19 Mart 2012 Pazartesi

MILA KUNIS'IN MASALI

Mila Kunis nisan ayinda Harper's Bazaar'in kapak kizi oldu.. Zaten bir suredir en begendigim isimlerden biri olan Mila Kunis'in masallari animsatiyor. Dergide yer alan lunaparkta gerceklestirilen cekimleri de oldukca dikkat cekici.. 
Bazi resimlerde ciplak ayakla olmasi da cekime dogal bir hava vermis, genelde rastlamadigimiz bir durum oldugu icin benim hosuma gitti:)

Mila Kunis kapak resminde pembe Versace elbisesi ile kusursuz gorunuyor.  Defilede mavi olarak tercih edilen Versace elbisenin pembesi bence cok daha cekici ve guzel duruyor..

Atli karincada yapilan cekimlerde Mila Kunis Roberto Cavalli etek ve ceketiyle altin cagini animsatiyor. 

Beyaz Christian Dior elbise ile Mila Kunis.. Marc Jacobs'un Marj Jane modeli stilettolari ile tamamlanan bu goruntusunde ki feminenlik tam ayarinda olmus.

Ve son aylarin olmazsa olmazi Louis Vuitton'un cicekleri.. Spring 2012 koleksiyonun da yer alan uc boyutlu ciceklerden olusan  bu elbisede kendisine oldukca yakismis.

Cekimlerin dogalligini ve eglenceli havasini cok sevdim. Elinde pamuk sekeri ve uzerinde saks mavisi Yves Saint Laurent elbisesi ile Mila Kunis bence muhtesem.. 

Atli karincanin renkleriyle uyum icinde olan Dolce&Gabbana bustiyeri de sezonun one cikanlarindan.. Tom Ford sandaletlerle sadelestirilen bu goruntu de en begendigim karelerden oldu.


Beyaz Chanel elbisesi ve bantli Louis Vuitton terligi ile Mila Kunis.. Bence cekimlerde kullanilan en kotu parca bu terlikler..

En begendigim resmi en sona biraktim. Sarah Burton Mcqueen'in olumunun ardindan markayi ileri goturmeye devam ediyor. Bu cekimlerde kullanilan Alexander Mcqueen'in gul kurusu rengi elbisesi tam bir sanat eseri..

4 yorum:

Buse dedi ki...

Mila kunis i cok begeniyorum... Cekimlerde kullanilan elbiselerde bi o kadar guzel olunca ortaya boyle bi cekim cikmis, bayildimm!!!

cerenK dedi ki...

Favorim beyaz chanel elbise cansu ama dedigin gibi altina o terlikler hic olmamis ne yazik ki.

Cansu Cakir dedi ki...

Buse;
bencedee:)) Bende Mila Kunis'i cok begendigim icin cekimini hemen paylasmak istedim

Cansu Cakir dedi ki...

cerenK;
aynen:) terlikler bence hicbirseyle guzel olamaz zaten

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...