24 Ağustos 2011 Çarşamba

ISTANBUL'DAN KARELER

Siren Ertan çiçekli bluzu, bougainville Birkini ve beyaz pantalonuyla cıvıl cıvıl gozukuyor..

Feryal Gulman Isabel Marant kısa paçalı pantalonunu, bilekten baglı Isabel Marant Gava ayakkabıları ve yakası dantelli atletiyle tamamlamış. Feryal Gulman herzamanki gibi sezonun trendlerini en iyi şekilde yansıtıyor.

Bu yaz herkesin üzerinde rengarenk desenli bluzlar gormeye devam ediyoruz.. Aylin Benardete de  bol desenli bluzunu siyah kısa paça pantalon ve taba rengi sandaletlerle kombinlemiş. Ben bluzunun desenini ve Kelly çantasının rengini çok begendim! 

Fatoş Sarıgül'ün de pembe-nar çiçeği puantiyeli elbisesinin siyah beyaz çizgili biyelerini sevdim.. Dolgu topuk espadrilleri genelde beğenmem ama bu resimde beni rahatsız etmedi..

7 yorum:

beste dedi ki...

isabel marant'in gava modeli ayakkabilarini hem pantalonlarla hem elbiselerle cok guzel kombinliyor Feryal Gulman

Adsız dedi ki...

ben aylin bernnardetenin cantasinin rengine bayildim acikcasi

Filiz Unsal dedi ki...

feryal gulman benimde favorim pantolonu ve ayakkabilarina asla giymem derim ama feryal gulmana cok yakismis

Adsız dedi ki...

siren ertanin sac rengi beni cok skti aylinin sacinin sarisi cok daha hos

sevgi dedi ki...

fatos sarigulun elbisesinin altina giydigi espadrilleri anladimda oeki taktigi krokodil hermes biraz komik olmamismi elbise son derece spor ayakkabilarda illa takmak lazimmi o hermesi!!tamm illa hermes takicaksan krokodil takma

Cansu Cakir dedi ki...

Beste,evet bu yazin en hit ayakkabisiydi Feryal Gulman ve Ezgi Kramer son derece basarili kombinasyonlarla karsimiza ciktilar bu ayakkabiyla :)


Adsiz,evet Aylin Benardetenin cantasinin rengi cok guzel Hermes Vert Olive Porosus Crocodile benimde favori cantalarimdan :)

Aslinda cok iddiali bir secim degil Feryal Gulman in pantalonu,,renkli kisa pacali pantalonlar oldukca revacta bir senedir..Belki bu tarz bir pantalonla boyle bir ayakkabiyi giymenin guzel olmayacagini dusunebiliriz ama ayakkabi ve pantolon birlikte son derece guzel olmus

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz,Siren Ertan in sac rengi bence kendisine cok yakisiyor bu renk saci onun kadar guzel yuzu olanlarin tercih etmesi gerektigini dusunuyorum,,sanirim biraz saclarinin boyu uzamis o yuzden gozune kotu gozukmus olabilir..

Sevgi,artik o elbiseyle bu canta takilmaz gibi seyler pek kalmadi..ama dedigin gibi togo deri bir hermes daha guzel olabilirdi

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...