20 Ağustos 2011 Cumartesi

GUNUN STILI : KATE MIDDLETON

Kate Middleton şüphesiz Alexander McQueen'in en önemli reklam aracı haline geldi..Middleton'ın gelinliğiyle başlayan McQueen tercihleri hız kesmeden devam ediyor.. Kate Middleton dun giydigi military çizgiler taşıyan Alexander McQueen Pre Fall-2011
etek ve bluzunu en sevdigi Prada Stilettolarıyla tamamlamış.. Yine çok elegan gozukuyor ama benim tek gozümü tırmalayan şey Middleton'ın yine kilo vermiş olması. Zayıflık tabiki herkese çok yakışıyor ama  Kate Middleton'in iki üç kilo alsa çok daha canlı ve genç gozukeceginden şüphem yok..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

seviyorum bu kadini cok gzuel ve stil sahibi

melıke83 dedi ki...

Coook begebdim bence gitgide iddiali secimler yapiyor

Cansu Cakir dedi ki...

Esra; bende cok begeniyorum Kate Middleton'in sade ve zarif tarzini..

Cansu Cakir dedi ki...

Melike; Kate Middleton ilk baslardaki mutevazi secimleri birakarak unlu tasarimcilarin designlarini tercih etmeye basladi.. Bence ne giyerse giysin cok zarif bir goruntu elde etmeyi basariyor:)

Adsız dedi ki...

evet hatta bu hafta bu resimlerinin altinda Daily Mail artik Cambridge dusesi Kate sayseinde moda Londra'dan soruluyor gibi bir yazi vardi..

Cansu Cakir dedi ki...

Evet Londra'da vitrinlerde bile Kate Middleton tarzi kiyafetler var, ozellikle LK Bennets Kate Middleton'in giydigi herseyi vitrine koyuyor:) Gercekten Londra icin bir stil ikonu haline geldi..

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...