22 Mayıs 2011 Pazar

ORTAK ZEVKLER: RICK OWENS DERI CEKETLER

   Lindsay Lohan ilk resimde Rick Owens'in kis icin uygun olan Shearling Lining modeli deri ceketini tercih etmis.  Diger resminde ise koyu bej biker deri ceketini siyah bagcikli Joie marka cizme ve siyah Chanel canta ile kombinleyerek farkli bir goruntu elde etmis.
   Ashley Olsen ilk resimde alisilmisin disinda bir goruntude, uzun gece elbisesinin uzerine deri ceket giyerek herzaman ki gibi tarzini konusturuyor, boynuna taktigi kolyelerde kiyaftine cok hava vermis. Malesef ikinci goruntusunde etegi ile deri ceketini birbirine hic yakistirmadim.

   Rick Owens'in klasik biker modelini tercih eden Taylor Swift genel olarak bakildiginda cok guzel gorunuyor.
   Julianne Hough da ayni biker modeli ceketi kolye ile hareketlendirmeyi tercih etmis.
   Miranda Kerr kusursuz fizigine giydigi dar kesim Rick Owens deri ceketini mini elbisesi ve bootieleriyle muhtesem gorunuyor.
   Nicole Richie Rick Owens deri ceketi en iyi kombinleyelerden, siyah firfirli ve dantel detayli gomlegin uzerine deri ceket ve Celine'in Boston modeli cantasini kullanarak kiyafeti romantik havadan cikarmis cok daha gunluk ve sik bir tarza donusturmus.

   Jessica Alba'nin petrol yesili Rick Owens deri ceketi mukemmel, cok kullanisli bir renk secmis.
   Rachel Bilson deri ceketini siyah kot ve beyaz gomlek ile kombinlemis fakat boynundaki sali hic begenmedim desenli bir sal tercih etseydi kiyafetin havasi cok daha farkli olurdu.
   Hilary Duff ilk resimde Rick Owens biker deri ceketinin altina deri pantalon yerine jean veya renkli bir kot tecih etseydi, hem altta hem de ustte deri biraz fazla olmus ve bu kiyafetiyle somon rengi Charlotte Olympia ayakkabilari cok alakasiz durmus. Ikinci resimde ise cok sik ve tarz bir goruntu sergiliyor, deri ceketini Burberry Prorsum Aviator cizmeleriyle kombinleyerek mukemmel bir goruntu elde etmis. 

   Rihanna ilk goruntusunde fazla salas bir goruntu sergiliyor. Ama ikinci resminde Jennifer Lopez ile ayni model Rick Owens'i tercih eden Rihanna;nin kombinini daha cok begendim.
   Jennifer Lopez siyah full length tayt ile topuklu ayakkabi giyerek cok klasik olmus tayt yerine pacasi daha kisa bir pantalon tercih etse cok daha sik olurdu. Ikinci resimde Jennifer Lopez salvar tarzi pantalonu ve uzun cizmeleriyle fazla goz yorucu gorunuyor.

   Kim Kardashian ilk resimde klasik bicker Rick Owens deri ceketini gri bluz, siyah tayt, siyah suet dizustu Brian Atwood cizmeleri ve parchemin hermes ile tamamlamis, renklerin uyumunu ve kiyafetin genel goruntusunu cok begendim. Ikinci resimde ayni ceketi mavi j brand kot ve zimbali Christian Louboutin cizme ile tamamlayan Kim Kardashian farkli bir tarzla cok guzel kombinlemis, en begendigim kombini bu oldu. Son resimde ise acik gri deri ceketi ile kahve tonlarindaki leopar bluzunun renk uyumu cok guzel gorunuyor.

    Derin Mermerci ilk resimde beyaz Azzaro gece elbisesinin uzerine deri ceket giyerek kiyafetine spor bir hava katmis , deri ceketinin rengine bayildim ve genel goruntusude cok guzel olmus. Ikinci resimde leopar desenli Dolce&Gabbana tayti ve Azzedine Alaia cizmeleri ile kombinledigi arkasi uzun deri ceketi de guzel tasimis. Ama Derin Mermerci'nin Rick Owens deri ceket kombinlerinde favori goruntum sonuncusu oldu, siyah tayt ve Alaia cizmeleri ile spor ve sik bir goruntu sergilerken , sacini tepeden toplayip onune taktigi ince lastik bant ile kiyafete cok tarz bir hava katmis.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Mihtisemm mihtisemm tebrikler azizim

Cansu Cakir dedi ki...

tesekkurler

Adsız dedi ki...

iyimiş bayıldım buna peki ben bu ceketi türkiyede bulabilirmiyim hım?

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...