23 Ağustos 2011 Salı

LINDSAY LOHAN X PIPPA MIDDLETON

Dun aksam yilin en cok konusulan dugunlerinden biri olan Kim Kardashian ve Kris Humphries'in dugunu gerceklesti. Uzun suredir kendine gelmeye calisan Lindsay Lohan da bu dugune katilmis, resimde gordugume gore pek de kendine gelememis. Uyusturucu, hizli gece hayati Lindsay Lohan'i oldukca yipratmis, oldugundan cok daha yasli bir goruntude.. Belki sacinin ve kahkullerinin de bir etkisi vardi bu dusuncemde fakat genel olarak hic begenmedim. Tercih ettigi Temperley London beyaz elbisesinin gogus dekoltesi ise bir felaket.. Vucut sekline hic uygun bir secim olmamis. 
Oysa Royal Wedding aksami yapilan resepsiyonda Pippa Middleton' uzerinde ayni elbisenin yesili bambaska bir havada.. Hem rengi cok daha guzel hemde Pippa Middleton bu elbisenin hakkini vermis. Pippa'nin bronz teninde elbise bir zumrut gibi parlamis:)

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Genel olarak Pippa Middleton'ın abartıldığını düşünüyorum ama bu elbiseyi açık ara daha iyi taşımış. Elbise, Lindsay'de çok 'trashy' gözüküyor. Ayrıca, Lindsay yüzüne botox mu yaptırmış, çok tuhaf bir görüntüsü var.
Seda

BasakY dedi ki...

bence elbise kesinlik guzel bir elbise degil cok siradan ama eger pippa ve lindsayi kiyaslarsak bencede pippa

Adsız dedi ki...

ben tam bir lindsay hayranıydım birkac sene once her giygigini her yaptıgını takip ederdim ama gitgide hayatında sapmalar oldu yazık cok feci gorunuyor pippanın ise tam terzi cok hanım hanımcık ve saglıklı bir durusu var o yuzden elbıseyı ıyı tasıması cok normal

Cimcime dedi ki...

evet burda pippa daha iyi taşımış ama gercekten bu kadar abartılcak bi kız diil ingilizler utanmasa stil ikonu ilan etcekler rw de fiziğiyle elbisesiyle kusursuzdu tamam ama gunluk giyimnde şık bi resmini gormedim daha

Adsız dedi ki...

katiliyorum pippa cok abartiliyor, ama bu elbise cok yakismis pippaya.
lindsay lohanin eski sik ve bakimli hallerinin biran once geri gelmesini istiyorumm!!

Cansu Cakir dedi ki...

Merhaba Seda; Lindsay gercekten cok kotu gozukuyor, yuzune botoks yaptirmis ve kendini mahvetmis:( Pippa Middleton'i bu elbiseyle ben cok begendim renk cok yakismis:)

Cansu Cakir dedi ki...

Merhaba Basak; Pippa'nin giydiginin rengi cok guzel ama tabi elbisenin cok bir ozelligi yok oldukca sade..

Cansu Cakir dedi ki...

Sevgili Adsizlar; ben Lindsay Lohan'i ve giyimini cok begenirdim ama yasam sekliyle kendisini mahvetti.. daha cok genc insallah eski formuna geri doner, Britney Spears ne hallere gelmisti kendini nekadar guzel toparladi:)

Cansu Cakir dedi ki...

Cimcime; zaten Royal Wedding de kusursuz oldugu icin suan ne giyse insanlarin gozune guzel geliyor. Gunluk tercihlerini bende begenmiyorum cok sade klasik elbiseler giyiyor. Ama gece kiyafetlerini guzel tasiyor, bence bu elbisenin de rengi cok yakismis ben oyuzden begendim canm:)

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...