12 Eylül 2011 Pazartesi

KIME DAHA COK YAKISMIS?

1 gun arayla Berrak Barut ve Feryal Gulman fall 2011 sezonundan hardal sarisi Lanvin elbiseyi giydi. 

Berrak Barut bir davete katilirken giydigi elbisesini nude rengi Fendi t-strap sandaletleri, antrasit rengi clutchi ve siyah inci kolyesi ile tamamlamis. Guderi Fendi sandaletlerini elbiseye pek yakistiramadim keske koyu renk bir stiletto yada sandalet giyseymis cok daha guzel olurmus. Sade sac ve makyajini cok begendim, fakat inci kolye ve kupeleri goruntusunu fazla klasiklestirmis. Bence sadece kupe takmasi yeterli olurdu..

Feryal Gulman ise Lanvin elbisesini sezonun en hit ayakkabilarindan olan YSL bilekten baglamali stilettolari ve siyah clutchi ile giymeyi tercih etmis. Yanik teni ve koyu saclariyla elbiseyi cok guzel tasimis. Benim tek sevmedigim nokta halka kupeleri oldu..


Her 2 isimde elbisenin gogus kismini kapattirmayi tercih etmis.. Feryal Gulman'in ayakkabi ve clutch secimi benim daha cok hosuma gitti.. Karari sizlere birakiyorum..

Ayni elbisenin gul kurusu rengini ise temmuz ayinin sonunda Mila Kunis yeni filmi olan "Friends With Benefits" in Berlin Gala'sina katilirken giymisti. Elbiseyi defiledeki haliyle gogus kismini kapattirmadan giymeyi tercih eden Mila Kunis'in sac ve ten rengine bu elbise cok yakismis.. Gul kurusu saten elbisesini bordo yilan derisi Salvatore Ferragamo stilettolar ile tamamlayarak muhtesem bir uyum yakalamis. 


Nasil Satin Alabilirim?
Lanvin Elbise: Nordstrom 3.895$
Berrak Barut'un Fendi Sandaletleri: Bluefly 438$
Feryal Gulman'in YSL Stilettolari: Net-a-Porter 795$

12 yorum:

nihan dedi ki...

Canım cansu kesinlikle katılıyorum feryal gülman'ın çanta ve ayakkabı konbini daha yerinde elbiseyi taşımasını beğendim fakat bu rengi sevmem herkese yakışmıyacak riskli renkler sınıfındadır benim için ama iki bayana yakıştırdım:)Elbise hoş stil bir elbise Feryal hanımda daha iddaali duruyor:))

Adsız dedi ki...

ne barrak barut nede ferya gulman favorim mıla bıkere elbısenın rengı cok daha guzel

melis şen dedi ki...

yaa elbise berbat ama buna 3.895$ da verilmezki cnm göz var nizam var

melıke83 dedi ki...

bonus sana katılıyorum ne renk nede model 4000 dolarl edecek bır elbise degıl mılanınkı renk olarak daha pahalı ve guzel duruyor ama 4000 degıl yanı!!

nihan dedi ki...

ELbisenin gül kurusu olanını yeni gördüm bennn:)Çok güzelmiş elbiseyi daha güzel göstermiş ee giyen kızda çok güzel doğrusu bayıldım güzelliğine duru bir güzel mila:)Gül kurusu sevdiğim renklerin başında ama elbise çok pahalı cidden yazan arkadaşlara katılıyorum:)

Adsız dedi ki...

ayakkabıları hıc olmamıs berak barutun feryal gulmandada bana kalırsa hıc kusur yok kupelerde gozumu tırmalamadı sonucta kokteyl elbısesıyle halka kupe takmak normal degılmı????

fashiONözge dedi ki...

her seyden önce elbisenin dekoltesini kapattırarak katletmişler resmen yaaa,giymesinler o zaman anlamıyorum ki??
onu gördükten sonra üzerlerindeki hiçbirşeyi begenemem maalesef:(

Cimcime dedi ki...

bende yakaya takıldım almayın bu sekılde kapattıracaksanız elbıse mahvolmus
sankı elbıse kalmadı!!

Fashistanbuller dedi ki...

ikisine de yakışmamış. elbiseyi olması gerektiği gibi giymeyince kimseye yakışmıyor. bizimkilerin elbiseleri alıp orasını burasını kapattırmasını da anlamıyorum. Alma o zaman elbiseyi. Ne anlamı kalıyor? Almak, giymek zorunda mısın? Bir türlü sponsorluk anlaşman mı var yani?

Cansu Cakir dedi ki...

Nihancim; oncellikle sana tesekkur etmek istiyorum her haberime yorumlarinla renk kattigin icin.. Hardal rengi dedigin gibi cok insana yakismaz, ten ve sac rengiyle uyumu cok onemli.. Sen elbisenin hangi rengini daha cok begendin merak ettim:)

Adsiz; elbisenin gul kurusu rengi gercekten cok guzel, mila Kunis'ie de cok yakismis..

Bbonuss; Lanvin ve ipek oldugu icin boyle fiyatlar oluyor:(

Melike83; haklisiniz bencede pahali bir elbise..

Cansu Cakir dedi ki...

Nihancim bir yorum daha yapmissin cevap yazdiktan sonra gordum:) Bende sana diger renk elbiseyi begendin mi diye sormustum ama cevabimi aldim canm:))

Adsiz; halka kupe takilabilir tabiki ama ben bu elbiseyle halka kupeyi yakistirmadim, bence kulaga oturan tasli bir kupe ile daha hos olurdu..

FashiONozge; elbiseyi Mila Kunis dekoltesini kapattirmadan giymis tabiki daha hos duruyor. Ama Berrak Barut veya Feryal Gulman'in yasini goz onunde bulundurursaniz boyle bir dekolte tercih etmemeleri daha normal..

Cimcime; aslinda zaman zaman hepimizin basina gelen bir durum degil mi:) Dekoltesi fazla acik olan modellerde kendinize uygun bir sekilde kapattirabilirsiniz. Bana gore pantalonun paca boyunu kendinize uygun bir hale getirmek kadar normal aslinda:) Ama bu fiyata daha sık bir elbise secebilirlerdi..

Cansu Cakir dedi ki...

Fashistanbuller; elbiseyi orjinal haliyle giymeleri imkansiz:( Cok derin bir gogus dekoltesi var, ama farkli bir model tabi ki secebilirlerdi..

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...