18 Haziran 2011 Cumartesi

KATE MIDDLETON FARKI

Bu yilin en cok konusulan isimlerinden biri suphesiz Kate Middleton oldu, 29 Nisan 2011'de cok konusulan bir dugunle Prens William'la evlendi ve stil ikonu haline geldi.
Ama Kate Middleton alisilmisin disinda birsey yaparak dikkatleri iyice uzerine cekiyor. Sezonun hit parcalarini alarak sik ve modaya uygun olmayi hepimiz basarabiliyoruz, fakat Kate Middleton gozler bukadar uzerinde olmasina ragmen bes sene oncesine ait elbiseler tercih ederek herkesi sasirtiyor. 
Son bir yilda kilo vererek cok hos bir gorunum kazanan Kate Middleton giydigi herseyi mukemmel tasiyor ve tam bir stil sahibi kadin portresi ciziyor. 

Kate Middleton; Jane Troughton mavi brokard kumastan paltosunu gecen sene bir arkadasinin dugunune katilirken giymisti, ayni paltoyu birkac gun once mavi Zara elbisesi ve LK Bennett stilettolari ile birlikte Prens Philip'in dogumgunune giydi.

Kate Middleton bu sefer ise 2008 yilinda giydigi kus motifli siyah Issa elbisesini, siyah LK Bennett espadrilleri ve kirik beyaz BCBG ceketi ile tamamlamis.

2007 yilinda Prince William'la ayri oldugu donemde giydigi bu Zara elbisesiyle kalin bir kemer tercih eden Kate Middleton gectigimiz hafta ayni elbiseyi bu sefer ince bir kemer ve Philip Treacy sapka ile birlikte kullanarak cok daha zarif bir goruntu sergilemis. Buarada siyah saten Anya Hindmarch clutchi ve siyah LK Bennett stilettolari da kiyafetiyle son derece uyumlu olmus. 

Cambridge Dusesi Kate Middleton'in gectigimiz gunlerde giydigi spring 2009 koleksiyonuna ait seftali rengi Stella Mccartney elbiseyi 2008'de Madonna Cannes Film Festivali'nde giymisti.

Hiç yorum yok:

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...