12 Ekim 2011 Çarşamba

BUGUN NE GIYDIM?


Leopar Şal: Lara Bohinc 
Siyah Bluz: James Perse
Bej Pantolon: Zara
Çanta: Hermes
Stilettolar: Valentino

21 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayakkabılarına bayıldım çok güzel olmuşsun canım :)

Nazan dedi ki...

ayakkabilarin tek kelimeyle muhtesem salinada bayildim

BasakY dedi ki...

her seferınde harika kombinler goruyoruz yaaa:) bugun ne giydim yapanların arasında bir numarasın trendy ve genc tebrikler tekrar tekrar canımm

Adsız dedi ki...

pantolonun paçalarını senmi kıvırdın yoksa böylemiydi aldığında bide zarada varmıdır hala yenimi aldın ? pantolonlarının kalıpları çok güzel oluyor;)

BERRIN SUNER

Cansu Cakir dedi ki...

Kurnazli; cok tesekkurler canim begenmene sevindim:)

Nazan; tesekkur ederim:) Bende Valentino'nun bu stilettolarini cok seviyorum:))

Basak Y; cok tesekkurler sizin yorumlariniz beni mutlu ediyor:)) Giydiklerimi paylasiyorum boyle dusunmene cook sevindim canm;)

Cansu Cakir dedi ki...

Berrin Hanim; pacasinin modeli boyleydi bende oyuzden begendim:) Haziran ayinda Londra Zara'dan almistim, suan satiliyor mu bilmiyorm:(

Adsız dedi ki...

berbat bir kombin goz zevkimi bozuyor giydiklerin

selin dedi ki...

kombinlerini beğeniyorum ama hepsi birbirinden düz. demek istediğim hepsi aynı tarzda. arada birazcık değişiklik yapmanı tavsiye ederim. yine şık ama bir o derece heyecansız bir kombin.

Dila dedi ki...

tarzin belki kendi tarzima yyyakin gordugum icinde begeniyo olabilirim :) ama ben boyle sade bir pantolon bluzu iddiali bir ayakkabi veya esarpla tamamlayarak yaratilan sikligi hep sevmisimdir ve sectigin parcalar cok zevkli valentinolarini cok begendim zaten gecen aydan beri bende alip almamak arasindayim ..

Adsız dedi ki...

berbat kombin diyen fesat gördüm seni!!

nihan dedi ki...

Bu kombinde ofsayt olan pantolon bence bu model olanları sevmediğimi söyledim daha öncede ama geri kalan herşey mükemmel şala bayıldım valentinoyu giymeyen kalmadı ama senin ayağındakiler en mutlu valentinolar:))Çok iyi taşımışsın çanta büyük tutkum hermes ne diyebilirimki rengi de olağanüstü saçları aç demiştim sana açık saç yakışıyor cansucum çok sade günlük ama buram buram tarz kokuyor seçimlerin:)))

begum dedi ki...

bence yine herzamanki gibi muthis olmssn cansucum kiyafet kombinlerini gercekten cok begeniyorum tam benim tarzim.. turkiyedeki bloggerlardan en guzel ne giydim kosesi sana ait bence:) her gun koysan super olur valla:) opuyorum

Adsız dedi ki...

Küçük Siren Ertan ya da Feryal Gülman gördüm seni:)

Begüm

melıke83 dedi ki...

tam bir şehirli kadın stilin var çok beğeniyorum seni :) sanırım bu valentıno stilettoların birkaç tane rengi var bendaha önce birinde siyah beyazını başakasındada pembe gibi bir rengini görmüştüm ama en güzeli kesinlikle bu:)

Trendydolap dedi ki...

bu ayakkabıların hastasıyım

http://trendydolap.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Stilettolarin beni oldurdu bitirdi diyebilirim :) en en begendigim ayakkabialr bu sezon cok yakismis iyi gunlerde kullan

Gizem dedi ki...

Surekli olumsuz yorumlar yapip fesatlasan 'adsiz' isimli arkadasimiza sesleniyorum..moda konusunda gercekten bilgin varsa ve bu tarz yorumlarda bulunuyorsan eyvallah anlarim..ama su kiyafetin goze kotu gelen hic bir yani yok..bu blogun her turlu elestiri ve begenilere acik bir blog oldugunu dusunuyorum..ama sinirlarini bu kadar asma artik..herkes kendi alaninda ötsun..bu isi bilmiyorsan konusmayada hakkin yok..cunku bazi seylerin artik kiskancilik ve kasitli yapildigi cok belli oluyor..bu kadar dusmeyelim lutfen..sevgiler...

nihan dedi ki...

Gizem'e feci katılıyorum bu adsızlar nedir ya saklanıp saklanıp fesatlık peşindeler yemiyoruz ya kimsiniz nesiniz açık olun bari bırakın art niyeti yeter!!! Cansucum senden tek dileğim lütfennn ne olurrr şu postlara cevap yaz çabuk yazzz hemde lütfennn duy sesimi cansuuuu:))))

Adsız dedi ki...

kıyafetı cok degıl ama ayakkabı ve cantanın uyumunu cok begendım

saliha dedi ki...

stilden çok para var arkadaşta, bilinen en pahalı ayakkabu çanta markalarını seçiyor sade ve risksiz parçalar.. kötü değil asla ama bi arkadaşın dediği gibi heyecansız.. hemen kıskanç etiketini yapıştırmanıza da gerek yok bence... iddialı kombinler değil hep günlük klasik seçimler bu giysilerin bu para olduğunu bilmesem yoldan geçerekn dönüp bakmam bile..

What's Next dedi ki...

muhteşemsiin!! ayakkabılarına kalp kalp kalp yapıyorum, şalın da şahane ;)

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...