18 Kasım 2011 Cuma

VICTORIA VE HARPER BECKHAM HER YERDE BIRLIKTELER

Victoria Beckham yıllardır çektiği kız çocuğu hasretine son veren Harper Seven Beckham'ı adeta bir an olsun yanından ayırmıyor.. Tanıtımlardan,defilelere kısacası heryere birlikte gidiyorlar..
Dikkatimi çeken bir diğer nokta ise Harper'la gittiği heryere en çok önem verdiği aksesuarı çantası olmadan kucağında kızını taşıyarak gitmesi:)
Harper Seven büyüdükçe annesine daha da benziyor,umarım annesinden daha güler yüzlü olur ileride:)
Şimdi Victoria'nın giydiği VB Spring 2012 elbiselerine göz atalım..
Bu arada Victoria Beckham'ın kendi adını taşıyan markasını kısa sürede bu kadar popüler,tercih edilen ve lüks bir marka konumuna getirip pazarda yer edinmesi büyük bir başarı.. Her başarıyı şöhretle bagdaştırmamak lazım çünkü yıllar önce kurduğu DVB markasını büyük zararlar ederek kapatmıştı.. Beckham bir yıl sonra kurduğu Victoria Beckham markasını çok daha doğru bir strateji ile büyüterek bu günlere getirdi.. 
 Bu resimde de Victoria Beckham Spring 2012 koleksiyonuna ait turuncu ve lacivert renklerdeki elbisesini Lacivert Christian Louboutin'ler ile giymeyi tercih etmiş.. Ben Victoria Beckham'ın bu topukla ve kucağında çocukla flaşların karşısında nasıl bu kadar rahat yürüdüğüne akıl erdiremiyorum:)

Yukaridaki resimde bir arada kullanılmasını en sevdiğim renkler lacivert ve siyah tan oluşan yine 2012 Spring koleksiyonuna ait strapless elbisesini Christian Louboutin'in Victoria Beckham markası için özel olarak tasarladığı siyah stiletto-çizme karışımı ayakkabılarıyla giyerek defiledeki görüntüyü birebir uygulamış..

 Victoria Beckham bu resimde kendi markasına ait geniş paçalı jean pantolonu ve Tom Ford kürküyle
göz kamaştırıyor..

5 yorum:

nihan dedi ki...

Vıctorıa dört dörtlük bir kadın oldu eskiden sevmez itici bulurdum artık çok seviyorum son bebeğiyle anneliğin doruğuna çıktı kızı da ona çok yakıştı kendisi de güzelleşti bazı kadınlar doğurunca çirkinleşir bazıları güzelleşir viktoria güzelleşen kadınlara en iyi örnek daha dişi artık çokta başarılı bir iş kadını oldu moda işinde sırıtmadı iyi tasarımları var daha ne olsun ki viktoria'ya benden kocaman tebrikler:))))

Ece dedi ki...

urunlerı cok guzel ama fıyatlarını cok ucuk buluyorum,dvb markası cok daha makul fıyatlardaydı

Cansu Cakir dedi ki...

Nihan,
her haberimle ilgili bir yorumun olması beni çook sevindiriyor:))))))))))))))))))))
Aynen sana katılıyorum..
Tam bir anne ve gercek bir modacı..
Kız çocuğu olmasınada inanılmaz sevindim..
Allah analı babalı buyutsun:) Basarılarının devamını dileyelim..

Cansu Cakir dedi ki...

Ece
Haklısın urunlerin fiyatı biraz yuksek fakat DVB ile kıyaslamak buyuk hata olur cunku DVB sadece gozluk,jean ve t-shirt'ten olusan bir koleksiyona sahipti..
Citizens Of Humanity firması adı altında üretiliyordu jean'ler..
Ben VB markasını sadelik ve fiyat olarak 'Celine' sinifinda konumlandırıyorum..

Adsız dedi ki...

buradaki güneş gözlüğünün markası ne acaba? melis

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...