16 Ağustos 2011 Salı

VOGUE EDITORLERININ BALMAIN CEKETLERI

Anna Dello Ruso(Vogue Japan), Barbara Martelo(Vogue Spain) ve Carine Rotfield'in yerine gelen yeni editor Emmanuelle Alt'ın (Vogue France) ortak noktalarından biride Balmain Ceket tutkusu...
En sade kumas olanların sezonda fiyati 1400-2000 pound arasında degısırken deri-guderi olanlar ise 3000 pounddan baslıyor..Taş,metal yada farklı aksesuarların bolluguna gorede fiyatları artıyor.. Ornegin kırmızi deri olanın 12000 , jean arkası zımbalı olanın ise sezon fiyatı 9500 pounddu.. Bazı modellerini ve onların fiyatlarını şahsen çok abartılı buluyorum (theoutnet.com da bu abartılı fiyatlarda olan urunler her sezon sonu yuzde 70-80 indirime giriyor ve birçogu yinede satılamıyor)... Açıkçası ben sade modellerini daha çok begeniyorum hiç olmazsa birkaç sezon giyilebiliyor .. 
(Dun bu haberi birkaç saat yayınladıktan sonra bir okuyucumdan gelen yorum uzerine  bir hata yaptıgımı farkedip kaldırmıştım. Once Barbara Martelo'nun tarzini haber yapiyordum, sonra editorlerin ortak tarzi haberi olarak yapmaya karar verdim, buyuzden yazdigim yaziyla resimler alakasiz olmustu:) Şimdi ise duzelterek tekrardan yayınlıyorum.. Burdanda adsız okuyucuma tesekkur ediyorum beni uyardıgı için)










2 yorum:

irem örsel dedi ki...

Bende sade modellerini daha çok beğeniyorum özellikle Barbara Marteloya çok yakışıyo bence

Cansu Cakir dedi ki...

kesinlikle:)

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...