18 Kasım 2011 Cuma

GUNUN STILI: FERYAL GULMAN

Sanırım Feryal Gülman'ın son zamanlarda en sevdiği parça üzerindeki deri pantolonu :)
Hiçbir kıyafetini bu kadar üst üste giydiğini görmedim.. Ama bu resimdeki kombinasyonu bana göre deri pantolonunu en güzel şekilde giydiği.. Paris-Byzance Koleksiyonuna ait yeşil Chanel ceketin deriyle bir arada giyilmesi çok güzel olmuş,güderi botları ortaya çıkabilecek deri abartısını ortadan kaldırmış.. (Deri pantolonlarla güderi çizme yada botların giyilmesi gerektiğini düşünüyorum)
Saçlarını çok beğendim zaten Feryal Gülman'a düz saçtan çok dalgalı saçı ve topuzu yakıştırıyorum..
Siyah Croc. Constance'ı ise bu şık görüntüsünde gözümden kaçmayan bir detay:)

12 yorum:

nihan dedi ki...

Ben buraya dün yorum yaptım silindi anlayamadım neyse:)))Feryal gülman rüküş olamaz artık giydikleri marka değil giydikleri onun üstünde marka oluyro gerçek marka feryal hanımın ta kendisi:)))

Ece dedi ki...

bu ceket ruyalarıma gırıyor artık suzan sabancıda uzununu o kadar begenmemistim fakat bu kısa olan olacak is degil!cokda yakısmıs:)

BasakY dedi ki...

Ceketi çok beğendim fakat deri pantolonu bıraklım gençler giysin:)

Cansu Cakir dedi ki...

Nihan artık bende Feryal Gulman için diyecek bir söz bulamıyorum,bu sezonda 'Must Buy' ne varsa aldı ve giydi.. Yurtdışında ya da Hollywood'da bile belki rastlayamayacağımız bir durum.. Ceketinin uzununu versiyonunu (Suzan Sabancı'nın giydiği)yani kabanını bende aldım Bugun ne giydim postunda görüceksin birkaç gün sonra :) Londra'da bir Chanel davetine giyeceğim..;)
İşte Türkler ile ilgili haber yapmamın en büyük sebebi de bu..Ben bu resimde çok beğendim herşeyiyle çok güzel :)

Cansu Cakir dedi ki...

Basak,
bende deri pantolonu senin gibi gençlere yakıştıranlardanım fakat Feryal Gulman'ın giydiği deri pantolonun kalıbı son derece klasik,50 yaşında biri bile giyebilir bence..
Orneğin Feryal Gulman'ın gectiğimiz haftalarda giydiği iki İsabel Marant'lı fotografını bende yasına gore fazla genc buldum ama genel olarak çok beğendiğim için eleştirme gereği duymadım:)
Bizde bir sürü hata yapıyoruz giyinirken Feryal Gulman kadar gozonunde birinin zaman zaman hata yapması kacınılmaz:))

Cansu Cakir dedi ki...

Ece,
Benimde sezon başından beri takip ettiğim bir ceket 4-5 defa denedim..özellikle rengine bende bayıldım hatta uzunu mı kısasımı derken bende kabanını aldım..
Onumuzdeki hafta Sloane Street Chanel'de yapılacak yaz sezonu davetine giyeceğim umarım benim üzerimde de beğenirsin :)))
Hem davetle ilgili post hemde Bugun Ne Giydim postu goreceksin:)

Adsız dedi ki...

Bu ceket ne kadardır ki Cansu? teşekkurler,

Selin

Cansu Cakir dedi ki...

SELIN
6000 gbp canım

Selin dedi ki...

vay beee, iyi paraymış.Teşekkürler Cansu.Gözümüz yok vallahi, Allah daha çok versin hatta daha iyilerini versin ama azıcık bize de versin be:)

ilknur dedi ki...

cok guzel ceket gercekten bu fiyat beni sasirtmadi,chanel her zaman diger markalara gore daha pahali oluyor ve bu kis yani byzance koleksiyonunda fiyatlar top noktadaydi

Cansu Cakir dedi ki...

Ilknur
Evet bu koleksiyon oldukça pahalıydı :)

Unknown dedi ki...

Derı pantolon GUZEL hosgoru sen benim evt ceket gercekten fotoğraf beyendım derı pantolon GUZEL guzei barış

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...