13 Eylül 2011 Salı

HARPER SEVEN BECKHAM DEFILEDE

Newyork Fashion Week'de Victoria Beckham defileye giderken yaninda kizi Harper Seven Beckham'i da goturmus. Henuz 2 aylik olmasina ragmen ilk defilesine gitmis oldu.. Victoria Beckham kendi tasarimi pembe elbisesi ve tas rengi Christian Louboutin "Vicky Botta" cizmeleri ile cok hos gozukuyor. Harper Seven Beckham da siyah beyaz kareli elbisesi ile cok sirin..





2 gun once ise Victoria Beckham kendi defilesinin oldugu gun NewYork sokaklarinda yine kizi Harper Seven ile goruntulenmis.. Markasinin yeni line'i olan "Victoria by Victoria Beckham" elbisesini cok begendim fakat CL "Daff Ankle" bootielerini elbisenin altina hic yakistirmadim.. Kizi da pembeler icinde cok sirin:)

6 yorum:

nihan dedi ki...

Çizmeler çok hoş ama fazla kışlık değilmi? Elbisenin altına da pek yakıştıramadım ama elbisesi çok güzel vıktorıa tasarım işini başarmış çok güzel tasarımları var:)Viktorıa doğurdukça güzelleşiyor ve nasıl böyle zayıf anlamıyorum:)Bebeğine gelince tam vıktorıa'nın bebeği şimdiden tarz yapmış:)Gördüğüm en güzel bebeklerden biri tokasına da bayıldım maşallah diyelim:))

Adsız dedi ki...

Bebek çok tatlı! Nihan'a katılıyorum, bence de çizmeler fazla kışlık ve de elbisenin altına çok gitmemiş.Victoria'nın tasarımlarını çok beğeniyorum genelde, ama bu elbiseye bayılmadım açıkçası.
Seda

Cookie dedi ki...

Bebek de vic de cok hos,gerci Nihana katiliyorum cizmeler cok kislik,benim anlamadigim bebegin defilede isine?

Adsız dedi ki...

Evet kislik cizme ama cok garip yazinda amerikada ksilik giymeye basladilar cok sasirtici

lara dedi ki...

Bu çizmeler hakikaten hiç olmamış bu elbiseye Viktorıa'nın elbisesi de sıradan duruyor ama viktorıa'yı çok beğendim doğum sonrası müthiş görünüyor gözlükler çok şık:)Bebeği çok sevimli ama bu kadar küçük bir bebek neden defilede ne gerek var amaç nedir anlayamadım:(

Cansu Cakir dedi ki...

Birkac gundur yorumlara cevap veremedim lutfen kusura bakmayin hemen telafi ediyorum:))

Nihan; sana katiliyorum hem Victoria beckham hemde kizi cok guzel:) Buarada cizmeler Victoria Beckham'in fall 2011 defilesinde kullanilmisti, CL bu modeli VB icin tasarlamis hatta kendisinin adini vermis, cizmenin adi "Vicky Botta".. Bence cizmeyi tercih etmesinde bunun da etkisi vardir..

Seda; ben elbisenin altina yakistirdim aslinda cizmeyi.. Bence alisilmisin disinda bir goruntu yaratmis.

Cookie; Victoria Beckham'in kizi olunca defilelerde buyumesi kacinilmaz:)

Adsiz; haklisiniz artik sezonlar birbirine karisti yazin kislik kisin yazlik giyiliyor:)

Lara; herkes ayni fikirde sanirim kimse cizmeyi elbiseye yakistirmamis:( Ama cok zayif oldugu icin elbiseyi cok guzel tasimis, bir de cizmeyle giyerek tarz bir goruntu yaratmis diye dusunuyorum.. Klasik bir stiletto ile de giyebilirdi ama cizme ile giymesi fark yaratmis diye dusunuyorum:)

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...