4 Ekim 2011 Salı

KIME DAHA COK YAKISMIS? MIU MIU ELBISE

Miu Miu'nun 1940'lardan ilham alan fall 2011 sezonuna ait siyah crepe elbisesini ilk olarak Fashion's Night Out Paris'de Charlotte Casiraghi'nin uzerinde gormustuk. Bu elbise onun yasi icin biraz agir bir secim olmustu ama elbiseyi cok guzel tasimisti. Miu Miu'nun glitter stilettolari ve ince kayisli saatiyle goruntusunu tamamlayarak romantik bir dokunus katmisti.
Dun de Zegna'nin davetinde Feryal Gulman'da ayni elbiseyi giymis. Bence Feryal Gulman'in yasina daha uygun bir secim olmus. Kollari komple pullarla ve nakislarla cicek motifleri islenmis bir elbise ile abartili bir taki takmak kiyafetin modernligini yok ederdi. Feryal Gulman'da kucuk bir kupe ve ince bir saat ile kiyafetini tamamlayarak koleksiyonun konseptine cok uygun bir secim yapmis.
Vogue Ekim sayisinda da bildiginiz gibi Kuzey&Guney ekibi ile 1940'lar konseptli bir cekim gerceklestirilmis. Bu cekimler de ayni elbiseyi Bade Iscil'e giydirmisler.. Guzel yuzu ve duzgun fizigiyle elbiseyi hakkiyla da tasimis. Cekimlerin temasi 1940'lar olunca Miu Miu'nun 1940 konseptli koleksiyonundan bir elbise secmek cok mantikli olmus:)


Nasil Satin Alabilirim?
Miu Miu Elbise: Net-a-Porter £2.480  

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Tabiki Bade :)

www.curcunam.net

Adsız dedi ki...

Evet bende badeyi begenmem ama bu elbise ne kadar hos durmus uzerinde

Adsız dedi ki...

en önemli ismi diane kruger'ı unutmuşun.nasıl bir anket bu ?

Cansu Cakir dedi ki...

Curcunam; ben kararsiz kaldim hepsi guzel tasimis:((

Adsiz; Bade Iscil gunluk hayatta guzel giyinen bir isim degil ama cekimlerde cok guzel giydirilmis.. Elbise kendisine cok yakismis..

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz; aa evet unutmusum yaparken aklima gelmedi simdi siz soyleyince hatirladim:))) tesekkurler

nihan dedi ki...

önce şunu söyliyim miu miu benim favori markamdır 1940'ta olsa da öyle 2011 olsa da:)))Elbise tam bir feryal gülman elbisesi değil çünkü feryal hanım yaşı ne olursa olsa iddaalı giyinir dekolte vermese de iddaalıdır.Elbise kesimiyle yapısıyla kendisini belli eder üstünde bu öyle bir elbise değil ve ben feryal hanıma yakıştırmadım böyle bir elbiseyi.Bade de pek beğenmedim aslında.Cansucum ben şunu anladım ne kadar miu miu delisi olsamda ben bu elbiseyi beğenmemişim feryal hanıma yakışmayan elbisede vardır bişeyler zaten:)))))

Adsız dedi ki...

Site sahibesi... Rica ediyorum blog'unun arka plan rengi siyah olmasın. Siteni yarım saat önce keşfettim, postları tek tek okuyorum. Ama arka plan siyah olduğu için gözlerime bir şeyler oldu, duvara bakınca şekiller görüyorum. Anlayacağın göz yoruyor. Lütfen açık bir arka plana koyu harflerle yaz.

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...