10 Eylül 2011 Cumartesi

IFW 2. VE 3. GUN

3. GUN


1. gunde oldugu gibi 2. gunde de benim favorim Tuba Unsal oldu, daha dogrusu gecenin yine  en tarz ismi olmus. Tuba Unsal Louis Vuitton'un fall-winter 2011 sezonu icin hazirladigi Fetish Koleksiyonunu anlasilan cok begenmis.. Yine ayni koleksiyona ait siyah beyaz Rahibe kiyafetlerini andiran elbisesini, Fetish koleksiyonundan cizmeler ile tamamlamis. Canta tercihi ise pre-fall 2011 koleksiyonundan "Minaudiere Petit Bijou" dan yana kullanan Tuba Unsal tek kelimeyle kusursuz... 
Sac ve makyaji da IFW'in 1. gunuyle hemen hemen ayni goruntude ve yine tam ayarinda.. 

Duzgun fizigi, muhtesem yuzu ve guzel secimiyle Tuba Unsal adeta bir moda cekimde gibi:) Bu zevkli secimleriyle IFW'e renk katmis..

Gul Saygi da IFW de beni sasirtan bir baska isim oldu.. Normalde giyimiyle hic dikkatimi ceken bir isim degildi.. IFW'in 3. gununde beyaz bluzu, siyah mini etegi, siyah soket coraplari ve siyah loaferlari ile bence cok farkli bir secim yapmis. Makyaji ve saci da cok hosuma gitti, bence butun olarak super..
Siren Ertan Carmikli mavi ve yesil tonlarini tercih etmis. Petrol yesili uzun kollu bluzu Siren Carmikli'ya cok yakismis, en az pembe kadar guzel duruyor:) Yesil-mavi geometrik desenli etegi, yesil YSL stilettolari ve yesil kupeleri guzel bir butunluk saglamis. Ilk bakista cok guzel gorunuyor fakat mevsimin yaz oldugunu dusununce ve diger kisilere bakinca Siren Carmikli'nin kiyafeti bana biraz kislik geldi. Acik duz fonlu saclari ve yok denecek kadar az makyaji cok hosuma gitti, nar cicegi ruj tercih etmesi de cok guzel bir secim..
Asli Sen asker yesili elbise ve ayni renkte hirkasini altin rengi incili-zincirli kolyelerle hareketlendirmis. Jumbo Chanel'i ve sandaletleri ile tamamladigi kiyafetin genel goruntusunu pek sevmedim. Bana biraz ozensiz geldi.. Elbisenin altina giydigi sandaletler de bacagini oldugundan cok kalin gostermis. Bu arada Asli Sen'e sıkı toplanmis at kuyrugu yada acik sac daha cok yakisiyor, bu sac modelini kendisine yakistirmadim.


2. GUN

Feryal Gulman beyaz dar diz boyu YSL elbisesi fizigi guzel oldugu icin kusursuz duruyor.. Beyaz ve bej uyumunu cok seviyorum.. Birbirine cok yakisan bu renkleri birarada cok guzel kullanmis. Feryal Gulman'in bugun yaptirdigi sac ve makyaji cok begendim, koyu goz makyaji ve acik sac kendisine cok yakisiyor.
Elbisenin aynisi My Theresa'da sold out olmus uzun kollusunu almak isteyenler Net-a-porter'dan alabilirler.Fiyati: 1490$
Sukran Guzelis'in BCBG elbisesini sanirim herkes gorunce tanimistir:) Son 6 ayda 5 kisinin uzerinde gordugumuz bu elbise bence artik goz yordu. Elbiseyle taktigi renkli buyuk clutch da cok alakasiz..
Etel Baler ise bol ince cizgili pantalonun uzerine kalin cizgili bir bluz giyerek farkli desenleri biraraya getirmis. Bence bu goruntu de bir uyumsuzluk var, herzaman farkli desenleri biraraya getirerek siklik yaratilamiyor..
Begum Sen bence gunun en sik isimlerinden.. Siyah bell bottom kot pantalonu, siyah deri bluzu, siyah Bottega clutchi ve rose rengi cuffi ile son derece sade ve guzel bir secim yapmis. Toplu saclarini ve makyajini da cok begendim, bence butun olarak cok hos..

Ezgi Kramer her zamanki gibi farkli! Kollarinin bir kismi siyah olan beyaz bluzu, siyah pantolonu ve stilettolari ile farkini ortaya cikarmis.. Sizlerden gelen sorular uzerine stilettolari arastirdim, Brian Atwood tasarimiymis. Ilgilenenler icin link de koyuyorum:)
Yaninda ise Lian Kebudi simsiyah bir siklik icinde ozellikle mavi burunlu YSL stilettolari muhtesem gorunuyor..
Ayca Dinckok ise yabanci mankenlerin gunluk kiyafet secimleri gibi kendine son derece guvenen bir tercih yapmis, ama bu ortam icin dogru olmamis. Herkesin sıklık yarisinda oldugu bir gecede bir kot, gri bol penye bir bluz ve bagcikli loafer giyerek biraz fazla spor olmus..  


Ezgi Kiramer'in Brian Atwood "Monroe" Stilettolari: Foot Candy Shoes 285$

30 yorum:

Adsız dedi ki...

ezgi kramer baya hos ayakkabilarinin markasi hakkinda fikrin varmi??

nihan dedi ki...

Tuba ünsalı beğenmedim elbise hiç tarzım değil 100 sene yaşasam giymem o derece:)Ezgi'nin ayakkabı markasını merak ettim fazla güzel ayakkabıları:)

Adsız dedi ki...

BEN FERYA GULMANCIYIM HER ZAMAN HER GIYDIGINI COK BEGENIYORUM BAZEN SACI VE MAKYAJI KATILDIGI ORTAMA GORE AGIR OLUYOR AMA YINEDE HER DAIM BAKIMLI

Cansu Cakir dedi ki...

Sevgili Adsiz; Ezgi Kiramer'in ayakkabilarinin benzerini Michael Kors'da gormustum.. Ama bu modelin hangi tasarimciya ait oldugunu tam olarak bilmiyorum eger gorursem soylerim:)

Cansu Cakir dedi ki...

Merhaba Nihancim; Tuba Unsal IFW'de giydikleri ile bence cok tarz olmus, sen begenmemis olabilirsin tabiki ama Tuba Unsal'a cok yakismamis mi:))

Ezgi Kiramer'in ayakkabilari Michael Kors'a benziyor ama tam olarak bilmiyorum, eger rastlarsam soyleyecegim canim:)

Cansu Cakir dedi ki...

Sevgili Adsiz; Bende Feryal Gulman'i cogu zaman begeniyorum, en onemlisi herzaman ozenli giyiniyor. IFW'de ilk gun tek sevmedigim sey brosuydu.. Ama bugun beyaz elbisesi ve acik saclariyla cok hos gorunuyor..

Ulku Pamukcu dedi ki...

ben en cok ezgıyı begendım tuba unsalda guzel hos ama ezgıdekı o durus son zamanlarda kımsede yok
blogununda skı takıpcısıyım

Adsız dedi ki...

favorim siren ertan renkler biraz koyu ama yakismis

nihan dedi ki...

Elbette tuba ünsal'a yakışmış benim giyebileceğim bi elbise değil böyle hiç beğenmediğniz bir elbise hakkında olumlu yorum yapmak zor:)Ama tuba taşımış mı bir daha baktım evet:)Ayakkabılara gelince öldüm bittim o derece güzeller rastlada söyle inşallah:)

Cansu Cakir dedi ki...

Merhaba Arkadaslar;

Ezgi Kiramer'in ayakkabisini sormustunuz markasi Brian Atwood:) Linkini de sizler icin habere ekliyorum, suanda indirimde 570$ dan 285$ a inmis bilginize..

nihan dedi ki...

Cansu nasıl bir iyilik yaptın anlatamam:))Hemde indirimdeler öylemi:)))Cansu bütün dileklerin kabul olsun inşallah beni sevindirdin şekerim:)))

Adsız dedi ki...

Ezgi Kramer'in gömleği(kolları siyah) hangi marka acaba biliyor musunuz?

melıke83 dedi ki...

bende cok merak ettım super bır gomlek? ne marka acaba kendı blogunada koymamıs? hem bole guzel cıcılerıyle resım koyup hemde merakımızı gıdermıyolar

Cansu Cakir dedi ki...

Nihan; rica ederim canim sordugunuz icin biraz bakindim ve buldum:) cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin..

Adsiz; bu bluzu Zara'da gormustum sanirim

Cansu Cakir dedi ki...

Melike83; simdi zara'nin internet sitesine baktim evet dogru hatirliyormusum bluz Zara'nin.. Hatta etegi ve pantalonu da var bu bluzun bilginiz olsun:)

Etel baler dedi ki...

Ben de kendimi hic begenmedim,pantalon yerleri supuruyor:)
Blogunuz cok keyifli,severek okudugum iki blog var,bir tanesi sizinki.
Sevgiler

Cookie dedi ki...

Etel Baler'i oldum olasi begenirim,ama mutevaziligina,kisiligine,alcakgonullulugune hayran kaldim.
Ayrica blog'unu unlulere okutabildigin icin tebrikler,buyuk basari...

lara dedi ki...

Etel Baler'in yazması çok güzel:)Ne mütevazi ne kendine güvenli bir kadın seviyordum artık daha çok seviyorum:)Cansu bu senin başarın cidden blog aldı başını gidiyor:)Çok kaliteli tarafsız doğruyu yazan ve sempatik bir bloggersın canım:)

instyle lara dedi ki...

ben de etel baler'i tuvana buyukcinar defilesinde gordum.ayni yukardaki icten,samimi,sempatik tavirlariyla ve tepeden tirnaga detayli sikligiyla dikkat cekiciydi.Cansu'nun daha once resmini koyduğu 3 renkli kelly cantasi,zanotti yilan derisi ayakkabılari,chanel dövmeleri ile cok farkliydi,cokkkk begendim.benim gercek ikonum.
Tuba da hos olmus,ama bastan asagiya lv billboard u gibi olmasaydi keske...anladik kiyafetler bedeva ama kendinden birsey katsa daha iyi olurdu.

Cansu Cakir dedi ki...

Etel Hanim;

Cok tesekkur ederim bloguma girip yorum yaptiginiz icin.. Herzaman tarafsiz bir sekilde kiyafetlerle ilgili yorum yapiyorum, anlayisiniz icin de ayrica tesekkur ederim:)Cok sevindim blogumu begenmenize ve takip etmenize.. Herzaman tavsiye ve elestirilerinizi beklerim..

Sevgiler
Cansu Cakir

Cansu Cakir dedi ki...

Cookie; cok tesekkur ederim bende cok seviniyorum blogum sevilip okundukca:))

Lara; guzel yorumun icin cok tesekkurler.. Elimden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorum, sizlerden takdir gormek beni cok mutlu ediyor..

Instyle Lara; siz eskiden beri bloguma bakiyorsunuz sanirim:) Etel baler'in bicolor Hermes'i cok guzel hatta IFW'in son gununde Dsquared bir elbise ile yine takmis henuz haber yapamadim ama cok hos gozukuyordu:) Etel Hanim'in bloguma yorum yapmasi beni de cok mutlu etti:) Tuba Unsal'i da LV kiyafetleriyle cok begendim bence cok guzel tasimis:)

Adsız dedi ki...

[url=http://www.dressaleuk.co.uk]cute prom dresses tumblr[/url] Instead of picking up Cybersix for its unique animation or strong female protagonist, the station seemed more interested in grabbing whatever it could to trump its rival. http://www.zoeroad.com
[url=http://www.xmpllc.com]homing dress 2013[/url] hemnicaf We can politely correct our fellows without driving them off.. fyzrzuhc [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry handbags uk[/url]

Adsız dedi ki...

[url=http://www.thomassaboss.co.uk]thomas sabo sale[/url] The chances of any large amount of gas forming and killing someone is not terribly likely with the typical household cleaning amounts and concentrations, but the chance is still there. [url=http://www.thomassaboss.co.uk]thomas sabo[/url]
[url=http://www.christianlouboutinosale.co.uk]christian louboutin outlet uk[/url] atxxzwoe I had glasses in every room of my house but I could never find them when I wanted them. cvrmclmk http://www.mulberrylondonshop.co.uk

Adsız dedi ki...

[url=http://www.thomassaboss.co.uk]thomas earrings[/url] Many 19th-century houses in Australia were furnished with pieces from England and France, so it is quite acceptable, and even authentic, when employing a traditional style of decorating, to use a combination of furniture. [url=http://www.zoeroad.com]http://www.zoeroad.com[/url]
[url=http://www.xmpllc.com]homecoming dress stores[/url] mnexozfu Umpteen women composition birthing their menstruum piece pregnant, just typically this is non the cause. tjbzjwmx [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry shoulder bags sale[/url]

Adsız dedi ki...

[url=http://www.dressaleuk.co.uk]cute prom dresses tumblr[/url] Musiciansfriend offers the broadest selection of keyboards, while American Musical Supply is able to split any purchase over $299 into three payments with no credit check. [url=http://www.thomassaboss.co.uk]thomas sabo pendant[/url]
[url=http://www.christianlouboutinosale.co.uk]christian louboutin outlet[/url] oelnkirj Doors that don't get much traffic can use lightweight door closers. kwxcnicd [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry shoulder bags sale[/url]

Adsız dedi ki...

[url=http://www.bestdresseller.co.uk]cheap formal gowns[/url] Tony felt the end of the line would be most desirable, since we could observe Clay for the most amount of time and collect ourselves slightly before meeting him. [url=http://www.zoeroad.com]unique prom dresses[/url]
[url=http://www.christianlouboutinosale.co.uk]christian louboutin[/url] oaglylfw We often see business plans that jump from point A to point C and assume the reader knows point B, only because someone who knows the business well has reviewed it and connected the dots in their head. ddvrapww [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry handbags uk[/url]

Adsız dedi ki...

[url=http://www.bestdresseller.co.uk]party dresses for juniors[/url] fast.. [url=http://www.mitwhite.com]inexpensive bridesmaid dresses[/url]
[url=http://www.xmpllc.com]wedding dress online sale[/url] vzsyadlh This inefficient device spends batteries quickly!. nhplbicd [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry alexa bag[/url]

Adsız dedi ki...

[url=http://www.dressaleuk.co.uk]prom dresses cheap short[/url] organizer Mark Blackheart says the carnival theme will include a zombie dunk tank, a zombie kissing booth, bobbing for eyeballs, pin the body part on the zombie, and perhaps even a zombie shooting range with paintball. [url=http://www.zoeroad.com]plus size prom dresses[/url]
[url=http://www.xmpllc.com]wedding dresses vera wang[/url] kkhwnpil And, as good as vitamins and minerals are for us, can also become toxic to us if we take in more then we should or need.. mhonqxgk [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry bags sale uk[/url]

Adsız dedi ki...

[url=http://www.dressaleuk.co.uk]prom dress uk [/url] i have a 22 for plinking. [url=http://www.mitwhite.com]bridesmaid dresses under 100[/url]
[url=http://www.christianlouboutinosale.co.uk]christian louboutin uk[/url] qphmqttx We elect officers each year to fill the roles of chair, co-chair, treasurer and secretary. thwtmvjv [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry uk[/url]

Adsız dedi ki...

[url=http://www.bestdresseller.co.uk]cheap formal gowns[/url] You fell for their marketing. [url=http://www.mitwhite.com]junior bridesmaid dresses[/url]
[url=http://www.xmpllc.com]homecoming dress stores[/url] pdhqncoo You may also need to readjust the throttle settings to allow for the higher revs that changing to a leaner fuel mix produces. uiwuhvcg [url=http://www.mulberrylondonshop.co.uk]mulberry handbags outle[/url]

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...