21 Ocak 2013 Pazartesi

MIRANDA KERR ILE 10 GUN

Bloguma nasil bir postla geri donsem diye dusunurken sonunda hem gunduz hemde gece tercihlerini cok begenedigim Miranda Kerr'in giydiklerini detayli bir sekilde incelemeye karar verdim. 
Degisik tarzlari denemek isteyenlerin mutlaka takip etmesi gereken Miranda Kerr'in son 10 gunde giydikleri hakkinda yorumlarinizi bekliyorum:))

Sokak stilini en begendigim Victoria's Secret mankeni Miranda Kerr son gunlerde elinden Givenchy "Antigona" cantasini hic dusurmuyor. Havaalaninda A.L.C 'Austin Sweater' Helmut Lang deri pantalon,  Isabel Marant "Bekket" spor ayakkabi ve Prada "Cateye" gozlukleriyle umursamaz bir siklik icinde..

Mango'nun yeni yuzu oldugu icin bu hafta Mango ceket ve gomlegiyle karsimiza cikti. 
Helmut Lang deri pantalonu ve Givenchy cantasi bir onceki resimden tanidik gelmistir sanirim:)
Farkli olarak Tabitha Simmons bootieleri ve besgen Miu Miu gozlukleriyle tarz bir goruntu yaratmis.

Farkli tarzlari basariyla yorumlayan Miranda Kerr Isabel Marant palto, siyah pileli mini etek, Tabitha Simmons bootieler ve Givenchy cantasiyla karsimizda..

Yine havaalani tarziyla Miranda Kerr oldukca rahat ve tarz gorunmeyi basarmis. Yuksek belli Nobody skinny kot pantalonu, siyah Celine ceketi, Tabitha Simmons bootieleri ve yine Givenchy cantasiyla stil sahibi bir goruntu sergilemis.

 Hem feminen hemde maskulen tarzi en iyi tasiyan isimlerden biri Miranda Kerr..
Celine siyah ceket ve skinny kot pantalonunu ilk olarak Manolo Blahnik stiletto ve ipek bir gomlekle tamamlayarak oldukca cekici bir goruntu yakalamis.
Ikinci resimde ise Stella McCartney blazer ceket ve kot pantalonu suet Celine loaferlar ile birlestirerek maskulen bir sokak stili yaratmis. Isabel Marant gomlek, Mulberry sal ve Celine canta tercihiyle maskulen tarzini desteklemis. 

 Bu hafta spora giderken de Isabel Marant'in "Bekket" sneakerslarindan vazgecmemis. Fizigin duzgun olmasi nekadar onemli bir tayt ve penye bir tshirtle bile guzel gorunuyor:)

 Golden Globe after-partylerden birine katilirken giydigi altin rengi Dolce&Gabbana elbisesiyle goz alici bir guzellik sergilemis. At kuyrugu yaparak yine elbiseyi on plana cikarmasi da ayrica hosuma gitti:)
Roger Vivier clutch secimini de sevdim ama ayakkabilar icin ayni seyi soyleyemeyecegim keske burnu kapali bir stiletto tercih etseymis.

 Gectigimiz hafta bir televizyon programina katilirken giydigi siyah Giambattista Valli elbisesiyle muhtesem gorunuyor. Elbisenin yaka ve omuz kesimini toladigi saclariyla goz onune cikarmakla cok iyi etmis. Miranda Kerr bu goruntusuyle cogu zaman kurtaricimiz olan siyah elbiselerin onemini bir kez daha gostermis oldu.
Manolo Blahnik stiletto, Bulgari'nin "Flower"serisinden kupe ve yuzukle kiyafetini tamamlamasi da yerinde olmus.

Golden Globe'da fall 2012 sezonundan bordo Zuhair Murad elbisesiyle en begendigim isimlerden biri Miranda Kerr olmustu. Iddiali gogus ve bacak dekoltesini ayni anda kullanmasina ragmen avam bir goruntu yaratmamis. Bence bunda rengin asaletinin de etkisi buyuk:) 
Altin rengi Salvatore Ferragamo clutch ve sandaletiyle goruntusunu tamamlamasi da cok yerinde bir secim olmus. 

8 yorum:

Damla dedi ki...

Ayyy yeni post yayınlamana nasıl sevindim anlatamam ozlemisim yazılarını okumayıı :)) Devamını ve kıyafet postlarını bekliyorum, tekrardan hosgeldiin :))

modabekçisi dedi ki...

postlara devam....özlemişiz...

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Günlük stillerini her zaman çok beğendiğim biri Miranda. Bu postta'da tüm günlük stilleri yine çok başarılı ve harika fiziğinin de katkısıyla çok hoş görünüyor.

melis b dedi ki...

Günlük stiller çok başarılı evening wear tartışmalı

coolnfool dedi ki...

Golden Globe after-party kıyafeti süpermiş de kadın ne giyse yakışıyor zaten

scelines dedi ki...

oncelikle tekrar bloga donmene cok sevindim umarim bi daha bu kadar uzun ara vermezsin :)Miranda icin fazla soze gerek yok cuval giyse yakisanlardan:)

moda dedi ki...

bence en iyi MODA tasarımları arasına girer bunlar.

takı dedi ki...

Borde elbiseyi çok beğendim, bayağı iddialı görünüyor. Onu taşıyabilicek fiziğe sahip olmak lazım tabi giymek için :)

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...