21 Ağustos 2011 Pazar

BU HAFTADAN GERIYE KALANLAR

 Anne Hathaway'in Balmain ceketi son derece guzel fakat keske içine bisiklet yaka bir t-shirt yerine daha hafif bir kumastan bir atlet yada v yaka bir bluz giyseymiş.. Birde o gozlukleri takmasaymıs:)

 Olivia Munn'un uzerindeki Carolina Herrera gibi üst kısmı beyaz etek kısmı siyah tek omuz elbiseleri nerdeyse bu sezon on tane farklı markada gordum.. Ama Valentino'nunkinden sonra en çok hoşuma giden bu oldu.. Hafif parlak bir kumaşı olan omuz kısmı detaylı bu Carolina Herrera elbise her yaş için uygun bir tasarım..

 Kristen Bell'in giydiği bu Etro elbiseyi gorur gormez aklıma hemen Herve Leger'in Rubber Printed elbisesi geldi.. Evet elbise çok guzel ama kesinlikle Etro'nun belirgin tarzının ufak bir yansıması bile yok. Buarada elbise Etro'nun fall 2009 sezonuna ait..

 Kelly Rowland , Versace elbisesini Guiseppe Zanotti bootielerle giyerek buyuk bir suç işlemiş :) Defile resminde de bir çizmeyle sergilenen bu elbisenin kesinlikle siyah bir stilettoyla giyilmesi gerekirdi.. Ayrıca elbisenin zaten fazlasıyla belirgin asimetrik bir çizgisi var bunun uzerine birde saçlarının hem açık hemde maşalı olması çok karmaşa yaratmış..

Nicole Scherzinger'in Nicole Miller elbisesini kalıbı, deseni ve renkleriyle oldukça beğendim.. Elbiseyi Nicole Scherzinger kusursuz vucuduyla cok guzel taşımış..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Anne Hathaway kendini kedi kadınlığa pek kaptırmış bence :)

Cansu Cakir dedi ki...

cok dogru bir tespit oldu:) gozluklerle tam o imajda:)))

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...