1 Haziran 2011 Çarşamba

DUGUN SIKLARI

Gecen hafta Ciragan Sarayin'nda duzenlenen bir dugunden benim begendiklerim..
   Elif Durust spring 2011 sezonundan siyah YSL uzun elbisesi ile sade, zarif ve cok sik olmus. Gumus rengi aksesuar tercih ederek cok modern bir goruntu elde etmis.
   Sirin Yalcin'in sezonun one cikanlarindan cut-out detayli siyah/mor fall 2011 VERSACE elbisesinin kesimi, durusu ve rengi cok guzel. Kesimlerle hareketlendirilen yirtmacli elbisesini; fume rengi YSL stilettolari fume rengi VBH clutchi ve gumus rengi sade kupeleriyle tamamlayarak sahane bir gorunum elde etmis. Siki modern bir topuz tercih eden Sirin Yalcin'in siyah tonlardaki abartisiz makyajida tam ayarinda olmus.
   Siren Ertan ise geceye kendi markasi olan Siren Ertan Istanbul'a ait nil yesili islemeli cok sik straplez bir elbise ile katilmis. Tercih ettigi Judith Leiber marka komple tasli clutchi ile kiyafetini tamamlamis.
   Vuslat Sabanci'nin tercihi ise spring 2011 sezonundan somon rengi Elie Saab olmus. Elbisenin detaylari ve rengi gercekten muhtesem..
   Burcu Hanif ise yasina uygun Golden Globe 2011'de Emma Stone'un giydigi Calvin Klein elbiseye cok benzeyen sade bir secim yapmis. Devi Kroell  clutchi ve sade topuzu ile kiyafetini cok guzel tamamlamis. Elbisenin rengi ve durusu cok guzel.. 

8 yorum:

Adsız dedi ki...

en çok Burcu Hanifi beğendim daha esmer olsaymış;elbise daha da güzel olurdu herhalde:)

Cansu Cakir dedi ki...

bende cok begendim elbise cok sade ama inanilmaz sik duruyor, Emma Stone'u hatirliyormusunuz Golden Globe'da o da sarisin ama onada cok yakismisti:)

shoe devotee dedi ki...

Vuslat Sabancı'nın Elie Saab elbisesi olağanüstü. Üzgünüm ama söz konusu Elie Saab olunca objektif olamıyorum. Her ne kadar tüm hanımların çok şık olduğu konusunda size katılsam da, favorim Elie Saab elbisesiyle Vuslat Sabancı. :)

Cansu Cakir dedi ki...

benim icinde Elie Saab'in yeri ayri ama bu dugune Sirin Yalcin ve ablasi Elif Durust'u de cok begendim:)

Adsız dedi ki...

Elif Dürüstü çok beğeniyorum diğerlerinin elbiselerinin onunkinden şaşalı görünmesine rağmen kadında inanılmaz bi ışıltı var hep öne çıkıyor

Cansu Cakir dedi ki...

Bence 2 kardeste oyleler aslinda

Adsız dedi ki...

en ama en çok Şirin Yalçınla Burcu Hanifin kıyafetini, makyajını tarzını beğendim...

papis style.( bu arada google hesabımla yorum gönderemiyorum, hep sorun veriyor o yüzden alta adımı yazıuorum:))

Cansu Cakir dedi ki...

:)) tesekkurler papis style , Sirin Yalcin zaten giyimiyle hep dikkatimi ceken bir isim ama Burcu Hanif daha once hic ilgimi cekmemisti, gercekten bu dugunde cok guzel olmus

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...