3 Ağustos 2011 Çarşamba

ISTANBUL'DAN KARELER..

Sanem Tezman beyaz kisa pacali pantalonu, gri bluzu, ten rengi babetleri ve toprak rengi zincirli Stella McCartney cantasi ile herzamanki tarzinda..

Serra Tokar ise Dolce&Gabbana leopar elbisesini Guiseppe Zanotti terlikleri ve kahve rengi Bottega Venetta cantasi ile tamamlamis. Ayagina taktigi halhal da degisik bir tercih olmus.

Didem Antebi yesil desenli Alice&Olivia elbisesini ten rengi Guiseppe Zanotti sandaletleri ile tamamlayarak yazlik bir siklik icinde..

Begum Sen ise asker yesili sortu, beyaz gomlegi ve brighton blue jypsiere cantasi ile guzel bir uyum yakalamis. Ama ayakkabi olarak ten rengi topuklu sandalet secmesinin dogru bir karar oldugunu dusunmuyorum.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

blogun hos guzel de moda ve sosyete'den birazcik olsun degistirseydin bari. Bunu da yayinlamak zorunda degilsin ama en azindan kendin yaraticilicigini kullanarak ayni tarz ama degisik bir blog yapabilirdin. Tamamen ayni olmus! Arkadaki siyah background olmasa sanki moda ve sosyeteyi okuyorum!

Adsız dedi ki...

aynen ya bu kadar da olmaz.. zaten bi profilin bile yok kişiliksiz

Adsız dedi ki...

Yuklenmeyin kiza. Bence guzel olmus. Cesit iyidir. Ayrica bazenboynuz kulagi gecer!!!!!!!!

Cansu Cakir dedi ki...

hepinizin yorumunu yayinliyorum cunku sizin dusundukleriniz sizi ilgilendirir. Ben moda tasarim okudum londra da yasiyorum master yapiyorum ayni zaman da tasarimci olarak calisiyorum. modavesosyete de turklerden bahseden bir blog, herkesin fikri kendine..

asli dedi ki...

3 aydir severek takip ediyorum blogunu oncellikle bu kadar kisa zamanda bu kadar kaliteli bir okuyucu kitlesi olusturmayi basardigin icin tebrik ediyorum seni,yayinladigin haberler her zaman farkli ve asla taklit yada calinti degil. bu yorumlar seni kiskananlarin yorumlari bana gore...

Adsız dedi ki...

yuh yani pişkinliğinde bu kadarı! bloğun adı bile taklit yahu insna utanır destekleyenlerde ilginç ben neyi kıskanıyım blog yazarımıyım? bu ne ya biri bişeyi eleştirince "aman boşver kıskanıyo seni o" olayı? daha yaratıcı zeka lütfen...

Cansu Cakir dedi ki...

herkes istedigini dusunebilir..

Cansu Cakir dedi ki...

destekleyenlere ve begenenlere guzel yorumlari icin cok tesekkur ederim..

Adsız dedi ki...

Ben her iki bloğu da gayet keyifle takip ediyorum. Her iki blog sahibinin de ellerine sağlık.
Seda

Cansu Cakir dedi ki...

Tesekkur ederim Seda..

Adsız dedi ki...

Merhabalar.. Blogunu okumaya yeni başladım ve cok beğendim hem Senin tarzını Hemde yazdıklarını. Okuya okuya buralara kadar geldim. Benim söylemek istediğim ise; serra tokar'in bilegindekinin halhal olmadıgı. Kendisi bileğini incitmişti ve sargı beziyle sarmak yerine değişik bir tutmac kullanmıştı. Sevgiler :))

MERVE

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...