19 Ocak 2012 Perşembe

GECE VE GUNDUZ TWEED CEKET

Bu kıyafetimide aynen geçtiğimiz günlerde yaptığım gibi hem gündüz arkadaşlarımla buluşmaya giderken giydim hemde aynı günün akşamı bir yemeğe.. Gündüz siyah çanta ve bot giyerken akşamda siyah topuklu çizme ve kırmızı bir çantayla kombinledim.. Chanel ceketin tamamı zaten altın rengi zincir detaylı olduğu için hiçbir takı kullanmadım..
Umarım beğenirsiniz,yorumlarını bekliyorum :)


Gündüz
Ceket: Chanel
Pantolon: True Religion
Bot: Chanel 
Çanta: Chanel Boy



Gece
Ceket:Chanel
Kot: True Religion
Çizme: Guiseppe Zanotti
Çanta: Chanel

54 yorum:

zeys dedi ki...

yine çok şıksın, güzelsin..cok begenıyorum tarzınııı..

ayfer dedi ki...

muhteşemsin tek kelimeyle o nasıl guzel bır cekettır!

BasakY dedi ki...

cansucum her gıydıgınle gozumuzu gonlumuzu acıyorsun,chanel ceket ruya gıbı benim gücüm yetmez tabi boyle bir cekete ama :) inan sende görüncede cok begeniyorum ve hosuma gıdıyor :)

Adsız dedi ki...

turuncumu kırmızımı cozemedım ama cantanın rengi OLAGANUSTU!!

selin dedi ki...

senin resmini çeken hep uzun boylu biri sanırım.tüm resimler yukardan oluyor.birazda boyuna inse o her kimse artık.bu açıları sevmiyorum.
kıyafetine gelince gündüzü sevdim geceyi hiç sevmedim.o çantanın rengi nedir çok itici.üstelik botlarınıda sevmedim.kot içine durumları çok çirkin geldi gözüme.
ama gündüz botu çok hoş.sonuçta rsimlerde tüm odak güzeller güzeli ceket.birde rica edeceğim çok yabancı kelime kullanıyorsun nedense.tweed diyeceğine bunun türkçesi var tüvit diye.hani daha iyi olman açısından diyorum.:d

Hande dedi ki...

Ceketine diyecek bir soz bulamiyorum rengide modelide cok chic :)) gunduz ve gece kombinini begendim fakat o parlak Chanel canta kusura bakma ama cok cirt bir renk fazla parlak keske daha dogal renkte bir canta alsaydin eline

Adsız dedi ki...

Bugune kadar giydiklerini hep begenirdim fakat bende yorumlara katiliyorum gece taktigin chanel canta gercekten renk olarak cok kotu senin gibi zevkli biri nasil almis o cantayi anlamadim

melıke83 dedi ki...

ilk resimdeki botun ve çantan tam olmuş çünkü ceket o kadar şahaneki :)) sadeyle birleştirmek daha iyi durmuş,ikinci resimdede botlarını begendim ama çanta olmamış bence gündüz taktığın siyah akşamda olurmuş

Scelines dedi ki...

Ben bayildim ikisine de :))kirmizi beni hic rahatsiz etmedi :)))

Adsız dedi ki...

bence kot ve çizmeyle ceket çok zıt olmuş caanım chanel ceketi çok daha şık gormeyi beklerdim

eda v. dedi ki...

hayatımda gördüğüm en çirkin renkli chanel çanta olsa gerek hiç beğenmedim hiiç.ilk yani gündüz kombinine bayıldım ama.yazık etmişin parana kimbilir ne kadar verdin o renge.ceket çok güzel ama bir arkadaşın dediği gibi bu ceket çok daha güzel kullanılabilirdi. gece jean ve bağcıklı botları hiç sevmedim.yok şekerim ben ceket ve boy çantan hariç hiçbirşey beğenmedim kusura bakma.

birde bana bu blog çok sahipsiz görünüyor.o kadar sorular soruluyor yorumlar yapılıyor ama senden ya cevap gelmiyor ya da gelmesi günler hatta haftalar sürüyor.resimleri koyarken birde sorulara cevap ver istersen.

Cansu Cakir dedi ki...

Zeys
Cok tesekkurler:))

Cansu Cakir dedi ki...

Ayfer;
tesekkur ederim begenmenize sevindm:)

Cansu Cakir dedi ki...

BasakY;
cok tesekkur ederim:) Sizden gelen yorumlarda beni cok mutlu ediyor.. Uzun zamandir bugun ne giydim postu yapamiyordum sonunda yapabildim:)

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz;
Narcicegi rengi tam olarak bende bayiliyorum:)) Sari zincirli olmasida rengi daha guzel ortaya cikarmis bnce.. Cok tesekkurler..

Cansu Cakir dedi ki...

Selin;
evet resimlerimi hep yukardan cekiyorlar.. Hatta bazen bi yuksekligin ustune cikip da cekiyor:) Ben bu acidan memnundum aslinda:) Cantayi cok seviyorum bir arkadasimda gorunce cok begenip almistim bende.. Belki bu kiyafetle begenmemissindir gercekten rengi cook guzel:) Botlari genelde pantalonla tercih ediyorum ama normalde bukadar baglamiyordum daha gevsek birakiyordum hatta kivrilabiliyor da belki o sekliyle begenirsin sende;) Belki de senin sevmedigin bir cizme seklidir olabilir tabiki.. Fikirlerin icin tesekurler:) Tweed kelimesini hep oyle kullaniyorum haklisin turkcesi olan bir kelime ama boyle alismisim.. dikkat edicem;)

Cansu Cakir dedi ki...

Hande;
Gece kullandigim cantayi genelde kiyafete yakistirmamissiniz.. Onerilerinizi dikkate aliyorum:) Gunduz kullandigim cantayi gecede takabilirdim aslinda.. Ama bu cantami uzun suredir takmadigim icin tercih etmistim:( tesekkurler..

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz;
cantayi ben arkadasimda begenip almistim rengi cook hosuma gitmisti:) Ama genel olarak siz begenmediniz bu kiyafetle.. En kisa zamanda baska bir kiyafetle kullanicam bakalim bu sefer begenicekmisiniz:)

Cansu Cakir dedi ki...

Melike83;
Tesekkur ederim canm begenmene sevindim.. Sende cogunlukla ayni fikirdesin cantam icin:)

Cansu Cakir dedi ki...

Scelines;
Cok tesekkurler bende sevmistim ama cogunluk cantayi bu kiyafetle sevmedi:(

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz;
Daha genc bir goruntude olmasi icin modern bir cizmeyle bir araya getirdim. Cok klasik bir goruntu olmasin diye dusundum.. Siyah bir elbise ile bu ceketi giydigimde stiletto tercih etmistim:)) Tesekkurler..

Cansu Cakir dedi ki...

Eda V.
Tesekkur ederim fikir ve onerilerin icin.. Cantayi ben cok begenerek almistim aslinda:( Blog size neden sahipsisz gorunuyor anlamadim birkac gun icinde yorumlara tek tek cevap yaziyorum.. Yazildigi an cevap vermem mumkun olmuyor herzaman:( Ilk firsatta cevap vermeye calisiyorum.. tesekkur ederim elestirilerin icin..

Adsız dedi ki...

Canta cok kotu hele birde kotu cizmenin icine sokup o Chanel ceketi nasil giydin?OLMAMIS!

Adsız dedi ki...

eskiden bu blog kim ne giymiş bloguydu çok güzeldi. şimdi ben ne giydim blogu oldu tadı kaçtı

modabekçisi dedi ki...

hımmm chanel ceket bir harika...

bade dedi ki...

kırmızı çanta çooooooook çekici ya beğenilmezmi müthiş olmuş sade renkli beyaz ceketle

buse dedi ki...

cantayi begenmemek icin gozu bozuk olmali insanin nasi guzel bi renk!! cokda guzel kombinlemssin ben hic katilamiyorum yorumlara sade ve sik

cansın dedi ki...

ayrıca cansu çantan portföy mü kısa saplı gibi merak ettim yoksa sen mi böyle kullandın çok güzel çanta çok hoş olmuşsun

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz;
Bu sizin gorusunuz begenmemis olabilirsiniz tabiki..

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz;
Bu blog benim kisisel blogum bildiginiz gibi.. Hem giyimini begendigim kisileri paylasiyorum hem de kendi giydiklerimi.. 1 hafta bugun ne giydim koymadigimda neden koymuyorsun diyorlar yani cogunluk blogumun iceriginden memnun.. Siz benim bloguma bakmak yerine begendiginiz bloglara bakin isterseniz..

Cansu Cakir dedi ki...

Modabekcisi;
Cok tesekkurler:))

Cansu Cakir dedi ki...

Bade;
Tesekkurler begenmenize sevindim:) Bende cantanin rengini cok begeniyorum;)

Cansu Cakir dedi ki...

Buse:
Cok tesekkurle canm begenmene sevindm:) Cantayi begenmeyenler de oldu sanirim bu kiyafetle begenmediler belki baska bir kiyafetle begenenler olur..

Cansu Cakir dedi ki...

Cansin;
Klasik 2.55 gibi uzun zincirli bir model.. Bu sefer uzun zinciriyle takmak yerine elimde tutmayi tercih ettim:) Cok tesekkur ederim:))

Adsız dedi ki...

Evet artik oyle yapiyorum zaten. Uzun zamandir ugramiyordum. Belki duzelmistir diye tekrar gireyim dedim ama duzelmemis. Ben de hazir girmisken blogu niye takip etmeyi biraktigimi belirttim. Ne de olsa bu yorum kutulari o is icin burada.

Adsız dedi ki...

bazı yorumlara gercekten anlam veremiyorum adsızın yorumu gibi takip etme o zaman. Pek cok populer yabancı blogta aynı sekilde ne giydim köşesi yapıyor aklım gelen atlantic pacific mesela. Ustelik celebrity ya da manken olmadan şık olmaya yönelik fikir almak için ne giydim postlarınızı cok seviyorum. Bu kutucuklar tabiki yorum yapmak için ama yorum yapmanında uslubu olduğuna inanıyorum bence yorumdaki düzelmiştir kelimesi çok itici

ESRA dedi ki...

CANIM İKİ TÜRLÜDE ÇOK BEĞENDİM... CEKET ÇOK ZARİF SANA DA ÇOK YAKIŞMIŞ;)
http://editorist1783.blogspot.com/2012/01/ne-giydim-train-station.html

Adsız dedi ki...

Sırf laf sokmak için blog'u takip edip sonra da "epeydir bakmıyordum, düzelmiştir umuduyla girdim baktım, düzelmemiş" diyen arkadaş, 2-3 gün içine dön, hasetinle başa çıkmaya çalış. bakalım düzelecek misin. Birkaç gün sonra yaz bize, düzelip düzelmediğini.

ZeynCo dedi ki...

üzerindeki parçalar o kadar rahat ve sanki üzerine düşülmeden kommbinlenmiş ki hiçbiri bağırmıyor veya önüne geçmiyor. bence bu bir stildir. kişinin kendinde öne cıkarmak istediği parça her zaman rüküş olmaya aday=) doğal bırakılmış saçlar da buna etken tabi. ben begenyorum tarzını ve bu köşeyi yapman da batmıyor. =)
sevgiler
bahar.

fazılhan dedi ki...

Doğruyu söylemek gerekirse blog'unu farklı bir blog'u ararken buldum ve ba-yıl-dım! son 3 sayfayı inceledim ve çok özgün ve yaratıcı bir blog'un var buraya da takılmalıyım =) Ama seninki de hayat ya bi Londra bi Floransa bi de yeteneklisin =)Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim Suzanne Rogers'ın evi mi diyim kıyafetleri mi diyim fotoğraflar mı diyim hayallerimin resmi =(

Aysegul Uluc dedi ki...

ben cok begendim valla :)

http://stylishtimes.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Sevgili Cansu, bence kullandığın her parça ayrı ayrı muthişşş ama bir arada olmamış gibi, senden çok rica ediyorum, uzmanlığını konuşturup bir vaktin olduğunda aynı sayfa içerisinde her parçanın aslında ne kadar iyi seçimler olduğunu gösterecek kombinasyonlar yapsan, bazı (bence haksız ve kırıcı)eleştirileri boşa çıkarsan.... Birde yukarıdan çekim olayı senin fotoğraflarının tarzı, sakın bozma ileride sana çok şey getirecek....

nihan dedi ki...

bir haftadır hiç bir yeni giriş yokmu yoksa varda ben mi göremiyorum??

yokartıkyaa dedi ki...

Tek kelimeyle zamansız şıklık, bayılıyorum tarzına!

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz;
Tabi begenmiyorsaniz bakmazsiniz bu sizin kendi tercihiniz..

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz;
Bende bazen yorumlarin amacindan saptigini dusunuyorum.. Sonucta bu benim kisisel moda blogum kendi giydiklerimi paylasmam da bir sakinca gormuyorum.. Tesekkur ederim soyledikleriniz icin bende sizinle ayni fikirdeyim:)

Cansu Cakir dedi ki...

Esra;
Cok tesekkurler:))

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz;
Bu tarz yorumlari cok fazla dikkate almiyorum.. Oneri ve elestirilere herzman acigim.. Ama benimle ayni zevki paylasamayan kisilere begendikleri bloglara bakmalarini oneriyorum. Tesekkur ederim blogumu begenip takip ettginiz icin:)

Cansu Cakir dedi ki...

Bahar (Verabox);

Cook tesekkur ederim.. Zaten genelde cok hizli hazirlanip cikiyorum uzerinde dusunmeye fazla zamanim kalmiyor.. Sac ve makyajda da abartidan uzak olmayi seviyorum:) Bugun Ne giydim cogu bloggerin yaptigi birsey zaten bende kendi giydiklerimi paylasiyorum.. Boyle dusunmene cok sevindim:))

Cansu Cakir dedi ki...

Fazihan;
Cok tesekkurler.. Blogumu begenmenize cok sevindim. Normalde hergun post hazirlarim fakat bu aralar biraz yogundum oyuzden firsatim olmadi:( Blogumu yeni buldugunuz icin size bu durumdan bahsetmek istedim.. Suzanne Rogers'in dolabina gelince suana kadar yapilmis ve benim gordugum en guzel dolap cekimlerinden biriydi:))

Cansu Cakir dedi ki...

Ayshe Rose;
Cok tesekkurler..

Cansu Cakir dedi ki...

Adsiz;
Cok tesekkur ederim boyle dusunmenize sevindim.. Fotograf cekimlerinde yukaridan cekim yapilmasi benim de hosuma gidiyor, ayni fikirdeyiz;)

Cansu Cakir dedi ki...

Nihancim
10 gundur cok yogundum hic ilgilenemedim malesef ama yeni haberlerimi hazirliyorum:) Anlayis gostereceginizi dusunuyorum:))

Ceylin'in Annesi dedi ki...

Merhaba,
Blogunuzla bugün tanıştım. Çok eğlenceli, bir kadının sabha girip akşama kadar bakacağı cinsten:)

Siz, öyle güzel bir fiziğe sahipsinizki bence o markaları değil de gidip LCW den alıp giyinseniz yine de çok şık olur, yine de güzel olurdunuz..

Sevgiler...

Benzer Icerikler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...