20 Eylül 2011 Salı

2011 EMMY ODUL TORENI TOP 20

Emmy Odul Toreni 2011'de en begendigim 20 ismi sirasiyla acikliyorum..

 Gwyneth Paltrow benim icin hem Emmy toreninin hemde son aylarin kirmizi halidaki en sik ismi oldu.. Emilio Pucci etek ve bluzu son derece alisilmisin disinda bir secim.. Normalde gobek acikligini hic sevmem ama Gwyneth Paltrow cok zarif gorunuyor.. Bluzun sirtinda ki pencere de tam ayarinda olmus. Dumduz fonlu saclari, sade makyaji, Neil Lane bilezikleri ve Roger Vivier "Spider" sandaletleri ile muhtesem gorunuyor..

Minka Kelly pre-fall 2011 koleksiyonundan Christian Dior lacivert dantel elbisesiyle Paltrow'dan sonraki favorim.. Lacivert ve siyah kombinasyonunu cok severim bu elbisede de bu iki renk bir arada cok basarli bir goruntu ortaya cikarmis.. Sade topuzu ve makyajiyla Minka Kelly kusursuz!

Nina Dobrev kirmizi Donna Karan bir elbise giymis.. Klasik balik kesim tuvaletlerden sikilanlar icin harika bir ornek.. Elbisenin gogus kismi ve etek ucu oldukca guzel, ayrica kirmizinin tonuda oldukca ic acici..

Julia Stiles fall 2011 sezonundan son yillarda one cikan Lubnan'li modaci Georges Hobeika'a ait komple dantel gri elbisesi ile risksiz bir secim yapmis. Elbisenin en begendigim yani gogus ve bel kisminda ki drapeler.. Saclari ve makyajini ozensiz buldugum Julia Stiles'a bu rengi cok yakistirdim..  

Emily Blunt fall 2011 koleksiyonuna ait Elie Saab Couture siyah-lacivert elbisesiyle karsimizda.. Blunt'in secimi oldukca guzel fakat alisilmisin disindami derseniz bence degil.. Yinede elbise isciligi, kumasi ve renkleriyle kusursuz..

Evan Rachel Wood da ayni koleksiyondan favorilerim arasinda olan siyah Elie Saab bir elbise giymis.. Elbise kumasi, vatkalari ve uzun kuyrugu ile abartisiz fakat sik!

Sofia Vergara mercan rengi Vera Wang elbisesi ile cok cekici gorunuyor. Elbise ve renk cok yakismis fakat kullandigi iri kupeler ve kalin altin bilezigi bence elbiseden daha on plana cikmis..

Cat Deeley resort 2012 koleksiyonundan Monique LHuillier tercih etmis.. Kirmizi hali icin oldukca alisilmis bir secim.. 

Rachael Taylor fall 2011 sezonuna ait Giorgio Armani elbisesinin kumasini cok begendim ama bu elbise bence boylesine dumduz bir kesimde olmamaliydi.. Elbisede en cok hosuma giden detay gogus kesimi oldu.. Bu kesim elbiseye oldukca modern bir hava vermis..

Katie Holmes ise Calvin Klein elbisesiyle son derece zarif gorunuyor.. Ben Holmes'a sadeligin cok yakistigini dusunuyorum.. Buyuk bir cogunluk tarafindan stili begenilmeyip, elestirilen Holmes'un son zamanlarda yaptigi secimleri ben begeniyorum.. Daginik topuzu ve makyaji elbisesiyle uyum icinde..

Amy Poehler fall 2011 sezonundan Peter Som bir elbise giymis.. Metalik gorunumlu bir kumas tercih edilmesi elbisenin rengini daha da on plana cikarmis. Sade kesimiyle elbise guzel ama Poehler iyi tasiyamamis.. Eminim bu elbiseyi Paltrow'un uzerinde gorseydim cok daha fazla begenirdim :)

Dianna Agron'un Roksanda Ilincic ipek saten elbisesi guzel ve rengiyle de iddiali.. Fakat dogru bir secim degil cunku resimde gordugunuz gibi henuz gecenin baslangicinda cekilen bir fotograf olmasina ragmen goze batacak bir kirisiklar olusmus.. 

Kerry Washington fall 2011 sezonundan Zuhair Murad Couture ates kirmizi elbisesiyle.. Elbise bence cok guzel ama tv de canli olarak izlerken cok daha guzel gorunuyordu.. Bu elbise resme bakarak karar verilemeyecek elbiselerden :)

Jennifer Carpenter spring 2011 Tony Ward Couture elbisesiyle fazlasiyla siradan..

Clare Danes'in Oscar de la Renta kiyafetini hic begenmedim.. Ne kesimi ne de renkleri hosuma gitmedi..

Jayma Mays fall 2011 koleksiyonundan Zuhair Murad toz pembe bir elbise giymis..
Mays elbiseyi cok iyi tasimis.. Sacinida begendim fakat daha acik renkte bir ruj kullansaydi daha guzel olurdu..

Lea Michelle gecenin en cok tercih edilen renklerinden kirmizi Marchesa omuzlari gul detayli bir elbise giymis.. Sirt dekoltesinin de hakkini veren Lea Michelle sadeligiyle bu Marchesa elbiseyi oldukca iyi tasimis..

Kate Winslet son zamanlarda ne giyse begenmiyorum.. Bu dusuncem Elie Saab elbisesi icinde gecerli.. Tum vucut hatlarini ortaya cikaran bu elbisenin bir de defile goruntusune bakmanizi tavsiye ederim..

Heidi Klum'un Christian Siriano marka elbisesi tam olarak ilkokul mezuniyetlerinde gormeye alisik oldugumuz turden.. Benim icin gecenin en kotu uc elbisesinden biri..

Olivia Munn kirmizi halida nasil en siradan olabilirim diye dusunmus ve cok dogru bir karar vermis.. Cimen yesili spring 2011 sezonundan Carolina Herrera'si ile gecenin suphesiz en kotu ismi..

4 yorum:

nihan dedi ki...

içim temiz yeni post istedim hemen geldi ya film gibi oldu:))Cansu kalp kalbe karşıdır:))Yorumlar şıklar rüküşler kimler kimler varmış bakalım:))Gwylent paltrow emilio puccisiyle yakıyor ortalığı şahane:)Minka Kelly'nin dior'unu beğenmedim:(nina dobrev ne asil elbise klasik gibi görünsede ben bu tarz elbiselere bayılırım giyende hoş bir kadın olunca:)Sofıa beğendiklerimin arasında küpeyi beğenmedim saç özensiz göründü gözüme.Katie hayranıyım ben mavi renk nasıl yakışmış,çok zarif çok masum bir güzel:)Sayma mays nedir öyle yahu bana göre en rüküş kendisi,kate winslet çok kötü hele hele heıdi bu elbiseleri nerden buluyor ya berbat görünüyor herşey güzel vücut diil ki!!Eee cansucum benden bu kadar seni seviyorum canım:))

nihan dedi ki...

sayma diil jayma:))))

Melo dedi ki...

ayyyy bende gwynete bayildim ve seninde birinci yapmana sevindim!!cok guzzel cok farkli cok asil takilari saci resmen kadinda kusur yok
iyi gecelerr herkese

yasemin dedi ki...

tek favarim nina dobrev şahane görünüyor

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...