8 Ağustos 2011 Pazartesi

2011 TEEN CHOICE AWARDS

 Iste benim herzaman ki favorim!! Blake Lively resort 2012 koleksiyonundan portakal rengi deri Gucci elbisesi, Christian Louboutin'in "Pigalle" modeli leopar stilettolari ve herzaman ki gibi Lorraine Schwartz bilezikleri ve kupesiyle yine muhtesem.. Tek bir kusur bile bulamiyorum..

Emma Stone ise resort 2012 koleksiyonundan Christian Dior bir elbise giymis. Kol ve eteklerdeki parlak detaylar cok ilginc gorunuyor. Sac ve ten rengiyle uyum icindeki bu elbise herkesin tercih edecegi bir model olmadigi icin Emma Stone birkez daha farkli ve alisilmamis tarzlari nekadar iyi tasidigini gosterdi.

 Dun yaptigim haberde Kim Kardashian fall 2011 sezonundan yildiz printli Dolce&Gabbana bir elbise giymisti. Fergie de ayni koleksiyondan bir elbise tercih etmis. Ben cok yakistiramadim cunku yildizli ve dapdar bu mini elbise yasina uygun bir secim olmamis gibi geldi bana:)

Kim Kardashian ise kirmizi halida siyah beyaz mini Givenchy bir elbise giymis ve klasik Louboutin stilettolar ile tamamlamis. Fazlasiyla genis olan basen bolgesini tuyler daha da iri gostermek yerine oldugundan daha ince gostermis. Saci, makyaji ve yuzunun guzelliginide katarsak herzaman ki gibi kusursuz..

Taylor Swift'in Rafael Cennamo elbisesi ile taktigi Rhanja Kahn kemer cok uyumlu gozukuyor. Fendi ayakkabilari ve Neil Lane mucevherler ile goruntusunu tamamlamis. Cogu zaman yasina gore daha agir ve klasik tercihler yapan Taylor Swift'in bu goruntusunde yasina uymayan tek sey bence makyaji.. Daha koyu bir goz makyaji ve canli bir ruj tercih edebilirdi.

 Selena Gomez altin Erin Fetherston elbisesini Brian Atwood sandaletlerle giymeyi tercih etmis. Elbisesini hic begenmedim ben boyle sade mini elbiselerin bir tarafindan yere kadar sifon sarkmasini cok demode buluyorum. Sandaletlerini tek basina ele alirsak cok guzel ama bu elbiseyle bence onlarada yazik etmis.

Demi Lovato sari BCBG MaxAzria elbisesini yine sari Christian Louboutin'lerle kombinlemis. Elbise keske sadece mini olarak kalsaymis o arkasindan uzanan kumas cok gereksiz olmus. Ayni renk ayakkabi giymesi ve saclarini acik birakmasi bence yanlis bir tercih olmus.

Ashley Greene siyah beyaz Givenchy bir elbise tercih etmis ama keske ayagina sade ve kibar bir stiletto tercih etseydi. Ayakkabi secimi elbisenin minimalist cizgisine uymamis.

Zoe Saldana desenli Lanvin bir elbise ve altin rengi Alexander Mcqueen stiletto tercih etmis. Elbise kumasinin parlakligindan dolayi fazlasiyla iddiali gozukuyor, belindeki kemer ise daha spor ve tarz bir hale getirmis.

Rachel Bilson ise Chloe elbisesini Brian Atwood bootielrle tamamlamis. Elbisenin yaka kismini cok kapali ve fazla detayli buldum. Boyle bir yakayla etek boyu daha mini olsaydi cok daha guzel olurdu. Aslinda boyle dogal renkteki sifon bir elbiseyi zimbali bir bootie ile kombinlemek akla gelmez ama sonuc guzel olmus.

Nina Dobrev tam yasina uygun bir D&G elbise giymis. Cizgili elbisesini D&G clutch ve Ferragamo stilettolarla tamamlamis. Elbisenin kesimi, askisinin kalinligi ve eteginin boyu herseyiyle kusursuz..

Kaley Cuoco'nun ilk bakista Halston elbiseleri andiran Rebecca Taylor elbisesini cok begendim. Boyle kat kat pilili elbiseler dogru bedenle bulustugunda cok sik ve sade bir goruntu ortaya cikiyor.

Amerikali genc oyuncu Lucy Hale'nin bu torene giydigi Cengiz Abazoglu elbiseyi yabanci bloglar henuz cozemedigi icin "unknown" olarak yayinliyorlar. Hakan Yildirim'dan sonra Cengiz Abazoglu'nun da bir tasarimini kirmizi halida gormek cok gurur verici.. 

16 yorum:

Neriman C. dedi ki...

benim favorim kim kardashian cok begeniyorum

Nesli dedi ki...

Cengiz Abazoglu'nun tasarimi da cok guzelmis.. teen awards 2011 odul toreni goruntuleri ararken blogunuzu buldum cok basarilisiniz sizi takip etmeye devam edecegim..

Adsız dedi ki...

yabanci markalarla yanyana hic siritmamis abazoglunun tasariimi tebrikler

Ezgi Y. dedi ki...

mini elbiselerde sifon sarkmasi demode mi oldu? yoksa siz sevmiyormusunuz? bir dugune elbise bakiyorum a46 da mini bir elbise begenmistim Selena Gomez'in giydigine benziyor yanindan tul sarkiyor, boyumu kisa yapti gibi geldi, 1.56 boyum sizce nasil bir model tercih etsem uzun dururum? cook tesekkurler..

Cansu Cakir dedi ki...

tesekkurler Nesli takipe edersen sevinirim:)

melıke83 dedi ki...

en iyi blake sanki sihirli bir gulusu var

Cansu Cakir dedi ki...

Ezgi boyun kisaysa Eva Longoria'nin gece kiyafetlerine bir bakarsan boyunun kisaligini cok iyi kapatiyor. Eger bacaklarin inceyse super mini tercih etsen daha iyi olur oldugundan uzun gorunursun.
Bence mini elbiselerin bir tarafindan bir tutam tul sarkmasi kiyafete hic hos bir goruntu katmiyor. Demode bir havasi var, ben kesinlikle sevmiyorum. Eger fikrimi sorarsan yanindan bir parca kumas sarkan model tercih etme:)

Cansu Cakir dedi ki...

sana katiliyorum Melike bencede Blake'in cok farkli bir havasi var, gulusunun yaninda cok kendinden emin ve hos bir durusu da var..

ZeynCo dedi ki...

harika bir post olmuş tebrikler!=)
blake in portakal rengi elbisesi cok yakışmış ona. bu kız cool. herşeyı cok ıyı taşıyor ve yakıştırıyor. aurası yuksek!=)

Cansu Cakir dedi ki...

tamamen katiliyorum.. blake lively'nin tam tanimi bu aslinda aurasi yuksek:) herkesin icinde yine cok farkli duruyor..

MelısKırcuval dedi ki...

hakan yıldırımın tasarımları bana daha avrupaı gelıor cengız abazoglununda sankı bır alaturkalık var ama yınede tebrık ederım bu basarısını

Adsız dedi ki...

Postun cok guzel olmus

Cansu Cakir dedi ki...

Melis sana katiliyorum iki isimde basarili, Hakan Yildirim'in tarzi YSL, Celine gibi daha minimalist, Cengiz Abazoglu ise Lubnanli modacilar Elie Saab, Georges Chakra gibi daha abartili.. Ama Turklerin basarili isler yapip kirmizi halida kiyafet giydirmesi cok guzel:)

Cansu Cakir dedi ki...

tesekkurler:)

Elif C dedi ki...

Cengiz Abazoglu'nun kiyafetinin yabanci bir isim tarafindan giyildigini bilmiyordum sasirdim, super haber tebrikler..

Selin dedi ki...

super bir post olmus, blogunu yeni kesfettim artik takipcinim:))

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...