4 Eylül 2011 Pazar

VENEDIK FILM FESTIVALINE DEVAM

Festival tüm hızıyla devam ediyor.. Resimler biriktikçe sizlerle paylaşıyorum.. Benim bu haberdeki en beğendiğim isim Gywneth Paltrow oldu!

Abbie Cornish fall 2011 sezonuna ait siyah Elie Saab A-line bir elbise giymiş..Gozlükleri,aksesuarları ve ayakkabıları(keşke biraz daha yüksek topuklu olsaydı)bence elbiseyle bir arada çok güzel olmuş..
Siyah bir elbise alıcak olsaydım boyle bir model tercih edermiydim bilmiyorum ama genel goruntu gayet klas, elbisenin boyu ise bitmesi gereken yerde..

Bar Rafaelli siyah Emilio Pucci tulumu içinde gözüme fazlasıyla demode gözüktü.. Sezonda o kadar güzel elbiseler varken böyle bir tulum tercih etmesine hiçbir anlam veremedim! Makyajı,saçı ve çanta seçimi yani herşeyi sıradan! 

Marisa Tomei'in Fall 2011 Preen elbisesi mükemmel bir seçim! Renkler güzel,elbisenin kesimi kusursuz.. Aynı zamanda Tomei'de ustalıkla taşımış.. Saç modeli alışılmışın dışında ama çok yakışmış, makyajı yok denilecek kadar az.. Aynı zamanda sandaletlerde sade ve zarif..
Ben tek bir kusur bile göremiyorum!

Marisa Tomei pre-fall 2011 koleksiyonundan koyu renklerde Erdem bir elbise giymiş.. Acikcasi bu elbise kirmizi haliya uygun bir secim olmamis. Haute Couture elbiselerin agirlikta oldugu bir gecede aksam yemegine giderken giyilebilecek bir elbise giyerek fazlasiyla siradan olmus.. Eger farkli bir ortamda giymis olsaydi kendisini begenirdim cunku elbisenin deseni ve ayakkabılarla uyumu güzel.. Tomei'nin saçı ve makyajı da hos gorunuyor..

Keira Knightley ilk olarak fall 2011 koleksiyonundan Mary Katrantzou bir elbise tercih etmiş..
Bence bu elbise Keira Knigtley'e fazlasıyla yakışmış.. İki farklı desenin birleşimi çok güzel olmuş.. Bu etek kesiminde üst kısmı gibi iri baskılar kullanılmıs olsaydı kesinlikle bu kadar şık olmazdı.. Ayakkabılarını doğal bir renkte seçerek elbisenin havasını bozmamış..
En beğendiğim nokta ise Ralph Lauren gozlukleri ve küt kesilmiş saçları oldu.

Keira Knightley'den beklenen bir seçimdi.. Genellikle seçimlerini ya Chanel'den yada Valentino'dan yana yapan Knightley elbise ve stilettosunu yine Valentino'dan seçmiş.. Ayakkabılarına diyecek sözüm elbisede güzel fakat bana fazla boğucu geldi.. Rengi, kumaşı, yakası, kolları sanki eski dönem bir film çekiminde hissi verdi.. 
Saçları da son derece güzel bir topuz yapılmış fakat bence makyajı daha iddialı olabilirdi en azından daha belirgin bir ruj rengi tercih etseydi!

Aslında Kate Winslet'ın bu iki kıyafetini koyup koymamakta çok tereddüt ettim.. Kate Winslet'ı ilk olarak siyah mini bir elbise, toprak tonlarinda blazer ceket ve Michael Kors ayakkabilari ile görüyoruz.. Hiçbir parçasını beğenmedim diyebilirim! Ayakkabıları ve elbisesi son derece sıradan, ceket idare eder belkide o elbisenin üzerinde güzel durmamış,yinede yakasını,düğmelerini ve rengini sevmedim..
2. resimde ise siyah sort, bluz, ceket ve siyah Jimmy Choo stiletto giymiş.. Sade şıklık çok güzel birşey ama sıradanlık çok başka.. Herşey siyah hiçbir desen ve renk yok.. Ayakkabılarda dümdüz.. Her iki kıyafette bacaklarının kalınlıgını iyice ortaya çıkarmış.. Olmamış!

Bu resimde is Kate Winslet fall 2011 koleksiyonundan Stella McCartney elbise ve siyah YSL stilettoyla. Bu elbise kesinlikle çok daha güzel diğer seçimleriyle kıyaslarsak.. En azından favori renklerimden siyah ve beyaz. Fakat bu elbise defilede mankenin uzerinde cok daha guzel gorunuyor, ozellikle göğüs kısmındaki detay Winslet'ın goğüslerini olduğundan iri göstermiş.. Vucut hatlarini oldugu gibi belli eden elbiseler zayif kisilerde modern duruyor, ama Kate WInslet gibi biraz bile fazla kilosu olanlarda hemen alaturka bir goruntuye sebep oluyor. Bileziğin tarzi kıyafetle alakasız.. Bu arada herkesin zevki farklıdır tabi ama ben saç ve kaş arasında bu kadar renk farkı olmasından hiç hoşlanmıyorum..

 Gwyneth Paltrow'u değişen tarzıyla her geçen yıl daha çok beğeniyorum.. Çok güzel portakal rengi siyah kemerli Prada bir elbise giymiş.. Bir renk bir insana bu kadar yakışabilir.. (Blake Lively'nin hakkını yemeyelim..) Elbise dümdüz fakat çok hoş kumaş oyunları ve kalın bir kemerle   tarz bir hale gelmiş. Saçı,ayakkabıları ve  tüm doğallıyla Paltrow benim favori ismim oldu!
2. resimde ise yine pudra rengi Prada elbise ve Prada clutch tercih etmiş.. Kupeleri Bvlgari'den..
Abartısız yani taşsız, pulsuz tuvalet giyipde taşımayı bilenlere hayran kalıyorum.. Elbisenin rengi çok güzel sırtındaki dekoltesi ise önden olan kapalılığını kırmış.. Ensesindeki fiyonk neredeyse Kim Kardashian'ın annesinin düğünde giydiği elbisenin o komik fiyongu kadar fakat dogru elbise, kumaş ve yerde kullanıldıgında ortaya böyle zarif bir görüntü çıkıyor.. 

Emma Stone; fall 2011 sezonundan Roland Mouret bir elbise giymiş..Elbise çok güzel ama bu rengi Stone'a hiç yakıştırmadım.. Alexander McQueen clutch uyumlu fakat Guiseppe Zanotti sandaletlerin tarzı bu elbiseyle hiç bağdaşmamış.. Ben Emma Stone'u geçtiğimiz haftalardaki gibi daha iddialı kıyafetler ve renklerle görmeyi istiyorum!

4 yorum:

Dilara dedi ki...

Sana katiliyorum Gwyneth Paltrow inanilmaz guzel.. Her 2 kiyafet de cook yakismis, benimde favorim oldu..

Adsız dedi ki...

Gwyneth Paltrow turuncu elbiseyle çok hoş görünüyo---merve

Cansu Cakir dedi ki...

Merve ben 2 elbisesiyle de cok begendim bence cook dogru secimler yapmis..

Cansu Cakir dedi ki...

Dilara; benimde favorim dedigim Gwyneth Paltrow:)

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...