30 Mayıs 2011 Pazartesi

ISTANCOOL FESTIVALI 2011 KONUKLARI

27-29 Mayis tarihleri arasinda duzenlenen Istancool Festivali icin Kirsten Dunst, Tilda Swinton, Haider Ackermann gibi dunyaca unlu isimler Turkiye'ye geldi. Festivalin kurucusu Pablo Ganguli ve kreatif baskani Demet Muftuoglu'nun ev sahipliginde gerceklesti. Bu yil ikincisi duzenlenen festival kapsaminda sergi, panel, yemek, davet ve partilerden goruntuler..

   Kirsten Dunst; ilk resimde Tilda Swinton'in erkek arkadasi Sandra Kopp'un Akaretler'deki resim sergisinin acilisinda siyah pantalon, beyaz gomlek ve siyah blazer ceketi ile sade bir siklik tercih etmis. Ikinci goruntusunde ise Nurgul Yesilcay ile katildiklari panelde sade ve renkli bir secim yapmis. Ucuncu resimde de tercihi yine siyahtan yana olmus, dorduncu resimde ise Istanbul Universitesindeki yemek sonrasi duzenlenen after partide giydigi kirik beyaz Chanel elbisesi ile cok zarif olmus.

   Kardesi Arslan Sukan ile geceye katilan Ece Sukan; desenli kisa paca pantalon, siyah deri ceket ve topuklu sandalet tercih etmis.
   Nurgul Yesilcay; aksam yemege katilirken giydigi gul kurusu elbise ten ve sac rengine cok yakismis, cok hos bir goruntu sergiliyor.
   Istancool'un ana sponsoru Cem Hakko ile geceye katilan Ronit Gulcan; beyaz ve bej uyumu yakalamis, ama cantasi gece icin biraz buyuk bir tercih olmus daha kucuk bir model secseydi daha sik olabilirdi.
   Istancool festivalinin kreatif baskani Demet Muftuoglu da yazin favori renklerinden beyaz bir elbise tercih etmis, ikinci resimde giydigi elektrik mavisi tulumu da cok yakismis. 

Hiç yorum yok:

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...