12 Ekim 2011 Çarşamba

YINE FERYAL GULMAN YINE VICTORIA BECKHAM

Feryal Gülman Prabal Gurung'dan sonra iki haftadır üst üste yaptığı Victoria Beckham tercihleriyle dikkatimi çekti.. Geçtiğimiz hafta haber yaptığım Victoria Beckham elbisesini ne kadar beğenmediysem dün giydiği bu bordo elbiseyi bir o kadar beğendim.. Elbisenin rengi çok güzel,kesimi ise Feryal Gulman'a çok yakışmış..
Defiledekinin aksine çizme yerine siyah stilettolarla giymek çok daha doğru bir tercih olmuş çünkü çizmelerin bu tip elbiseleri daha spor ve günlük bir görüntüye soktuğunu düşünüyorum..


Nasil Satin Alabilirim?
Victoria Beckham Elbise: Net-a-Porter £1.450

8 yorum:

Nazan dedi ki...

yeşil elbiseyle kumaşları aynı sanırım ama renk o kadar önemliki bu elbise hem modeli hemde rengiyle çok daha güzel

BasakY dedi ki...

elbise çok güzel feryal gulmanada yakısmıs ama genel bakınca ben victoria beckhamın geçen seneki kış koleksiyonunu tercih ederim bu koleksiyon bana fazla ağır geldi:)

Cansu Cakir dedi ki...

Nazan; sana katiliyorum bu renk ozellikle cok yakismis. Modeli de alisilmisin disinda, yaka ve kol kisimlarini cok begendim..

Basak Y; bu koleksiyonda kullanilan renkler biraz agir oldugu icin boyle dusunuyor olabilirsin canm:) Ben bu rengi cok begendim..

nihan dedi ki...

gerçekten elbise güzel iyi düşünülmüş bir tasarım renge bayıldım ve bu rengi herkeste beğenemem ben feryal hanıma her renk yakışıyor elbise onda hayat bulmuş canlanmış adeta yandaki mankeni görsem sadece elbiseyi o kadar beğenmem.Taşımak böyle birşey olsa gerek:))sanki iki elbise aynı değil feryal hanım saçıyla başıyla yine türkiye'nin en şık kadını olduğunu gösteriyor:)))

melıke83 dedi ki...

hayat bulmus kelimesi cok dogru bende nihana katılıyorum:) defile resminigormemistim gorsemde kesinlikle beğenmezdim elbise feryal gulmanın uzerinde olaganustu duruyo coook yakısmıs yesil olanıda cok begendım bence kesimi cok guzel ama rengi berbat

Adsız dedi ki...

sen gerçekten para alıyorsun feryal gülmandan başka hiç bir moda bloğu senın gıbı sureklı bu kadını koymuyor. Başka insanlarada yer versen bence daha güzel olabilir bloğun. Kıyafetleri güzel ama sen de başka kadınlara yer ver artık.

gizem dedi ki...

ne para almasi ya adsiz yorumunu cok ucuz buldum..demekki gercekten para alan bloggerlar taniyosunki bu bloga bu kadar leke surmeye calisiosun.. bence herkes kendi isiyle ilgilensin..emege birazcik saygi lutfen...

merve dedi ki...

Bu kadar cirkin yorumlarin yayinlanmasi bu bloga hic yakismiyor Boyle yorumlar yazicak kisilerin bu tip bloglarin takipcisi olduguna bile inanmak istemiyorum Yorumlarin bloger tarafindan suzgecten gecirilerek yayinlanmasi gerekiyor diye dusunuyorum Ayrica Feryal G. pekcok kisinin takip ettigi ve ne giydigini merak ettigi bir kisi bunuda inkar etmek mumkun degil

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...