8 Eylül 2011 Perşembe

ATIL KUTOGLU DEFILESI SIKLARI

Dun IFW kapsaminda gerceklestirilen Atil Kutoglu defilesinden begendigim 2 goruntuyle baslamak istiyorum. Uzun kollu desenli elbisenin renkleri, deseni, modeli ve durusu muhtesem gorunuyor. Renkli cizgili gomlegi ve kisa beyaz sortuyla en begendigim erkek lookunu da sizlerle paylasiyorum.


Simdi de defileyi izlemeye gelenlerden giyimini begendigim isimleri sizlerle paylasiyorum..
Gul Saygi da sezonun trendelerinden farkli desenleri biraraya getirmis. Fall 2011 sezonuna damgasini vuran Dolce&Gabbana'nin yildizlarindan daha once de bahsetmistim. Gul Saygi cicek printli Dolce&Gabbana sifon gomlegi ile Dolce&Gabbana'nin yildizli etegini biraraya getirerek guzel bir birliktelik yaratmis. Aslinda bu kombini Gul Saygi yapmamis, Dolce&Gabbana'nin internet sitesinde bu etek ve gomlek birarada goruntuleniyor:) Desen uyumunu cok begendim fakat sac modelini hic begenmedim. Boyle kabarik topuzlar yine kiyafetin butun modern goruntusunu bozmus bunun yerine daha dogal gorunumlu bir sac modeli tercih etseydi cok daha hos gorunurdu.

Benim icin gecenin en tarz ismi olan Tuba Unsal Louis Vuitton'un fetish koleksiyonundan deri etegi, desenli gomlegi, sandaletleri ve clutchi ile bastan asagi LV tercih ederek guzel bir kombin ortaya cikarmis. Resim beni yaniltmiyorsa Tugba Unsal fetish koleksiyonunun one cikan parcasi olan metal yakalik da takmis. Sade saci ve siyah goz makyajiyla fetish koleksiyonuna uygun bir goruntu yaratmis. Saci, makyaji ve kiyafetine butun olarak baktigimda Tugba Unsal defilede en begendigim isim..

Burcu Esmersoy guzel yuzu ve duzgun fizigiyle giydiklerini kendine yakistiriyor. Ten rengi dantel elbisesinin belindeki ince deri kemer romantik havayi bozarak dinamik bir goruntu yaratmis. Bu elbisenin altina tercih ettigi Valentino "Rockstud" sandaletler benim favorilerimden.. Sımsıkı toplanmis saclari, yok denecek kadar az makyaji ve gumus rengi ince bilezikleri ile hersey tam ayarinda olmus. Ozellikle dantel elbiseyle Valentino'nun bu sandaletleri cok modern ve sik bir hava katmis. 

Nasil Satin Alabilirim:
Gul Saygi:
Cicekli Gomlek: Dolce&Gabbana
Yildizli Etek: Dolce&Gabbana
Burcu Esmersoy:
Valentino Rockstud Shoes: Farfetch


Birkac gun once "Boy Chanel" koleksiyonundan bahsetmistim, bu ay satisa cikan cantayi ilk olarak Blake Lively de gormustuk. Turkiye'de ise ilk olarak Boy Chanel'i siyah-beyaz cizgili elbisesi, beyaz blazer ceketi ve siyah stilettolari ile Fatos Sarigul'de goruyoruz. Ben kiyafet secimini cok begendim fakat sac modeli icin ayni seyi soyleyemeyecegim. Bence saclari fazla agir ve abartili gorunuyor, boyle modern bir kiyafetle daha sade ve dogal gorunumlu bir sac modeli tercih edebilirdi.
Didem Antebi ile Fatos Sarigul birbirlerine cok uyumlu giyinmisler, daha dogrusu her ikiside sezonun modasi siyah-beyaz uyumunu tercih etmis:) Didem Antebi'nin saci, makyaji, elbisesi ve ayakkabi secimi cok guzel olmus ama lame clutchini pek sevmedim.. Yinede her 2 isimde bu gece icin favorilerimden..

Feryal Gulman siyah pantalon ve fall 2011 sezonuna ait YSL siyah bluzunu Hermes "Medor" clutch ve Charlotte Olympia stilettolarla tamamlamış. Keşke bluzundaki broş hiç olmasaydı.. Kıyafetin modern havasını bozmuş gibi geldi bana..

Nasil Satin Alabilirim:
YSL Bluz: Net-a-Porter
Charlotte Olympia Stiletto: Mytheresa

17 yorum:

CANDAN dedi ki...

GUL SAYGI ŞAŞIRTTI BENİ İLK DEFA GUZEL GORUYORUM DIGER FAVORIMSE BURCU ESMERSOY VALENTINO AYAKKABILARI COK ŞIK ELBISESIDE VALENTINO TARZI OLUNCA BUTUN BIR ŞIKLIK OLMUŞ

Cimcime dedi ki...

Tuba unsal sasirtti beni gercekten ne zaman gorsem salas ve siradan giyinir gerci gecensene hamileykende guuzel kiyafetler giymisti fahion weeke hep ama bu seneki goruntusu number 1im

Cansu Cakir dedi ki...

Candan sana katiliyorum Gul Saygi benide sasirtti bundan sonra hep boyle secimler yapmasini bekliyorum, ayni sekilde Burcu Esmersoy'un da kiyafetine Valentino'nun hit model sandaletleri ile muhtesem olmus:) Farkli isimleri sik olarak gormek cok hosuma gidiyor

Cansu Cakir dedi ki...

Cimcime ben sadece begendigim isimlere yer verdim ve daha once haber yapmadigim isimler sikliklariyla dikkatimi cekti. Tugba Unsal kadar guzel bir insan bir de sik giyinince muhtesem olmus dedigim gibi bu gece benim favorim kesinlikle Tugba Unsal..

Adsız dedi ki...

cidden feryal gülmanın o broş ne ya:) --merve

Adsız dedi ki...

Cansucum yorumlarına aynen katılıyorum ama Mert Aslan'ın da tarzı süper bence özellikle slipperlarına bayıldım :) Burcu'yla yan yana moda dergisinden fırlamış gibiler :)

Filiz Unsal dedi ki...

tuba unsal sasırttı benı gunluk secımlerı normalde cok kotu bkz:vogue bugun ne giydım

nihan dedi ki...

Cansu ben Gül gölge'nin saçını beğenmedim fatoş sarıgül'ün saçları da olmamış bence.En güzel Didem antepi:)Feryal gülman şık olucam diye abartıyor bazı şeyleri

Adsız dedi ki...

ben bu tür organizasyonlarda abartan kadınlardan hoşlanmiyorum sanki düğüne gider gibi sonucta bu gündüz yapılan bir defile nerde nasıl giyinmesi gerektiğini bilen 2 isim var bence tuba ünsal ve didem antebi

Cansu Cakir dedi ki...

Nazli ozellikle resimden Mert Aslan'i kesmemistim bende bahsetmeyi unutmustum hatirlattigin cok iyi oldu:) Aynen bende cok begendim hem genel goruntusunu hemde slipperlarini.. Dedigin gibi ozellikle 2si birarada muhtesem olmus canm:))

Cansu Cakir dedi ki...

Filiz; bence Tuba Unsal IFW'in kesinlikle en tarz giyinen ismi olmus, gunluk hayattaki secimlerini bende sevmiyordum ama ozel gunlerde cok guzel giyiniyor..

Cansu Cakir dedi ki...

Nihan; dedigim gibi bende Fatos Sarigul'un ve Gul Saygi'nin acini begenmedim, her ikiside benzer topuzlar yapmis. Ben dugune giderken bile boyle topuzlari sevmiyorum, bence modern durmuyor..

Adsız dedi ki...

tuba unsal bayabayaa iyi sizce lv mi veriyor bu elbiseleri yoksa kendinin mi cok merak ediyorum?

Adsız dedi ki...

KESIN KENDI ALMIYORDUR BEN BUGUNE KADAR HIC UZRINDE BU KADAR PAHALI PARCALAR GORMEDIM

Cansu Cakir dedi ki...

Hic bilmiyorum belki stil danismani vardir giyim konusunda yardim almistir, sonuc olarak cok cok guzel gorunuyor onemli olan o bence:)

Cansu Cakir dedi ki...

Tuba Unsal'in Vogue Bugun Ne Giydim' lerine de bakarsaniz cok guzel parcalar giyiyor gorebilirsiniz:)

Betül dedi ki...

Favorim Didem Antebi !.. aramıza hoşgelmiş bu arada :)

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...