5 Eylül 2011 Pazartesi

GUNUN STILI: AYLIN TAHINCIOGLU

Bugun Gunun Stili Aylin Tahincioglu oldu.. Mavi elbisesi, saks mavisi Chanel maxi jumbosu, siyah Chanel sandaletleri ve ince kolyeleri ile cok hos gorunuyor. Bu renk yanik teninde cok guzel durmus..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bunu beğendiğine inanamam. havaalanında koca hemde elbisesinin renginde bir chanel.görgüsüzlüğün dibine vurmuş.

Cansu Cakir dedi ki...

Havaalani icin uygun bulmadim ama kiyafetini begendim. bir sonraki postumda havaalanina uygun giyinen 2 isimden bahsederken Aylin Tahincioglu'nun havaalanina uygun giyinmediginden de bahsetmistim:)

Adsız dedi ki...

Ne kadar komik bir yorum chanel klasik canta buyuk olunca yada kiyafetle ayni renk olunca gorgusuzlugun dibimi oluyor ben grcekten boyle cirkin elstirilere sinir oluyorum ayni renk elbise canta sevmeyebilirsin ama gorgusuz diyemezsin kardesim

Cansu Cakir dedi ki...

Bencede gorgusuz demek cok sacma olur, cunku maxi jumbo takmak bence gorgusuzluk degil, seyahat icin uygun bir boy.. Sadece genel olarak kiyafeti havaalani icin abartili duruyor.. Ben kiyafeti ile cantasinin uyumunu cok begendim

Adsız dedi ki...

yahu hani elbiseyle aynı renk çanta takmak demodeydi, pahalı olunca mı değişiyor bana da çok fazla mavi geldi, içim bayıldı açıkcası.. başka bi elbiseyle olsaydı çanta daha öne çıkardı veya bu elbiseyle daha mat bi çanta kullansaydı, elbise daha ön planda olurdu.. şimdi ise ikisi yarışıyor resmen, insan hangisine bakacağını şaşırıyor ben beğenmedim..

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...