19 Ekim 2011 Çarşamba

3 YASINDA BIR COCUGUN HERMES'LERI

Kimbee-Joseph Lau ciftinin 3 yasindaki kizi Hermes cantalari ile dikkatimi cekti. Bu yasta bir cocugun canta takmasi bile gereksizken Hermes'in bircok renginin tercih edilmesi beni sasirtti. Boyle bir tercihin cocuklar icin dogru olmadigini dusunuyorum.. Elinde oyuncak tasimaktan mutlu olacagi bu yasta Hermes canta taktirilmasina cok uzuldum. Birbirinden ilginc goruntuleri sizlerle paylasiyorum!!

 Ostrich Mini Birkin Fuschia

 Mini Birkin Celeste

 25cm Blue Jean Birkin

Jean-Louis Dumas Kelly Doll modelini oyuncak bebeklerden ilham alarak tasarlamisti. Bu modelin pembe, kirmizi ve turuncusunu tercih etmis..



9 yorum:

Betül dedi ki...

suri cruise imitasyonu yapılmaya çalışılmış bir çocuk :) neyse büyüdüünde çanta yerine oyuncak taşır diye tahmin ediyorum :))

Trendydolap dedi ki...

ya ama bu kdr da olmaz yazık valla :) çantanın karizması yerlerde

http://trendydolap.blogspot.com/

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Bizim kızlar bunu tüysüz, pulsuz, payetsiz diye beğenmez zaten.Çocuğun tercihi olmadığı belli..

Adsız dedi ki...

Sabah sabah gercekten goozlerime inanamadim pes diyorum sadece

Melis dedi ki...

Bence cok uzucu bir durum cocugun psikolojisini daha bu yastan boozmak gibi birsey henuz anaokuluna bile baslamamis olan bir cocuk cevresiyle ilerde nasil uyum gostericek ben birtane daha kendisi gibi birinin oldugunu dusunmuyorum

derya dedi ki...

Cocuk suan kolundaki canta hermesmi baska biseymi anlamiyordur bile, ama bu yasta boyleyse ileriki yaslarda neler giyicek buda psikolojini bozar bi cocugun, cocugu geciyorum bi yetiskinin bile bozabilir fazlasi cok sagliksiz bi durum

Adsız dedi ki...

Cok sacmalamislar

Adsız dedi ki...

kraliyet soyu olsa bile uygun degil

Cansu Cakir dedi ki...

Herkese merhaba;
Herkesin ayni fikirde oldugu ender durumlardan biri:) Kimsede cok sirin olmus dememis benim merak ettigim cocugun annesi veya etrafindakiler bunu nasil normal karsiliyor..
Ben oldukca sasirdim bu yas cocugunun goruntuleri karsisinda.. Bir cocugun psikolojisini bozmaktan baska bir ise yaramaz bence..

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...