4 Ekim 2011 Salı

ORTAK ZEVKLER: PRABAL GURUNG ELBISE


Blogumu takip edenler Prabal Gurung tasarimlarina olan ilgimi bilir:) Parsons mezunu olan Prabal Gurung ilk koleksiyonunu 2009 yilinda cikarmisti. Son 2 koleksiyondur hazirladigi hemen hemen butun parcalar cok guzel.. 
Son derece modern ayni zaman da feminen bir cizgisi olan Prabal Gurung'un fall 2011 sezonuna ait siyah dantel baskili diz boyu elbisesini hatirlarsaniz ilk olarak Sarah Jessica Parker giymisti ve sizlerle paylasmistim. Ferragamo stilettolari ile kiyafetini tamamlayan Sarah Jessica Parker'i gunun stili secmistim..

Feryal Gulman FNO'da giydigi kirmizi elbisesi ile Prabal Gurung'u Turkiye'den ilk tercih eden isimdi.. Gectigimiz haftalar da ise Milano'da ki Louis Vuitton davetinde yine bir Prabal Gurung giymisti. Kirmizi VBH clutchi ve siyah stilettolari ile Feryal Gulman'i da cok begenmistim.

Son olarak Zegna'nin davetinde ayni elbiseyi Arzu Sabanci giymis. Sarah Jessica Parker'a benzer sac modeli ve Feryal Gulman'a benzer clutch secimiyle Arzu Sabanci karsimizda.. Tek begenmedigim nokta burnu acik dantel gorunumlu stilettolari oldu. Elbise zaten dantel gorunumlu oldugu icin ayakkabi da dantel baskisi hic olmasa cok daha iyi olurdu. Bence bu elbise Givenchy'nin sivri burunlu stilettolari ile cok guzel olurdu..
Nasil Satin Alabilirim?
Prabal Gurung Elbise: Net-a-Porter £1.760


8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence en guzel feryal gulman hiiiic tartismasiz charlotte un gencligi bile elbiseyi iyi tasimasina yardimci olmamis:)

Nazan dedi ki...

bence sari saciyla arzu sabanci daha iyi tasimis ama ayrim yapmak zor hepsi guzelll

nihan dedi ki...

elbise çok güzel yine yeni yeniden söylüyorum kesinlikle feryal gülman kesinlikle!!!!Başkasını göremez gözüm:)))

Cansu Cakir dedi ki...

Sevgili Adsiz; yanlis habere yorum yapmissin:) Miu Miu elbiseye yapicaktin:)

Cansu Cakir dedi ki...

Nazan; bende kararsiz kaldim acikcasi hepsinde cok benzer durmus, her 3 ismin de fizikleri duzgun oldugu icin:) Arzu Sabanci'nin sacinin rengini ve modelini de cok begendim..

Cansu Cakir dedi ki...

Nihancim; sen Feryal Gulman'i cok begeniyorsun, her giydigini de yakistiriyosun:) Ama gercekten fizigi cok duzgun oldugu icin gercekten giydiklerini guzel tasiyor canm haklisin;)

Adsız dedi ki...

Bu elbise cok guzel ama deseni ve rengiyle bide bu kadar cok gorunce beni yordu

nihan dedi ki...

Vallahi kadından başka birşey gözüm görmüyor:))))Ama bu zevk bu tarz bu duruş yani offf saysam saatler alır yani cansucum:)))

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...