22 Ağustos 2011 Pazartesi

EMMANUELLE ALT ILE PARIS FASHION NIGHT OUT 2011



"Paris Fashion Night Out" 8 Eylul 2011'de Emmanuelle Alt ve Condé Nast'in ev sahipliginde ucuncu kez duzenlenecek.. "Vogue Paris" sponsorlugunda Paris'in altin ucgeni olarak bilinen Avenue Montaigne, Rue François 1er ve Avenue George V'de  gerceklesecek olan etkinlige gecen senenin iki kati katilim bekleniyor. 

Paris FNO Karl Lagerfeld'siz olmaz, gecen seneki goruntulerden Lagerfeld'in favori erkek mankeni olan Baptiste Giabiconi'nin "Bu gece bir moda gecesi, diger gunlerden farkli" cumleside yer aliyor.

Emmanuelle Alt'in bu gece icin anlattiklarini sizin icin Turkce olarak asagiya yaziyorum.

"Daha once hic gormediginiz top modelleri bu gece gorebilirsiniz. En nadir bulunan ayakkabi ve cantalari bu gece bulabilirsiniz. Bu gece tum halk icin buyuk bir etkinlik, Avenue Montaigne'de yer alan tum buyulu ve luks butiklere daha once girme firsati bulamayanlar bu gece bu magazalari gezebilecekler. 8 Eylul'de Fashion Night Out Avenu Montaigne'de!! "

6 yorum:

gülşah dedi ki...

sevgili moda ve ötesi sana yazmıştım dolce gabbanın yıldızlı elbiselerini konu ettiğin postun altına ama dayanamıyorum yine yazıyorum çünkü sana resmen hakaret ediliyor!!!Senin okul okuduğun,master yaptığın yalanmış eğer öyle birşey varsa da boşu boşuna almışssın o diplomayı.küçük beyinliymissin sen!! eh pesss derim ben böyle yoruma!sen sadece zengin marka giyen birşeyden almayan biriymişsin.kendine ait küçük dünyan varmış,sana yazanlarda cahil 2-3 genç basit kızmış.Ona feryel gülman bile mail atıyormuş buda sana kapak olacakmış ne banellik.Kusura bakma nr olur dayanamadım sabrımı zorladılar artık resmen hareket ediyorlar nasıl hak görüyorlar kendilerinde pess!!!Canım benim biliyorum sen polemikten uzaksın ama hakkında böyle iddaalar varken susma canım.Resmen gönüllerince hakaret ediyorlar sana saygısızlar!!!Canım benim seni seviyorum:)

BasakY dedi ki...

CANIM BENIM SAKIN UMURSAMA MODAVESOSYETEDEKI YORUMLARI BENDE GORDUM KENDISI PAHALI AYAKKABI CANTA VE KIYAFETLER ICIN AGZINDAN SU DAMLAYARAK ANLATIIGI HABERLERI UNUTTU
UC-BES METRELIK TEKNE ALDIGINDA RESMINIDE KOYAN
SEN KLAS BIR INSANSIN
BU BASITLIKLERE GUL VE GEC BENDEN SANA BIR HAYAT TAVSIYESI

Pelin Kalkavan dedi ki...

Eminim kendisi şişman ve çirkindir Perezhilton var amerikada herkezi elestirir kımseyi begenmez onun gibi kıskanclık war bence
kendide iki üç koysun giydiklerinide bi gorelim tipini tarzini sallamak kolay oturdugu yerden blogun ismi bile avam

Cansu Cakir dedi ki...

Gulsahcim artik yorum da yapmak istemiyorum bosver sende kale alma lutfen canim.. cok tesekkur ederim beni destekledigin ve takipcim oldugun icin sevgiler:)

Cansu Cakir dedi ki...

Basak Y; bende ciddiye almiyorum yaptiklari yorumlari benim icin onemli olan yaptigim haberlerin yorumlanmasi, cok tesekkurler destegin icin..

Cansu Cakir dedi ki...

Pelincim biliyorum bana destek olmak istiyorsun ama kisilerin fiziksel ozellikleri hakkinda yorum yapmayi dogru bulmuyorum oyuzden rica ediyorum blogumda kimseye hakaret etmeyelim, kirici olmayalim canim.. Bana en buyuk destegi blogumu takip ederek verirsin cok tesekkur ederim sevgiler:)

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...