23 Kasım 2011 Çarşamba

BUGUN NE GIYDIM?

Herkese merhaba :)
Blogumun arka planini degistirerek ufak tefek degisiklikler yaptim.. Umarim begenmissinizdir..
Dusuncelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim :)
     Deri Ceket: Isabel Marant
     Kurk Yelek: Maje
     Cizme: Sergio Rossi
     Canta: Stella McCartney
     Gozluk: Persol   

35 yorum:

BasakY dedi ki...

Cansucugum blogunun yeni hali muhteşem olmuş çok daha okunaklı ve resimler ön plana çıkmış:)
Yorumlarımı hatırlarsan blogunun renginin çok koyu ve göz yorucu olduğunu söylemiştim :) Biraz gecte olsa uygalamaya geçirmene sevindim. Bu arada üzerindekiler yine yıkılıyor diyebilirim,deri ceket ve yelegi üstüste giyerek harika bir görüntü çıkarmıssın ayrıca uzun zamandır duz bir ayakkabıyla gormek senı hos oldu :)

Trendydolap dedi ki...

evetttt siyahhh arka plan yok artık. Tatlım buarada siyah arka planlı internet siteleri, insanlarda kaçış psikolojisi yaratıyormuş. Bu sebeble çok doğru bir seçim! Fotoğraflarda daha net ve daha anlaşılır olmuş. Artık daha keyifle takip edicem blogunu. Fikir olarak sadece şunu söyleyebilirim acaba birazda detay fotoğraflar mı koysan mesela boydan fotoların yanına. Buarada dolabında Maje ne varsa görmek istiyorummm.

Son olarak bu güzel blogun henüz tam olarak keşfedilmemesi bende rahatsızlık yaratıyor. Arzu edersen bir tanıtım yapabilirim blogumda...

sevgiler,

http://trendydolap.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Yeni sablon cok daha iyi olmus. Kurk yelegine sevdim. Ama asil Stella Mccartney cantanda gozum. Ben o modeli burada cok aradim ama bu sezon o modeli yok galiba. Beymen'in hicbir subesinde bulamadim.

nihan dedi ki...

Arka planı çok beğendim ısabel marant postunada yazdım:)))Siyah iç karartıyodu:))))Gelelim kombine beklediğim kombin ceketli çizmeli kış kombini.Yeleğine bayıldım kürklü yelek çok seviyorum senin giydiğinin rengi çok güzel deri ceketle birlikte giymen senin farkın olmuş ve süper uymuş çizmelerini sevmedim ben biraz daha iddaalı çizme seviyorum ama o da senin tarzın değil çok iyi biliyorum:))))Sonuç olarak cansucum kürk yeleğin beni aldı götürdü çok şıksın canım:))))

melıke83 dedi ki...

Sonundaaa ))) arka plan super uperr olmus:)) resmen ıcımı sıkıyordu o koyu renk :)
kombınasyonun cok guzel bende majeye bayılıyorum ozellıkle elbiselerine..
Trendydolaba katılıyorum bugun ne gıydımlerın kesınlıkle daha detaylı olmalı ornegın ben yelek olmadan derı ceketınıde gormek ıstıyorum yada cızmenı daha net gorebılmek gıbı..
sevgıler canım :)

Cansu Cakir dedi ki...

Basak,
Cok tesekkurler bende cok sıkılmıstım koyu renklerden :) Biraz içimiz açılsın:)
Beğenmene çok sevindim,aslında çok sık düz ayakkabı giyiyorum ama postlarıma pek koymuyorum :)

Cansu Cakir dedi ki...

Trendydolap,
Hiç bilmiyordum yoksa koyuk renk yaparmıydım hiç :)
Sana kesinlikle katılıyorum :) Sanırım fotograflarımda detay eksiği var,hem daha detaylı hemde daha cok resım koymalıyım..
Tanıtım konusuna gelirsek ne kadar iyi niyetli ve düşüncelisin bu konuda aksam hotmail'ına mail atacağım,çoook teşekkür ederim :)

Cansu Cakir dedi ki...

Adsız 09:59
Begenmene sevindim:)
Ben geçtiğimiz kış Londra Browns'dan almıştım ve bu sene malesef bu modeli yok ama çok benzerleri var onları beğenmiyor musun?

Selin dedi ki...

Cansu, Kesinlikle blogun boyle daha guzel olmus.Bu arada cok chic kombinin.Ama en coookk hastasi oldugum Stella cantana bayildim.Bende de bir Stella canta var.(Tabii sadece bir tane:))Yelegın, ceketin nefis olmussun. Ingiltere'yi cok ozledim.Bende yukseklisansimi orda yaptim 4 yil yasadim.Sevgiler..

Cansu Cakir dedi ki...

Nihan,
Kurk yelegı bende alırken tereddut etmıstım cok ama iyiki almısım sende begenıssın cook sevindim :))))
arka plan hakkında yorumunu gordum cevap yazdım ;)
yorumları cevaplama konusunda daha hızlı olmaya calısıyorum artık ;) evet çizme çok sade ve düz ama daha iddialı modeller giyeceğim hiç merak etme burda kış daha çook uzun :)

Selin dedi ki...

Ben tam tersi oyle cok fazla resimlerin oldugu bloglari sevmiyorum.Bence cok detayli 15-20 fotografin alt alta oldugu resimlerini koyma boyle az ve oz daha guzel.Bu da benim fikrim:)

Adsız dedi ki...

deri ceket -yelek kombinasyonun cok iyi :) bende bu çantayı beğeniyorum fakat eski postlarında taktıgın uzun zincirli chanel'in çok daha iyi olurdu diyede diüşünmeden edemiyorum

Cansu Cakir dedi ki...

Selin benim düşüncemde acaba habere tıklayarak fotoğraflara girmek seklinde mi olsa?
Ne dersin?

Cansu Cakir dedi ki...

Adsız 14:47
O cantayı o kadar cok kullandımki Bugun Ne Giydim postlarımda birkaç kişi artık gormek istemiyoruz her kıyafetinde gibi yorumlar yaptı:)
Bende biraz ara verdim.

Selin dedi ki...

Cansu,
Sen onun bunun istegini uygulamaya kalkarsan, onun bunun yorumuna kafayi takarsan isin icinden cikamazsin canim.Cunku kimseyi memnun edemezsin bu hayatta.Sen icinden nasil geliyor ve neyi kullanmak istiyorsan bence onu kullan ve outfit yap.Bosver elalemi.Bence Stella cantan, Chanel cantandan daha uyumlu olmus bu kombine.Cunku spor/chich stil yapmissin.Dolayisiyle bu kombine bu canta daha cok uyum saglamis.

Bu arada habere tiklayarak detayli fotolara girmek cok mantikli.Boylece her iki taraf da mutlu olur.Kesinlikle iyi fikir.

Selin dedi ki...

Cansu cok konustum biliyorum blogla ilgili bir tavsiye de daha bulunmak istiyorum.Baslik kismina tiklayamayiyoruz.Sayfaniz update etmek icin illa ki adres cubuguna enter yapmak zorunda kaliyorum.Yani Moda ve Otesi yazan header yerine mouse la tiklayip update olmuyor bende.

Cansu Cakir dedi ki...

Selin
Oyle yapıyorum zaten canım :)) bende bu kombinasyona daha spor bir çanta olan Stella'yı uygun buldum senin gibi :)
Önerilerin benim için çok önemli
Header kısmını hemen düzeltiyorum,
Çok çok teşekkür ederim..

nihan dedi ki...

Canım benim merakla bekliyorum yeni kombinlerini cevap konusunda da yazdıklarıma senin verdiğin cevapları görmek postlara yaptığımız yorumlara katılman beni çok mutlu ediyor yazdıkça yazasım geliyor cansu:))))

Ulku Pamukcu dedi ki...

uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan dolayı bakamıyordum bloguna simdi incelemeye başlıyorum kaçırdıklarımı :),yelek ve deri ceket bir arada farklı olmuş beğendim,saçlarını mı koyulttun daha açıktı sanki ?

Adsız dedi ki...

Merhaba ben 9:59'daki adsiz.
Stella'nin bu nodelinden sonra istedigim fold over modeli ama O model de Beymenlerde yok maalesef. Yilbasi icin yurtdisina cikinca bakacagim.

Adsız dedi ki...

Cok guzel olmus konbin... Deri bilekligin markasi nedir?

Adsız dedi ki...

Blogunun arka planina bayildim sende bir o kadar guzel oolmussun

ozlemce-lik dedi ki...

bende kesinlikle bu halini cok begendim cok sikiciydi gercekten siyah:))
bu arada kurkune bende digerleri gibi bayildim harikaaa:)

www.ozlemce-lik.com

Adsız dedi ki...

arka plan super sende supersın:)))

nihan dedi ki...

Sevgili cansu belki sana bunu maille sormam gerekirdi ama idare et:))Kardeşim ışıl reçber'in giydiği bir elbisenin markasını merak etti ht kulupte var looney tunes daveti galerisinde lütfen bir bakarmısın canım:)))) sevgiler şimdiden teşekkürler:))

Adsız dedi ki...

arka plan beyaz yerine daha soft bır renk olsa bence daha iyi görünür,çünkü beyaz ekran çok parlıyor.ama siyahtan iyidir.sadece bir fikir.

Adsız dedi ki...

Yelegin bu sezonami aait ?duygu

Cansu Cakir dedi ki...

Ulku,
Tekrardan hoşgeldin :)
Saçlarımı koyulaştırmadım yazın güneşten açılıyor :)

Cansu Cakir dedi ki...

Adsız 9:59
Umarım bulursun bulamazsanda yaz aylarında yaptığım bugun ne giydim postlarıma bak yeşilini goreceksin,
o suandada satılıyor aynı sekılde o da cok kullanıslı

Cansu Cakir dedi ki...

Adsız 17:29
cook tesekkur ederım:)
bilekliğim hermes

Adsız 19:36
begenmene cok sevindim,tesekkurler:)

Cansu Cakir dedi ki...

Ozlemce-lik
Cok sagol canım :) iyiki değiştirmişim herkes begeniyor:)

Cansu Cakir dedi ki...

Duygu,
Yeleğim 2010 kış sezonuna ait :)

Cansu Cakir dedi ki...

Adsız 00:48
tesekkur ederım begenmene sevındım sımdı bende blogu actıkca neden o kadar koyu renkler kullanmısım diye dusunmeden edemiyorum:)

Cansu Cakir dedi ki...

Adsız 09:10
Şimdilik bu arka planı sevdim bir dahaki sefere dediğin gibi yaparım:)
Zaman zaman değişiklik güzel oluyor:)

Cansu Cakir dedi ki...

Nihancım,
Önemli değil burdanda sorabilirsin :)
Baktım ama elbisenin ne marka olduğunu anlayamadım,internettede bakındım bulamadım :( Resim karanlık biraz,görebildiğim kadarıyla stilettoları Louis Vuitton Fetish Koleksiyonuna ait olanlardan..

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...