11 Ocak 2012 Çarşamba

MARY KATRANTZOU'DAN 2 ISBIRLIGI BIRDEN

Londra asilli Mary Katrantzou'dan yepyeni 2 isbirligi onumuzdeki gunlerde raflarda yerini alicak.. Printleri ile cok konusulan Mary Katrantzou bu sefer tasarimlari ile Longchamp'in cantalarini  guzellestiriyor.. 23 Ocak'da sadece Colette'de satilacak olan bu kapsul koleksiyon bence degisiklik severler icin guzel bir alternatif olucak:) 

Ilk olarak Longchamp icin yaptigi tasarimlara goz atalim.. Sol taraftaki Longchamp'in klasik modelleri desenlerle renklenmis ve guzellesmis  ama ben sag taraftaki modelleri daha cok begendim:) Siz ne dusunuyorsunuz?

Vee Mary Katrantzou'nun diger isbirligi yaptigi marka ise Topshop.. Bu koleksiyon ise 14 parcadan olusuyor ve subat ayinda Londra Topshop'ta satista olucak.. Elbiseye ilk baktigimda klasik Mary Katrantzou elbiseleri ile arasinda cok bir fark goremedim. H&M Lanvin'den sonra en buyuk isbirligi olarak bahsedilen bu koleksiyondan sadece 1 elbisenin goruntulerini paylastilar bakalim diger parcalar nasil olacak:)

12 yorum:

Adsız dedi ki...

bence mukemmel bı fıkır olmus ozellıkle topshop elbıseler umarım ıstanbuldada satılır

seda dedi ki...

elbiselere bayildim harikalar, ama kesin geldigi gun sold out olurlar=(

Selin dedi ki...

elbiseler derken ???!! 1 tane elbise var yoksa ben mı gormuyorum

nihan dedi ki...

umarım bu güzel çantaların sahtelerini yapmazlar !

nihan dedi ki...

Bilmiyorum eleştirelerimi ne kadar dikkate alıyorsun ama ben yine de yazıcam defalarca yazdım yine yazıcam bu bloga hergün zaman ayırmalı hergün post girmelisin yorumlardan haberin olmalı uygun gördüklerine cevap vermelisin yorumları okumalı ve merak etmelisin ama sende bunları göremiyorum açık aralıklarla post giriyorsun yorumları 10-15 gün sonra belki okuyorsun ve sırayla cevaplıyorsun o yorumlarda güncelliğini yitiriyor senin verdiğin cevabın önemi kalmıyor zaten sürekli girip bakamıyorum cevap yazmışmısın diye sonra da ne yazdığımı unutup gidiyorum bugün ne giydim diye çok takip edilen birşey yapıyorsun ama yılbaşı gecesi ne giydin postu yok 2012 çantalarının postu olduda benmi göremedim bu bloga hergün merakla girmek istiyorum ama pek mümkün değil hergün 1 saat ayırsan bile çok farklı olduğunu göreceksin sen sev ve sahiplenki bizde sahiplenelim sevgiler:))

Cansu Cakir dedi ki...

Nihan cok haklısın dedıklerınde fakat 10 gun once zehirlenme gecirdim kendimi tam toparladım derken usutmusum yuksek atesle yatıyorum gunlerdır ancak kendıme gelebıldım dedıgın postları aynen yapacagım sana soz verıyorum :)
fıkırlerın herzaman ıcın onemlı ve degerlı benım ıcın canım :)
Kusura bakma tekrardan :(

Cansu Cakir dedi ki...

Nıhan
taklıtcılık artık heryerde var malesef :( bu desenlerı bıle taklıt edeceklerdır hıc suphem yok

Cansu Cakir dedi ki...

Bencede Seda cunku desen cok hos gozukuyor,zaten MK desenlerının hepsı bırbırınden muhtesem onemlı olan elbıselerın modellerı ;) ıyı model ve kalıpları olursa hemen sold out olur

Cansu Cakir dedi ki...

Adsız sana katılıyorum
HM le baslayan bu ısbırlıklerı Topshop la devam eder insallah

Elif dedi ki...

Nihana'a katılıyorum.Bize çok geç cevap veriyorsun:( Bir de daha çok ne giydim postu yapmanı rica ediyorum. Çok geçmiş olsun bu arada.

Cansu Cakir dedi ki...

Elif
Cok tesekkur ederım
Haklısın sende bazen cok gec cevap verıyorum
Merak etme bu hafta kesın yapacagım bugun ne gıydım
:)

Adsız dedi ki...

Ben konu disi yorumlarla alakali bir yorum yazmak istedim. Nihan isimli yorumcunun Cansu'nun yorumlara cevap yazmasi konusundaki israri neden hic anlayamadim. Sistemli olarak bunu soylemesi ve her seferinde usluptaki tonu sertlestirmesine anlam veremedim.
Blog tutmak kisisel bir sey. Karsiliginda sen ne veriyorsun da hesap soruyorsun diye sorarim ben olsam. Cansu da gayet naif cevap yazmis. Bu neyin postasi arkadasim diye sarsasim geldi Nihan'i. Hayir, odevini yapmamis igrenciyi azarlamanin didaktikligindrn beter.

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...