11 Nisan 2012 Çarşamba

BUGUN NE GIYDIM?






Hirka:Chanel,Bluz: Tru,Pantalon:Citizens of Humanity
Sneakers: Sandro,Canta: Hermes

22 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok cool!!! Ama ben seni daha sofistike giyinye daha çok beğeniyorum:))

sevgiler

Selin Gur dedi ki...

Kotun paca durusunu cok begendim genel olarak da super zaten tarzini cok seviyorum cansucum

scelines dedi ki...

ben bu sefer de ayakkabilara bayildim:)ama cesaret edemiyorum bu gizli topuk sneakers olayina marc by marc jacobs renkli bi tane yapmis gercegini henuz gormedim ama resimde guzel duruyodu sen gordun mu onlari?

fazılhan dedi ki...

Çok hoş gene :) Asıl söylemek istediğim Günaydın'da Cankurt senin alttaki postun resmini kullanmış direk haberin olsun :/

yesim dedi ki...

Yasına göre her markayı çok guzel kullanıyorsun..bu aralar herkeste görülen isabel marant sneakers yerine başka marka kullanman çok hos

Selin Eryaman dedi ki...

Isabel Marant sneakers tercih etmemene ben de sevindim çünkü gerçekten daha şimdiden gına geldi:( Herkesin ayağında aynıları sadece renkler farklı. Ama hiç biri tarzım değil o ayrı mesele:) Yani moda diye alıp giyemicem maalesef. Benim Ugg botum da hiç olmadı biliyor musun Cansu? :)))

edda dedi ki...

CANSU SNEAKERRSLAR IN HARİKA İNANILMAZ TARZ YA BAYILDI RESMEN...TÜRKİYE DE VAR MI? ACABA NERDE BULABİLRİM?? FİYATLARI ORTALAMA NE KADAR? ISABEL MARANT DA YOK TÜRKİYE DE ZATEN

berrin KARAMAN dedi ki...

cansu nasil zayifladin banada solermisin:)) ve jean ck yakisiyo sana :)

edda dedi ki...

cansu sneakersların harika muhteşem gerçekten..türkiye de var mı acaba fiyatı ortalama ne kadar? ısabel marant yok türkiye de acaba seninkilerden var mı???

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz;

tesekkur ederim:)) ben genelde spor giyinmeyi tercih ediyorum ozel bir durum yoksa:)

Cansu Cakir dedi ki...

Selin Gur;

Kotun pacasini kendim kivirdim:) Cok tesekkurlerler begenemene sevindim..

Cansu Cakir dedi ki...

Scelines;

Cok tesekkur ederim canm:)) Gizli topuk sneakerslar baya rahat kesinlikle tavsiye ederim.. Marc by Marc Jacobs'in renkli olanlarini da gordum renkleri oldukca canliydi:) Eger renkli ayakkabi giyiyorsan guzel bir alternatif..

Cansu Cakir dedi ki...

Fazilhan;

Cok tesekkurler:))

Oluyor oyle seyler sonucta kendisi de gazeteci ve kim ne giymis haberleri yapiyor.. Sen soyleyince gordum canm;)

Cansu Cakir dedi ki...

Yesim;

tesekkurler:)) boyle dusunmene sevindim.. ben Isabel Marant'in sneakerslarinin bagcikli olanlarini seviyorum ama Sandro'da da cok guzel modeller var:)

seren S. dedi ki...

cansucum farketmissindir blogunu yeni kesfettim ve sabatan beri inceliyorum yorumlar ypiyorm:) olaganustu bir moda bilgin ve gorusun var canm tebrik ederim, basarilar.

Cansu Cakir dedi ki...

Selin Eryaman;

Haklisin Isabel Marant'lar bir anda yayildi zaten suan da cogu yerde sold out oldular bile:)) Ugg'a karsi tavri kesin olanlardansin:)

Cansu Cakir dedi ki...

Edda;

Nisnatasinda brandroomun yaninda sandro magazasi acilmisti oraya bir bak istersen.. Ben londra magazasindan almistim buraya geldimi bilmiyorum.. ama aynisi olmasa bile benzer modellerini bulabilirsin

Cansu Cakir dedi ki...

Berrin Karaman;

Zayiflamismiyim buna cok sevindm:)) cok tesekkur ederim:))

Yediklerime dikkat etmeye calisiyorum, hergun 1 bucuk saat yuruyus yapiyorum.. Bir de ekmek yemiyorum onun yerine rice cakes yiyorum:)) Ben cikolata cok yiyorum oyuzden mumkun oldugunca hamur isinden uzak duruyorum. Butun yaptigim bu daha detayli bir sekilde de anlatabilirim mail atarsan bana :))

cansucakir8@hotmail.com

Cansu Cakir dedi ki...

Seren S. ;

Evet son haberlerimin hepsine yorum yapmissiniz farkettim:)) Cok tesekkur ederim begenmenize sevindim.. Moda tasarim egitimi aldim ve uzerine yine ayni alanda master yaptim:)

Cok tesekkur ederim bana mail adresimden de ulasabilirsiniz isterseniz: cansucakir8@hotmail.com

edda dedi ki...

sağol cansu, nette buldum ısabel marantlardan sipariş ettim((:almak isteyen olursA 10 gün sonra geçicek elime bilgi veririm

Cansu Cakir dedi ki...

Edda,

Aaa nerden istedin internetten? iyi gunlerde giy canm:)

Adsız dedi ki...

Edda,

Nerden siparis verdin eline ulasti mi bilgi verirsen sahane olur...

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...