3 Nisan 2012 Salı

KIME DAHA COK YAKISMIS? PRABAL GURUNG ELBISE

Blogumu takip edenler Prabal Gurung'un tasarimlarini ne kadar begendigimi bilirler:) Yine muhtesem bir elbisesi var karsimizda..
Daha oncede Feryal Gulman ve Sarah Jessica Parker Prabal Gurung'un ayni elbisesini tercih etmislerdi hatirlarsaniz; Ortak Zevkler: Prabal Gurung Elbise..
Iki isim yine ayni elbiseyle..
Feryal Gulman elbisesini neon pembe stilettolari, 28cm'lik croco Kelly'si ve siyah hirkasiyla tamamlamis.
Sarah Jessica Parker ise elbisesini kolye ve tabani tasli Charlotte Olympia'lar ile hareketlendirmis.
Bence elbiseyi her ikisi de cok guzel tasimis oyuzden ben kararsiz kaldim.
Karar sizin:)

7 yorum:

fazılhan dedi ki...

İkisi de güzel olmuş ama kesinlikle SJP :)

Adsız dedi ki...

Ben FG nin elbiseye kendinden birseyler kattigini dusundum. Ayakkabilara ayrica bayildim ve hirka daha spor bir hava vermis cok sevdim
Melis

Secıl dedi ki...

Feryal Gulman cok tatlı olmus SJP benım ıcın her zaman cok ozel bır kadın Ama bu sefer oyum Feryal hanıma elbseyı cok hos bır havaya sokmus Sac tarzları ne kadar benzıyor

unique dedi ki...

Sarah Jessica Parker ve Feryal Gülman, aynı kefeye konamayacak iki isim! Burada tek parça bir şeyden bahsettiğimiz için SJP'ın farkı tam olarak görünmüyor. Ama genel olarak Feryal Gülman, her kolekysiyonu birebir kombinleriyle kullanan bi kadınken SJP, özgün stilini her zaman yansıtmayaı ama en önemlisi benimsetmeyi bilmiştir. Fasish olmak başka bir şeydir stylish olmak başkadır. Kim fashis kim stylish anlatabildim sanırım=)

Adsız dedi ki...

Pardon ama ben bu iki elbisenin tasima sekline ve modele bakinca Feryal Gulmanin elbiseye kattiklarinin ve yaptigi stilin cok hos oldugunu gordum. . Sarah JP a lafim yok ama yorumlari bu elbise icin yapiyoruz. Sarah ne yapmiski elbiseye stylish olarak.
Irem

unique dedi ki...

"Burada tek parça bir şeyden bahsettiğimiz için SJP'ın farkı tam olarak görünmüyor" demiştim ancak biraz daha açıklayıcı olmalıyım sanırım. Burada bir şey katmamış olabilir ancak Feryal Gülman ve SJP başka kombinlerle karşılaştırılırsa çok farklı bir tablo ortaya çıkar emin olabilirsiniz. Feryal Gülman bir akım yaratamaz ama SJP yapabilir. Biz isimli kolyeleri bilmezken Carrie Bradshaw onu takıyordu, UGG diye bir şeyin varlığından haberdar diilken 2000'lerin en başında kendisi UGG giyiyordu. Feryal Gülman moda olmayan hiçbir şeyi giyme cesareti gösteremez. Biri stil ikonu diğeri diil hepsi bu!

Adsız dedi ki...

Turkiyede pekcok markayi ilk kez giyen ve bu yuzdende pekcok kisi tarafindan taklit edilen bir kadin FG Cocuklugumdan beri annemin aldigi dergilerden ve bugun bende ayni sekilde gerek Rouland Mouret olsun gerek Prabal Grung zamana gore yenilikleri ilk takip eden kisi oluyor Ben Feryal Gulmani cesur buluyorum Ayricada senelerdir boyle giyiniyor yeni birsey degilki Bir dunya stil ikonuyla mukayese edelim demedim ama hakkini yemiyelim dedim. Ayricada bu elbisede cok daha cesur buldum kombinini
Irem

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...