gossip Girl'deki kadar güzel gorunuyor olurdu..
Nicole Richie Newyork'da.. Mor motifli elbisesini begendim zaten her zaman bu tarzi yakıştırdığım nadir insanlardandir.. Makyaji ve sac bandida çok guzel..
Lauren Conrad lacivert Stella McCartney elbisesi ve dalgalı saçlarıyla oldukça sade ve kusursuz.. Ayakkabı seçiminide beğendim..
Jessica Hart Ferragamo kiyafet ve ayakkabilariyla Newyork Salvatore Ferragamo magazasinda.. Elbisenin göğüs dekoltesinin estetik olduğunu düşünmüyorum.. Bence elbisenin klasik ve ağır bir desene sahip olduğunuda gözönüne alırsak gereğinden fazla açık olmuş..

4 yorum:

BasakY dedi ki...

canım haber cok guzel olmus kım ne gıymıs gormus olduk ben asıl turkıyede nasıl olacak onu merak edıyorum

Adsız dedi ki...

doutzen kroes favorim tek kelimeyle olaganustu

Adsız dedi ki...

leighton beni cok sasirtti nekadarda paspal gorunuyor hakkatn

Cansu Cakir dedi ki...

Basak Y; cok tesekkur ederim begenmene sevindim, turkiye FNO icinde haber hazirlayacagim merak etme:)

Adsiz; Stella McCartney elbisesi ile gercekten cok hos ama ben favori secemedim:(

Adsiz; Leighton Meester'in saci cok daginik oldugu icin ozensiz gorunuyor

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...