2 Nisan 2012 Pazartesi

KIME DAHA COK YAKISMIS? ALEXANDER WANG KAZAK

Alexander Wang'in uc renkli bu kazagi sezonun one cikanlarindan..
Gectigimiz hafta Arzu Sabanci bu kazagi siyah deri pantalon, CL pigalle stiletto ve Hermes Jypsiere cantasiyla giymisti. 
Ayni kazagi bu hafta da Miroslava Duma siyah deri sort, turuncu clutch, Prada sandalet ve oversize kolyesiyle birlikte giymis. Ben bu kazakla kolyeyi pek bagdastiramadim ama Miroslava herseyle kolye takiyor ve kendi tarzini ortaya koyuyor:) 

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba ben blogunu yeni keşfettim ve müptelası oldum:)) Ellerine sağlık. Daha çok "bugün ne giydim" postu görmek isterim doğrusu, zira stilini çok beğendim. Ben miroslova'nın boyunu merak ediyorum bilen var mı?

damla dedi ki...

o kadar fakli iki tarz sergilemisler ki karsilastirmak pek adil degil :) arzu sabanci'da kendi yasina ve stiline gore cok guzel tasimis. ama yraticiliktan dolayi benim oyum miroslava'ya

foodistique.blogspot.com

scelines dedi ki...

normal sartlarda ikisini de begendim secim yaparsak ki yaptim ben Miroslava hayrani olarak tabi ki de ona oyumu verdim:)

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz,

Oncelikle blogumu begenmene cok sevindim cok tesekkurler iyi yorumlarin icin. Bugun ne giydim postlarima agirlik vermeye calisiyorum bende:))
Miroslava Duma'nin giydiklerini iyi tasimasinin sebebide minyon olmasi bana gore ve biyerde okumustum boyu 1.52 civarinda:)

Cansu Cakir dedi ki...

Damla ,

Sana katiliyorum, bencede Arzu Sabanci da Miroslava Dumada stillerini yansitmislar. Ama ben bu kazagi giyecek olsam Arzu Sabancinin kombinini tercih ederdim:)

Cansu Cakir dedi ki...

Scelines,

Arzu Sabanci klasik, Miroslava Duma tarz olmus. Genel olarak bakinca belki Miroslava daha farkli gorunebilir ama Arzu Sabancinin kombini bana daha cok hitap etti:))

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...