25 Ağustos 2011 Perşembe

TÜM DETAYLARIYLA KIM KARDASHIAN DÜĞÜNÜ

50.000 çiçek,15 milyon dolarlık takılar ve birçok detayıyla Royal Wedding'ten sonra son yılların en çok konuşulan düğünü!

Kim Kardashian düğün günü 2'si gelinlik olmak üzere 3 tane couture Vera Wang giymiş.
Yukardaki resimde gördüğünüz 1 numaralı elbisesi yani asıl gelinliğini,göğüs kısmı hariç her detayıyla çok beğendim..Göğüs kısmı kesinlikle bir gelinlik masumluğunda değil ve göğüslerinin iriliğini oldukça ortaya çıkarmış..Basenini kapatmak için zaten prenses etekten farklı bir kesim denemeyeceğini düşünmüştüm öylede olmuş..
Altta gördüğünüz 2 numaralı elbisesiyle ilk dansini yapmis..Etek ucu katkat kabarık olan balık şeklindeki bu elbise dansederken çok güzel bir görüntü ortaya çıkarması amaçlanarak tasarlanmış.
3 numaralı elbisesini ise gecenin sonundaki resepsiyona giymiş..
Sedef rengi bu elbisenin tek güzel detayı etek kısmı diyebilirim. 
Bence bir gelinlik ve gecenin ilerleyen saatlerinde gelinin eziyet çekmemesi için gelinlik şıklığında kısa bir beyaz elbise yapılabilecek en mantikli secim..
3 farklı uzun kiyafet giymenin hic bir mantığı ve esprisi olduğunu düşünmüyorum.. 


1-Kim'in tamtur kare kesim pırlantalı alyansı ve Kris'in siyah pırlantalı yüzüğü Lorraine Schwartz tarafından Kim ve Kris için özel olarak tasarlanmış..
2-Kris'in ailesinin hediyesi düğüm seklinde 'KK' harflerini taşıyan pırlantalı bilezik birbirlerine bağlılıklarını simgelemesi için verilmiş..
3-Kim'in parmağında çok konusulan 20.5 karatlik Lorraine Schwartz marka prenses kesim tektaş yüzüğü
4-Saçındaki 65 karat pırlantadan yapilan bandı 2.5 milyon dolar değerinde..
5-Ve son olarak damla kesim 28 karatlık küpeleri ise 5 milyon dolar değerinde..
(Kim Kardashian  kupeleri ve sac bandinin Lorraine Schwartz tarafindan emanet olarak verildigini acikladi.)



Siyah-Beyaz teması düğünün her ayrıntısına kadar yansımış..
Geçit yolu mandalina agaçlari, ortancalar ve beyaz güllerle süslenmiş.. Halıda yine siyah beyaz tasarlanmış..



Düğünde Dünyaca ünlü Voluspa mumları KK monogramlı özel tasarımlarıyla dikkatimi çekti.Bu mumlar misafirlere hediye olarak dağıtılmış..
Birde ipekten yapılan konilerin içine doldurulan gül yaprakları çok ince bir detay olmuş. 
Yemek servisleride yine siyah beyaz temasına uygun..


Yemek kısmı 'Old Hollywood' temasına göre dekore edilmiş..Düğün pastası 10.000 dolara malolmus ve 130.000 dolarlik Lalique marka bir masanin üzerine yerleştirilimiş..8 katlı pasta 3 farklı lezzette yapılmış..


Tüm nedimeler Vera Wang elbiseleriyle.. Bu nedime elbisesi bence en çok Kendall'a yakışmış.
Kim'in 20 aylık yeğeni Mason ise bu şaaşaya ayak uydurmuş ve custom made mini bir takım elbise giymiş..


Davetlilerin ayakta resmi olmadığı için herhangi bir yorum yapamıyorum fakat Eva Longoria ve Julianne Hough'un makyajları kusursuz gözüküyor.. Lindsay Lohan ile ilgili görüşlerimi daha önce paylaşmıştım.. Kim'in annesinin elbisesindeki fiyonk son derece abartılı ve çirkin..
Bu resimle bugüne kadar görmedigimiz Kris Humphries'in anne ve babasınıda görmüş olduk..

24 yorum:

Idil dedi ki...

Inanmiyorum bu resimleri hic gormedim nerden buldun?? Super bir post olmus inanilmaz hizlisin sen yorumlara hic aldiris etme senin farkin ortada herkesden once yayinladigin resimler karsisinda saskinim!! Sen bunca yildir nerdeydin?? Hem Turkler hemde yabancilar icin 1 numarali haber kaynagimsin tebrikler canim...

Adsız dedi ki...

tum detaylar ruya gibi takılar muhtesem

Selen O. dedi ki...

1 numarali gelinlik favorim muthis..

Books and The Series dedi ki...

süper bir post yapmıssın , cok ayrıntılı, tum merakımızı gıderdın , tesekkurler :)

takılar muhtesem , gelinlikler ehhh , sacındaki elmas banta bayıldım.

fakat koskoca prenses daha sade bı dugunle evlendi bunlar nası boyle ünlü oldular anlamadım , bu şaşaa neden ?

ayrıca buldumcuk olmuslar gibi , gormemısler gibi bi düğün , bu kadar abartmaya gerek yoktu

http://kelebebek.blogspot.com/

Filiz Unsal dedi ki...

ben sabah d&r a ugradim people almaya ve cikmadi dediler ve suan bu postu gorunce inanmadim baska bisey istesem olucakmis ellerine saglik blogun resmen bende bagimlilik yapti isyernde herkesede soyluyorum:))))

Cansu Cakir dedi ki...

Idilcim cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin:)

Cansu Cakir dedi ki...

Sevgili KelebeBek; bende cok severek hazirladim bu postu cunku kac gundur dugunun net resimlerini ve detaylarini bekliyordum..
Bence takilarin hepsi muhtesem, KK sallantili bilezigide cok begendim:)

Prenses'in gelinligi takilari cok daha sadeydi tabi.. Ama Kim Kardashian herzaman abartili tercihleriyle adindan soz ettirmeyi basariyor:)

Cansu Cakir dedi ki...

Filizcim cok sevindim:)) Seninde bekledigin bir habermis benim gibi.. Henuz Turkiye'ye gelmedi People dergisinin yeni sayilari birkac gune gelir sanirim. Kardesim Londra'daydi bu resimleri bekledigimi bildigi icin dun alir almaz scan edip resimleri bana yolladi, bende blogumda paylastim:)
Cok tesekkurler hem blogumu takip ettigin hemde arkadaslarina tavsiye ettigin icin.. Sevgiler

Ulku Pamukcu dedi ki...

gelinlik dışındaki iki elbiseyide hiç begenmedim
bir tanesi fazla sade haute couture değill sanki
etek kısmı kat kat olan ise assolist kıyafeti giibi olmuş
siyah beyaz konseptine ise bayıldım davetlılerınde buna uyması cok kıbar bı davranıs turkıyede yapmaya kalksan kıme uymaz buna rengarenk giynğ gelirler

Adsız dedi ki...

3 elbıse gıymek son derece gorgusuzce bir hareket

Elif Naz dedi ki...

ben gelinligin ust kismini hic begenmedim son derece siradan ve ucgen inen kismi cok itici gozukuyor

Adsız dedi ki...

bu site çok güzel... nerden üye olunuyo onu bulamadım yalnız

Cansu Cakir dedi ki...

gmail yada twitter yada yahoo mail accountunuzla sag ustteki uyeler kismindan bu siteye katilin kismindan uye olabilirsiniz
begenmenize cok sevindim

Cansu Cakir dedi ki...

evet Elif Naz siradan diyebiliriz ama bence cirkin bir gelinlik degil:)

Cansu Cakir dedi ki...

adsiz,gorgusuzlukmu amerikan abartisimi bilemem ama bencede mantikli bir sey degil yazdigim gibi bir mine elbise birde gelinlik bir gelin icin ideal

Cansu Cakir dedi ki...

Ulku Pamukcu dogru soyluyorsunuz haute couture diyince akla hep daha abartili seyler gelir ama sonucta adi uzerinde kisiye ozel
belki Kardashian sade secimler yapmak istedi acikcasi bende daha abartili kiyafetler bekliyordum :)

Marcia Dias dedi ki...

Olá, achei um blog antenado com a atualidade!!! Adoro isso! Agora sou seguidora e minhas incursões na net serão mais divertidas, há a barreira da língua entre nós, mas conto google tradutor prá me ajudar. Tenha uma boa noite! Beijinhos.

elif dedi ki...

canım vallahi düğüne gitmiş kadar olduk:) şahane bir haber yapmışsın yine:)düğüne gelince ben gelinliği güzel bulsamda bu kadar şaşa ve ihtişam gözümü yordu.Bence artık abartısız gelinler abartısız düğünler moda böyleleri çoktan demode oldu bence seni seviyorum moda ve ötesi blogun gördüğüm en iyi blog:) şahaneeeee!!

bengi su dedi ki...

Gercekten ne kadar ayrintili bir haber yahuuu bende aradim taradim bulamadim evvelsi gun simdi. Bloguna bakinca gordum ben hergun takip edemiyoorum malesef ama her actigimda bir suru yeni haber ooluyor :) hizina yetisilmiyor

Adsız dedi ki...

Tam bir maganda düğünü. İğrenç ve avam bir gelinlik, tam görgüsüz işi bir şaşa, korkunç bir gösteriş hastalığı. Tam bir maganda düğünü taaam.

Cansu Cakir dedi ki...

Hi Marcia, Thank you for following me :)

Cansu Cakir dedi ki...

Elifcim cok tesekkur ederim blogum hakkindaki guzel yorumlarin beni cok mutlu etti..Ben dugun suslemelerini ve konsepti cok begendim..Evet takilar cok saasali ama bunlarin hepside bir reklam ayni zamanda..dedigin gibi bende abartisiz gelinlikleri daha cok begeniyorum..

Cansu Cakir dedi ki...

Bengi Su evet benim zaten surekli takip ettigim bir isim o yuzden boyle genis bir haber yaptim :) En azindan gunde iki haber post etmeye calisiyorum cunku bence bir blogun basarili olmasindaki en onemli nokta guncel olmasi ve insanlara moda konusunda bir klavuz olmasidir..
Beni takip edersen cok sevinirim..

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz, uzgunum bu konuda sana katilmiyorum.. Cunku insanlar ekonomik seviyelerine ve hayattaki konumlarina gore dugun yaparlar.. Herkes dugun yaparken para harcar fakat Kim Kardashian dugununden para kazandi. Kim Kardashian gibi abartidan hoslanan birinin sade bir dugun yapmasini beklemek anlamsiz olur..

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...