21 Eylül 2011 Çarşamba

KIM NE GIYMIS? FERYAL GULMAN

Feryal Gulman karsimiza Stella McCartney siyah-sutlu kahve cizgili elbisesiyle cikti.. Hem kiyaet secimi hem de sac ve makyajiyla Feryal Gulman'i cok begendim.. Bence bu renk kendisine cok yakismis.  Elbisesini uzun zincirli crocodile VBH canta ve Brian Atwood nude stilettolarla tamamlayan Gulman'in elbisesinin yesiline ve cantasinin gold rengine asagidaki linklerden ulasabilirsiniz..



Kim: Feryal Gulman 
Nerede: Akmerkez
Ne Zaman: 19 Eylul 2011
Nasil Satin Alabilirim:
Stella McCartney Elbise: Mytheresa
Brian Atwood Ayakkabi: Bergdorf Goodman
VBH Canta: Bergdorf Goodman

11 yorum:

nihan dedi ki...

Feryal hanım her zaman şık hiç rüküş görmedim aman maşallah:)O asil havası,tarzı muhteşem yine sade basit bir şıklık.Elbise çok hoş renklerin uyumu şahane:)Saçlar olması gerektiği gibi dörtdörtlük şıklık:))Ayrıca kim ne giydi köşelerine bayılıyorum detaylı analiz nerede ne zaman ne marka giydi:)))

Yağmur dedi ki...

bence elbisenin renkleri çok güzel çok asil durmuş senin satın alma linkine koyduğun yeşilini ve çantanın altın rengini hiç beğenmedim önemli olan çeşitlerin arasından doğruyu seçmek.bu arada böyle farklı klasik çantalar görmek çok hoşuma gidiyor chanel hermes dışında.feryal gülman büyük zincirlerin satın alma depatmanlarına danışmanlık yapmalı ;) en son prabul elbisesiylede harikaydı çok zevkli şeler seçiyor tebrik ediyorum kendisini:)

Adsız dedi ki...

Elbisenin bu rengi netaporter da var

Trendydolap dedi ki...

cantasını çok beğendim.

BURADA HEDIYE CEKILISIME KATILIRSANIZ COK MUTLU OLURUM :)

http://trendydolap.blogspot.com/2011/09/my-first-giveaway-trendydolap-hediye.html

melıke83 dedi ki...

ben açıkçası elbisenin yeşilini daha çok beğendim!
krem siyah fazla ağır olmuş desen olarak

Cansu Cakir dedi ki...

Nihan dediklerine aynen katılıyorum bende Feryal Gulman'ı cok begenıyorum,nadiren begenmediğim oluyor o zamanda kendi fikirlerimi sizlerlerle paylasıyorum:)
Bu kim nerede,ne zaman,nerden alabilirim kısmınıda Feryal Hanım bana yapmamı önerdi bende hemen uygulamaya koydum gectiğimiz ay :)

Cansu Cakir dedi ki...

Yagmur,
evet cok guzel secımler yapıyor,onlarca cesıt arasından kendıne uyanı ,dogru rengı, modeli secmek buyuk bır mezıyet .. her hali vakti yerinde giyime para harcayan insan şık olamıyor Ferya Gulman gibi

Cansu Cakir dedi ki...

Melike,
zevkler ve renkler tartışılmaz :) yeşil sevene yeşil daha güzel gelebilir ama bence bu renk daha klasik bir çizgide ve Feryal Gulman'ın tarzında

Cansu Cakir dedi ki...

Adsız
evet gordum aynı rengi net a porter da
tesekkurler

Cansu Cakir dedi ki...

TrendyDolap
blogunu takip ediyorum
yorumun icin tesekkur ederim
canta super gercekten

nihan dedi ki...

Çok iyi yapmışsın cansu şahane bir fikir vermiş feryal hanım:))Ayrıca senin Feryal Gülman,Siren Ertan,Etel Baler gibi isimlerle samimi olman da pek hoş hem senin adına hem blogun adına seviyorum:)

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...